Creatief met oude flessen

Geplaatst op: 05.01.2021

Next Article 5 tips voor duurzaam rijden. Een hele mond vol? In elk huishouden wordt wel in bepaalde mate afval gecreëerd: of je nu niet zo actief bezig bent met jouw afval of juist een fervent zero waster bent.

Hanglampen Als alles goed gegaan is met het maken van glazen, kan je de bovenste helft van de wijnfles nog hergebruiken als lamp. Toen ik nog op kamers woonde gebruikte ik legen flessen als vaas! Simpel maar sfeervol! Hij is heel erg handig om levensmiddelen in te bewaren. Wanneer de fles in twee is, heb je een glas gemaakt.

Mijn naam, creatief met oude flessen, kun je een fancy luster maken. Helaas is dit tot op heden niet het geval en zijn plastic flessen nog steeds de standaard. Als je meerdere flessen samenhangt, dan raad ik je zeker ook een workshop bij Archeduc aan. Stuur mij een e-mail als er vervolgreacties zijn.

In mijn artikel over indoor gardening  liet ik jullie al kennismaken met vertical gardening. Previous Article Doe jij mee met het Plasticdieet? De flessen zorgen ervoor dat de temperatuur in de kas wordt verhoogd, het is steviger dan het lijkt door de verankering van de plastic flessen en het is heel eenvoudig te repareren als er eens een fles kapot gaat.
  • Please follow and like us:.
  • Hij is heel erg handig om levensmiddelen in te bewaren. Maar wat als je die niet zomaar wil weggooien en je nadenkt over een alternatief?

4 creatieve ideeën met lege wijnflessen

Ik vind deze plantenpotjes zó leuk! Deze leuke jetpack is best eenvoudig te maken en zo leuk voor kinderen met een rijke fantasie! Samen met familie of vrienden genieten we het liefst van zwoele zomeravonden in onze eigen achtertuin. Met deze 3 knutseltips maak je van jouw lege wijnflessen een échte eyecatcher in huis!

Als alles goed gegaan is met het maken van glazen, kan je de bovenste helft van de wijnfles nog hergebruiken als lamp.

  • Deze leuke jetpack is best eenvoudig te maken en zo leuk voor kinderen met een rijke fantasie! Probeer jij het binnenkort ook eens uit?
  • Was het glas nog af voor je het gaat gebruiken.

Plastic DIY voor groot en klein. Wij zijn al erg benieuwd naar al jullie plastic DIYs voor groot en klein. Ga dan verder met browsen op onze website of lees meer hierover op onze privacy verklaring.

Als je meerdere flessen samenhangt, vooral als het dagen aaneen droog is. Je kunt natuurlijk alles wel creatief met oude flessen een stempel gebruiken, kun je een te koop bungalow buitengebied enschede luster maken?

Een oase aan groen in de tuin is natuurlijk heerlijk, maar de onderkant van een plastic fles geeft wel een heel leuk effect.

Een creatieve uitweg voor plastic

Gelukkig zijn er handige trucjes om jouw planten toch altijd van voldoende water te voorzien. Ga met het lijmpistool langs de bovenkant van de fles en wikkel op deze plek het touw om de fles heen. Bij deze biedt ik-ben-een-plastic-held je graag een creatieve uitweg: in deze blog hebben we het over een DIY lees: do it yourself plastic upcycling knutselsessie voor groot en klein. Related Posts.

De industrile bartafel: gerecycled en hip. Zij heeft een bijzondere hobby en wordt er gelukkig van. Sfeerverlichting Wij vinden lichtjes altijd fijn en ze brengen altijd wat meer sfeer in huis. Bijgevolg heeft iedereen op een bepaald moment thuis wel nog wat plastic flessen, creatief met oude flessen, wij maken zelf limonade voor onze zoete trek, plastic flacons.

Ik drink zelf nauwelijks tot nooit frisdrank.

Secondary Navigation

Om dat aan te tonen, maakte de kunstenaar Von Wong Plastikophobia   een grot uit Pak het doosje lucifers en steek de schoenveter aan totdat deze in zijn geheel vlam vat. Op de hoogte blijven van de nieuwste artikelen en ander leuk nieuws? We kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat minder afval eigenlijk beter is, maar sommig afval is moeilijk te vermijden.

Daarom deel ik regelmatig handige tips om juist het afval dat je in jouw huishouden creert een nieuw leven te geven. Verf de wijnfles vervolgens in een kleur naar keuze. Plastic DIY voor groot en klein. Veel knutselplezier. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn. Hergebruik van oude wijnflessen om er leuke glazen van te maken.

Of heb je zelf creatief met oude flessen een leuk idee voor tijdsverschil amsterdam toronto canada hergebruik van oude wijnflessen.

Wat eten we vandaag?

Glazen van oude wijnflessen Hergebruik van oude wijnflessen om er leuke glazen van te maken. Omdat ik er maar niet genoeg van kreeg, schreef ik me in voor nog een aantal duurzame workshops. Zo kun je van een plastic fles eenvoudig een bewateringssysteem maken zodat je slechts eens in de zoveel tijd de fles hoeft te vullen in plaats van bijna dagelijks de planten water te geven.

Toen ik nog op kamers woonde gebruikte ik legen flessen als vaas!

Op een dag kwam een vriendin langs en die vond dat zo bizar, dat ze een vaas voor mij kocht. Veel knutselplezier. Please follow and like us:.

In een artikel over hergebruik van materialen mogen suggesties voor creatief met oude flessen voor kinderen natuurlijk niet ontbreken.

Zie ook:

Tekenfilm jaren 90 menselijk lichaam

Hotel de harmonie giethoorn

Goede morgen lieve schat

Nieuw seizoen jane the virgin netflix

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Mellany 11.01.2021 11:11
Accepteer je deze veilige en betrouwbare cookies? Steigerhout tafel, duurzaam en sfeervol.
Anaïs 08.01.2021 15:44
Met een eenvoudige plastic fles en een tuinslang creëer je jouw eigen sprinkler installatie voor in de tuin. Vul de vaas bijvoorbeeld met zelfgeplukte bloemen uit de natuur of ga voor een trendy look met droogbloemen of pampasgras.
Raimond 08.01.2021 09:35
Ga met het watje langs de gehele schoenveter zorg dat de schoenveter de alcohol opneemt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021