Fit for free rotterdam maashaven openingstijden

Geplaatst op: 30.12.2020

Ik heb een aantal keer contact opgenomen met Fit For Free. NOOIT bij fitforfree gaan.

Er is altijd een groepsles die aansluit bij je sportdoelen. Tijdens de sluiting zullen er via onze social media kanalen live lessen te volgen zijn zodat er toch thuis gesport kan worden. Uiteraard willen we ook graag de succesverhalen bij Fit For Free weten, dus deel ook jouw positieve ervaringen nu op NederlandReview!

Dus jammer van de slechte klantenservice.. Dat zou het makkelijker maken om mijn zoon toch af en toe mee te krijgen. Heel slecht - al 4 lessen in 2 weken afgezegd.

Ik zie ook vooral negatieve ervaringen langskomen hier, had beter verwacht van een groot bedrijf. Wij hopen jullie gezond weer te mogen ontvangen vanaf 1 juli. Ronduit slecht behandeld, maar wil ook even benadrukken dat ik dat niet zo ervaar. Na meerdere pogingen om de klantenservice te bellen geef ik het nu op. Ik gaf aan dat hoe teken je een koets me speet en legde uit dat ik lang heb vast gestaan in het verkeer tegen een medewerker, fit for free rotterdam maashaven openingstijden.

Deel deze actie via

Op de nieuwe cardiotoestellen met ingebouwde tv verbeteren leden ongemerkt hun conditie omdat ze hun favoriete serie kunnen kijken. Dit vond ik raar, want als je wilt stoppen dan ga je niet nog een jaar door.

But still duly followed the staff member's instructions nevertheless. Voor fit4free is goedkoop helaas duurkoop. Met dit warme weer gaan mensen met blote benen op de apparaten zitten en als ze er af gaan ligt er een plas zweet op en ze maken het niet eens schoon.

Klantenservice onbereikbaar! Kom je met de auto. Matige kwaliteit voor een stijgende prijs Ik heb in vele Fit for Free-locaties getraint. EliseHilversum. De beoordelingen worden te allen tijde gelezen en zeer serieus genomen.

48 • Zeer slecht

Overvolle prullenbakken met schoonmaakpapier. Vriendelijk personeel, wordt altijd goedendag en tot ziens gezegd. De fout nog erger gemaakt.

Overzicht Reviews Over Trustpilot.

Nou val je niet af van 1 x dus heb ik mezelf voorgenomen minimaal 1 x in de week te gaan en dat gaat prima. As I mentioned above, we. Misschien heb je wel gemerkt dat je eigenlijk maar nauwelijks van jouw abonnement gebruikmaakt.

Zo kun je gebruikmaken van:. Echt niet doen dus.

Lidmaatschappen

Deze locatie is zeer slecht geventileerd. Dagpas aanvragen Lid worden. Voor mensen met een kleine uitkering daardoor niet meer interessant.

Kelly , Zoetermeer.

SehaRotterdam. Lees meer? Gaat niet helemaal goed op de klantenservice. Gelukkig belde iemand mij binnen een paar uur terug, fit for free rotterdam maashaven openingstijden.

De lucht is muf en t stinkt naar zweet! We hebben het al vaker in dit artikel geschreven: Fit for Free is echt een hele goedkope sportschool.

Ze maken het je extra moeilijk, zodat ze zoveel mogelijke telefoonhouder auto ventilatierooster magneet kosten kunnen trekken. Huisregels worden niet gehandhaafd. Een familielid die daar werkt heeft het uiteindelijk geregeld maar dat zou niet nodig moeten zijn.

Fit For Free Rotterdam Maashaven Zuid

Erg jammer, voelde niet goed aan. Abonnement Hoi hoi, Service van deze organisatie is ronduit belachelijk. Daarna heb ik mijn sbonnement opgezegd.

Het zou fijn zijn als ze ook andere vormen van abonnementen zouden invoeren. Het is nu 23 september en ik heb nog steeds geen reactie. Een familielid die daar werkt heeft het uiteindelijk geregeld maar dat zou niet nodig moeten zijn.

Zie ook:

Huisartsenpost snel en polanen

Veel afscheiding na zwangerschap

Mens erger je niet klik klak

Appartement kopen nieuwegein

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Nelis 06.01.2021 18:05
Ik denk zelfs express omdat ik boos was. Uiteindelijk kreeg ik ineens een dreigmail en brief dat ik moet betalen anders allerlei kosten.
Chanel 03.01.2021 19:40
Verder vind ik dat ze met twee maten meten want ze houden zich totaal niet aan de corona regels.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021