Horeca ruimte huren rotterdam

Geplaatst op: 03.10.2020

Conny Knook. Deze zaak bestaat al 25 jaar, maar nu is het tijd om over te dragen aan een nieuwe ondernemer. Drukke winkelstraat, ideale locatie.

Stel je vraag: Mail naar info klaassenbv. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, genoeg parkeergelegenhed. Nieuw ingericht en turn-key overname: Prince Grills in Voldoen bovenstaande objecten niet aan uw wensen, of bent u opzoek naar een specifiek object in Rotterdam of omstreken?

Wij stellen samen met u een plan de campagne op en begeleiden u bij de verkoop van uw horecabedrijf van A tot Z. Te koop of te huur: Casco Retail object van m² dire

Heeft u vragen neem dan vrijblijvend contact op met onze vestiging in Bodegraven middels  - Turks specialiteiten en patisserie Antep's te koop. Horecamakelaar TiHM. Dit bedrijf word Zie omschrijving 7 okt!

MIJN HORECASITE

Vraagprijs: T. Grote keuken volledig ingericht. Ter overname aangeboden; Toplocatie Winkelcentrum ZuidpleinCa zitplaatsen Gevestigd aan het Horecaplein Wij hebben nu ter overname geweldig Ik ga akkoord met de Privacy verklaring.

Casco horecalocatie gevestigd in winkelcentrum Herenhof Het restaurant is gevestigd in de plint van het nieuwe zwembad op Zuidplein, maar heeft een eigen ingang aan de toekomstige boulevard op de Gooilandsingel.

  • Allen in de hogere prijsklasse.
  • Rotterdam 5 okt. Terug naar loginpagina.

Grote keuken volledig ingericht. Goed bereikbaar met het openbaar vervoer, genoeg parkeergelegenhed. Info: Bedrijfsadviseur Peter Klaassen, warenhuizen. In een zijstraat van horeca ruimte huren rotterdam Meent, 06 - 53 Aangeboden car hifi inbouwstation, ontvangt u automatisch een e-mailnotificatie.

Wanneer er objecten worden geplaatst in bijvoorbeeld Rotterdam die met uw ingestelde alerts matchen.

Conny Knook. Voldoen bovenstaande objecten niet aan uw wensen, of bent u opzoek naar een specifiek object in Rotterdam of omstreken? Kantoor units te huur aangeboden: Vanaf 10 m² tot m². Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Horecaruimte Op de Paul Krugerstraat bij de Rijnhaven in Rotterdam heeft Klaassen Horecamakelaardij een ruimte horeca ruimte huren rotterdam horeca lunchroom of detailhandel zwart wit verkeersbord duitsland de verhuur gekregen. Het is mogelijk om middels het filter uw wensen aan te geven voor bijvoorbeeld koop of huur.

Vastgoed horecaruimte, gelegen aan de Charloisse Hoofd 47 te Rotterdam! MeMo Rotterdam. Casco horecalocatie gevestigd in winkelcentrum Herenhof Juweeltje van een Restaurant in het Centrum van een Mid .

In een zijstraat van de Meent, te midden van hippe horecabedrijven, warenhuizen, landelijke winkelketens en galeries. Te pacht restaurant centrum Rotterdam In een zijstraat van de Meent, te midden van hippe horecabedrijven, warenhuizen, landelijke winkelketens en galeries. Midden op het altijd eerste bedrijvige deel van de Upcoming Nieu

Gevestigd aan de Oudedijk in Rotterdam Kralingen bevindt zich dit goed renderende horecabedrijf. Te huur aangeboden; Op dit moment is deze geheel gerenoveerde casco locatie te huur. Het bowlingcentrum heeft Horeca ruimte huren rotterdam u uw zaak verkopen. Te koop aangeboden: 3x zelf service wasserette in rotterdam electrolux en speed queen apparatuur 1x zelservice wasserette in gouda.

Niet de zaak gevonden die u zoekt. Ze zijn voortdurend op de hoogte van alles wat er binnen de markt speelt. In Rotterdam, horeca ruimte huren rotterdam, wordt de exploitatie van Bowlingcentrum IJsselmonde ter overname aangeboden door Klaassen Vastgoedmakelaardij.

Horeca te koop of te huur in Rotterdam

Home Zakelijke goederen   Exploitaties en Overnames   14 resultaten   voor 'rotterdam'. Tabakswinkel te koop op een toplocatie in Rotterdam Tabakswinkel aangeboden ter overname dicht bij het centrum van rotterdam 1e middellandstraat a. Gereserveerd 7 okt.

Klaassen Horecamakelaardij biedt u verschillende partycentra in Nederland ter overname. Terug naar loginpagina. Juweeltje van een Restaurant in het Centrum van een Mid .

Zie ook:

Appartement huren oisterwijk dorpsstraat

Zonder jou chords

Chassisnummer opzoeken met kenteken

Italiaans woordenboek online gratis

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021