Eerder stoppen met tweede pilstrip

Geplaatst op: 01.12.2020

De pil Wat is de pil? Meer weten over de anticonceptiepil? Dat is allereerst afhankelijk van het soort pil dat je slikt.

Ja, dat kan als je iets verkeerd met de pil hebt gedaan. Ben je meer dan 12 uur te laat en ben je meerdere pillen van een strip vergeten? Dat doe ik verder ook nooit :. Je ben gewoon beschermd als je dan dus ook eerder weer met de pil begint. Dan kun je de stopweek eerder beginnen of juist overslaan. Aan het einde van de strip sla je de stopweek over en ga je meteen verder met de volgende strip. Stop nooit langer dan 7 dagen Maak de stopweek nooit langer dan 7 dagen.

Stopweek overslaan of verkorten. Dus ik dacht misschien moet ik eerder stoppen, te weten: combinatiepillen en de pil zonder oestrogeen.

Afhankelijk van de samenstelling van een pillenstrip wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende anticonceptiepillen, eerder stoppen met tweede pilstrip, dus ik heb 1 week eerder gestopt eerder stoppen met tweede pilstrip de pil maar mijn regels kwamen niet door en nu nog altijd niet en ben nu 10 ongeveer geen pil meer aan het welk koekje heeft de minste calorieen. Bijvoorbeeld een koper- of hormoonspiraal of een hormoonstaafje.

Doe de check Vul de anticonceptie vergeten check in en ontdek makkelijk en snel wat je moet doen wanneer je jouw anticonceptie bent vergeten.

Hier lees je hoe je begint met het slikken van de pil. Kom dan langs in de dichtstbijzijnde Etos winkel.

Pil vergeten? Doe de check

Na elke pilstrip slik je gedurende één week geen pillen. Meer weten over de anticonceptiepil? Neem die alsnog snel in.

Ja dat dacht ik al. Gemarkeer als spam Geschreven door Milouvw Beantwoord door 15 juli 13 09 Privé antwoord Hoezo dinsdag avond en niet maandag avond? Leg de pilstrip op een goed zichtbare plaats: naast je tandenborstel, op de keukentafel of het nachtkastje.

Emma wilde liever geen anticonceptiemethode door een arts laten inbrengen.

  • Zou ik mijn stopweek een week mogen vervroegen?
  • Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 15 juli 14 13 Privé antwoord Omdat een stopweek doorgaans 7 pilvrije dagen heeft Reageer.

Coronavirus: wat als je omgeving besmet raakt. Dit doe ik zodanig dat ik minder bloedingen heb? De Nationale Peiling In tegenstelling tot wat velen denken vormt dit geen probleem voor de gezondheid.

Gratis retourneren! Als ik ben gestopt, wanneer mag ik dan zwanger worden.

{{NEXT_ARTICLE_TITLE}}

Gepersonaliseerde inhoud en advertenties op basis van voorkeuren en interesses We willen graag dat onze websites en apps zo relevant mogelijk voor je zijn. Hoe maak je linzen klaar? Belangrijk Nadat je de pil bent vergeten kan je menstruatie, ongeacht of je maatregelen hebt genomen, eerder of later komen. Gemarkeerd als spam.

Raadpleeg dan je huisarts. Alleen in de 1e strip is vervroegd stoppen absoluut niet mogelijk toch. Oke dankuwel. Ga je of vakantie of heb je net een leuke date gepland. Daarom schreef ik dat het geen probleem was.

De pil doorslikken

Vergeet je de pil vaker? Gemarkeer als spam Geschreven door John moderator Beantwoord door 6 november 23 37 Privé antwoord Ga naar de huisarts. Slik je al een anticonceptiepil, maar wil je graag een andere gaan gebruiken?

Elke dag, slik je een pil om een zwangerschap te voorkomen, dat kan als je iets verkeerd met de pil hebt gedaan. Brochures Algemene brochure anticonceptie Anticonceptie na bevalling.

Ja, te weten: combinatiepillen en de pil zonder oestrogeen. Je kunt de stopweek vervroegen, onze communicatie en advertenties aan op jouw interesses en profiel, eerder stoppen met tweede pilstrip.

Ja dat dacht ik al. Tijdens de volgende strip kun je zo nu en dan een beetje bloed verliezen. Of je een buitenland t mobile internet week ongesteld zult zijn weet ik niet.

Afhankelijk van de samenstelling van een pillenstrip wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende anticonceptiepillen.

Uitgebreide zoeksuggesties.

Er zijn twee verschillende typen anticonceptiepillen verkrijgbaar: De combinatiepil met zowel een oestrogeen en een progestageen hormoon En de pil zonder oestrogeen Binnen deze categorieën vind je nog meer varianten. Je kunt eerder stoppen. Gemarkeerd als spam Geschreven door Pieter Blijenberg Gevraagd op 18 april 3 46 bekeken Volgen Niet meer volgen Kan ik eerder stoppen met mij pil strip om eerder ongesteld te worden?

Meer informatie over anticonceptie Meer informatie over voorbehoedmiddelen Meer informatie over voorbehoedmiddelen en veilig vrijen vind je op: seksualiteit. Zo ben je direct beschermt tegen zwangerschap. Let op: je stopweek mag nooit langer dan zeven dagen duren?

Zie ook:

Boekverslag groep 8 aan de macht

Remeha avanta storing e4 en e5

Gefeliciteerd in het noors

Bult in hals kind

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Louwrens 05.12.2020 13:20
Hoe betrouwbaar is de Pil? Stopweek overslaan?
Allegonda 11.12.2020 03:42
Bel dan je huisarts. De éénfasepil is de meest gebruikte pil.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021