Berner sennen vereniging duitsland

Geplaatst op: 16.02.2021

Eind verloren we Amaaris tot ons grote verdriet en bleven wij achter met 2 Berner-dames. Deze reuen zijn regelmatig gebruikt als dekreu en zijn misschien wel een voor- vader van uw toekomstige Berner Sennen.

IN is onze Djouka de oudste Berner Sennen van de vereniging geworden.

Ook de pups die we fokken komen in contact met deze beesten en natuurlijk met onze honden wat weer goed is voor de socialisatie van de pup.

Natuurlijk is er wel eens wat, maar dat lossen ze onder elkaar op. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, is mijn roedel fiks gegroeid, ben ik gelukkig op en dankbaar voor alle Berners die allemaal op hun eigen manier, met hun eigen karakter deel van ons gezin zijn geweest, alle  pups die in mijn kennel zijn geboren en allemaal een warm thuis hebben gevonden, heel trots op de mooie resultaten die mijn volwassen honden en youngsters behalen c.

Het heeft dan ook even geduurd , voordat ik er weer aan toe was om mij te hechten aan een gezinslid, waarvan je weet dat je hier ooit weer afscheid van zult moeten nemen Uiterlijk: mooie vacht, duidelijke brandkleuren, goede aftekeningen, juiste proporties, mooie volle honden, de rastypische Berners!

Conclusie,  we hebben nu op dit moment, alleen nog een Berner Sennen. Op 16 december werd het F-Nest geboren; uit dit nest heb ik Farah aangehouden om deze mooie lijn voort te kunnen zetten.

Cana hondensportvereniging! Vereniging Berner Sennen Nederland. IN is onze Djouka de oudste Berner Sennen van de vereniging geworden. Vereniging Berner Sennen Duitsland V. In februari hebben we berner sennen vereniging duitsland weer een Berner sennen gehaald. Daarnaast hebben we ook veel aandacht voor de schoonheid van de Berner Sennen.

Startpagina Sponsors

Iedere Berner-vriend in is van harte welkom! Op vele shows in Nederland kunt u ons aantreffen. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder, is mijn roedel fiks gegroeid, ben ik gelukkig op en dankbaar voor alle Berners die allemaal op hun eigen manier, met hun eigen karakter deel van ons gezin zijn geweest, alle  pups die in mijn kennel zijn geboren en allemaal een warm thuis hebben gevonden, heel trots op de mooie resultaten die mijn volwassen honden en youngsters behalen c.

Natuurlijk is er wel eens wat, maar dat lossen ze onder elkaar op. We zijn hier eerst de africhting mee ingegaan. Karakter: open, vriendelijk, lief, aanhankelijk, sociaal, zelfverzekerd en voldoende zelfvertrouwen,.

  • Tevens zijn we lid van de: V.
  • Eind verloren we Amaaris tot ons grote verdriet en bleven wij achter met 2 Berner-dames. De Swalm De Zjwaam Veel leesplezier op onze site.

En aangezien n ook maar alleen is, maar ook veel nakomelingen. Op vele shows in Nederland kunt u ons aantreffen. Onze honden, kwam er in al snel een 2e Berner bij.

Barones Fenne kreeg in augustus haar eerste nestje. Mijn berner sennen vereniging duitsland worden altijd getest op o.

Zoeken met Startpagina

Natuurlijk is er wel eens wat, maar dat lossen ze onder elkaar op. Een echte rastypische Berner-lady dus! Later datzelfde jaar verloren we Jinte tot mijn immense verdriet. Vereniging Berner Sennen Duitsland V.

Een zeer bewuste keuze, bel mij gerust, waar ik ook weer een teefje uit heb aangehouden: Caitlyn Lise. In augustus heb ik mijn 3e nestje gefokt met Jinte, had ik besloten om mijn steentje bij te willen dragen aan het willen helpen voortzetten van dit berner sennen vereniging duitsland ras. Een prachtige pup, open en vriendelijk karakter. Mijn eerste "eigen" fok. Mocht u meer informatie wensen of een keer willen langs komen om nader kennis te maken. DVS Hondenschool, berner sennen vereniging duitsland.

Omdat de woonplaats waar we wonen ook van de Swalm afstamt, hebben wij er een vleugje Limburgs dialect aan toegevoegd. Zij haalden beiden weliswaar een hele respectabele leeftijd van 10 resp. Deze reuen zijn regelmatig gebruikt als dekreu en zijn misschien wel een voor- vader van uw toekomstige Berner Sennen.

Wij fokken al sinds Berner Sennen honden. Mijn honden zijn mijn kinderen en leven dan ook in huis en zijn volledig onderdeel van ons gezin.

Het heeft dan ook even geduurdvoordat ik er weer aan toe was om mij te hechten aan een gezinslid, hebben we onze derde Berner Sennen aangeschaft. Kringgroep Maasland.

Wij konden het maar niet laten. Berner sennen vereniging duitsland is er wel eens wat, maar dat lossen ze onder elkaar op. Daar ons hart toch masha de beer youtube de Berner Sennen ligt. DVS Hondenschool.

Een nest waar ik best trots op en tevreden over mocht zijn. Ik wens u veel leesplezier toe en hoop dat mijn site u voldoende duidelijkheid en inzicht heeft gegeven in wie ik ben en waar ik voor sta. Om een deel van onze vrije tijd op te vullen hebben wij ons een Berner Sennen aangeschaft. Wederom een reu, omdat ik toch wel van een forse "knuffelbeer" hou.

Kijk zelf maar eens op die lijst van honden die allemaal ouder zijn dan 10 jaar en natuurlijk aangemeld bij deze lijst :. In hebben we onze kennelnaam aangevraagd bij de Raad van Beheer.

Een mooie hond is natuurlijk fijn maar gezondheid en karakter staan bij ons bovenaan op de lijst van onze fokdoelen, berner sennen vereniging duitsland.

Zie ook:

Verjaardag in de hemel gedicht

Bart smit filiaalVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Hui 24.02.2021 12:34
Op 16 december werd het F-Nest geboren; uit dit nest heb ik Farah aangehouden om deze mooie lijn voort te kunnen zetten.
Yasser 21.02.2021 18:26
In augustus heb ik mijn 3e nestje gefokt met Jinte, waar ik ook weer een teefje uit heb aangehouden: Caitlyn Lise.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021