De woudfennen wellness beauty woudfennen 10 8503 ba joure

Geplaatst op: 25.10.2020

Kort overzicht. Veel keuze en prachtig buiten saunagebied.

Het uitzicht over de Friese weiden en het water is geweldig! Badkledingdagen: N. Gebruik kunnen maken van een kortingkaart voor 2 personen. Wij komen zeker terug, kortom een aanrader voor een fijne kleine sauna in het mooie friesland.

Verzilver je Pluim voor één of meerdere e-tickets en ontvang je ticket dezelfde dag.

Zou je deze plek of activiteit aanbevelen bij een vriend die voor het eerst op bezoek is! Turks stoombad. Maandag Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Gemiddelde: 4.

Deze zeskantige sauna is gebaseerd op de wigwamvormige tent Kota waar de nomaden in het noorden van Scandinavië in leefden.

Schrijf een review door in te loggen of te registreren:

We eten er altijd heerlijk. Genieten Gereviewed door fam. Personeel is zeer vriendelijk. Ja Nee Weet ik niet zeker.

De voucher is geldig tot 6 maanden na datum uitgifte. Damesdagen: Elke maandag is damesdag. Voor mijn partner de eerste keer daar voor mij de tweede keer maar voo het eerst daar geslapen.

  • Giethoorn Private Tour Private Guide De keuken is gevarieerd en het restaurant is gezellig.
  • Daarna met de koud waterslang de enkels en polsen begieten. Geniet van de serene sfeer, de rust en ongestoorde tijd samen: quality time.

Het eten was, erg lekker en de bediening was goed. Tussen de saunarondes een paar baantjes trekken in ons grote zwembad is goed voor uw spieren en gewrichten. Het sauna complex prima met mooi onderhouden tuin,het eten kan iets verser.

Ontvangst is netjes en goed. Alle bovenstaande bedragen zijn per persoon.

Leeuwarden, Nederland bijdragen 70 nuttige stemmen. Ons was verteld dat het vanaf het laatste station van de bus 10 min lopen was. Het viel mij op dat de sauna erg klein is, en dat je weinig keus hebt qua verschillende sauna's.

De luchtbelletjes in het warme water van 37 graden laten uw huid tintelen als u net van buiten komt. Na het opwarmen in de sauna moet u rustig afkoelen. Deel nog een ervaring voordat je gaat.

Lunch is matig. Maak de gehele dag vrij gebruik van de sauna- en wellnessfaciliteiten. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Heerlijke sauna.

Faciliteiten & baden

Net een hotel arrangement daar gehad! De massages zijn erg lekker en je krijgt het gevoel dat ze de tijd voor je nemen. Vriendelijk personeel en lekker eten. Vriendelijk personeel. Opgietingen zijn goed, vooral de klankschalensessie.

Goede faciliteiten, zodat je geen polsbandje om hoeft. Er zijn geen badkledingdagen. Kies een andere datum. Daarna met de koud waterslang de enkels en polsen begieten. De opgietingen zijn super. Al met al een leuke dag met een paar vriendinnen. Datum van activiteit: augustus Voordelen: De kluisjes werken met een code, met alles er op en er aan!

Beoordelingen

Datum van activiteit: augustus Deze zeskantige sauna is gebaseerd op de wigwamvormige tent Kota waar de nomaden in het noorden van Scandinavië in leefden. Dé hoogste panoramasauna. De kachel wordt hout gestookt en de grote stapel stenen er omheen geven een aangename hitte af.

Ook gezichtsbehandeling mogelijk, duo behandeling met vriendin. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. In een langzaam tempo verandert de sauna van kleur.

Zie ook:

Woorden met v 11 letters

Hoeveel is 10 ton in geld

Bruiloft kleding grote maten

Keep calm its my sister birthday month

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021