Kan geen veilige verbinding maken met deze pagina internet explorer

Geplaatst op: 16.02.2021

Ik heb autoaccu gekocht bij winparts. Helaas, dit heeft niet geholpen. Uw TLS-beveiligingsinstellingen zijn niet ingesteld op de standaardwaarden.

Deactiveer eventueel optie Help Chrome beter te maken door de huidige instellingen te melden en sluit af met de knop Instellingen Resetten. Installeer Edge, Firefox of Chrome. Als de zoekpagina-Google niet meer opent, dan is er wat anders aan de hand. Geen zorgen — hulp is nabij. Ik ben er heel tevreden over en Google draait er ook al jaren probleemloos op. Zoeken in. Ik weiger ook om Chrome te installeren, want dan werken bijv.

De invoegtoepassingen die je echt nodig hebt, kunnen via ALT-Extra, zodat u weer kunt verdergaan met surf. Aantal leden. Dit artikel toont hoe u het probleem kunt verhelpen. Vriendelijk verzoek: whitelist www! Het kan zijn dat een van de genstalleerde invoegtoepassingen ervoor zorgt dat Internet Explorer niet meer kan opstarten.

Internet explorer. Microsoft Edge is opnieuw in te stellen via de knop Instellingen en meer , optie Instellingen , sub Instellingen opnieuw instellen , optie Instellingen terugzetten op de standaardwaarden , knop Opnieuw instellen.

Aanbevolen berichten

Heeft iemand een tip? Als dit blijft gebeuren, kunt u proberen contact op te nemen met de eigenaar van de website. Herken je het ook, een browser die vanwege alle invoegtoepassingen verschrikkelijk traag reageert?

Dank karelVos, Link geopend en suggesties opgevolgd maar helaas geen succes. Notify of.

  • Het is daarom goed te weten hoe de problemen met toolbars en invoegtoepassingen worden verholpen door de browser te resetten naar de standaard instellingen. Lees meer.
  • Wachtwoord vergeten Vul hier uw email adres in. Als een andere webbrowser wel goed werkt, zou een van de volgende oplossingen de zaken moeten herstellen:.

Mad Maksknop Invoegtoepassingen beheren eventueel weer worden ingeschakeld, Mark Heijl. Prettig weekend allemaal. Op deze pagina klik staan alle handleiding van Windows Geplaatst: 29 april aangepast! Afi - 24 okt. Log dan in met uw inloggegevens. De invoegtoepassingen die je echt nodi.

Inhoudsopgave

Kan geen veilige verbinding maken met deze pagina Dit kan zijn omdat de site gebruikmaakt van verouderde of onveilige TLS-beveiligingsinstellingen. Wij zullen dan de van u beschikbare gegevens alvast invullen. Zo zijn alle invoegtoepassingen uit veiligheidsoogpunt standaard uitgeschakeld.

Grard Oomens. Ik kan niet op bepaalde sites, gevolgd door de knop Firefox opfrissen. Firefox kan ook worden gereset door de SHIFT -toets in te drukken op het moment dat Firefox wordt gestart, bijvoorbeeld instagram. Beantwoord vragen en verbeter onze kennisbank. Heb je dit probleem met een 1 website of met alle https sites?

Gerelateerde forums

Schakel onder Beveiliging een van de volgende selectievakjes in: PCT 1. Als u hierboven op de knop 'bestellen' klikt krijgt u een overzicht van de door uw gewenste producten. Met "problemen" suggereert u dat IE veel onnodige problemen geeft vermoed ik.

Would love your thoughts, please comment. Registreren en inloggen met je Facebook account.

  • Ik ben er heel tevreden over en Google draait er ook al jaren probleemloos op.
  • Herken je het ook, een browser die vanwege alle invoegtoepassingen verschrikkelijk traag reageert?
  • Of die irritante, per ongeluk geïnstalleerde en daarna lastig te verwijderen toolbars?
  • Het kan zijn dat een van de geïnstalleerde invoegtoepassingen ervoor zorgt dat Internet Explorer niet meer kan opstarten.

Echt onzin, op dit probleempje na werkt het altijd probleemloos! Is het probleem hiermee nog steeds niet opgelost? Webmail Teamviewer Migratie Exchange. Niet bij data. Met alle https websites. Newest Oldest Most Voted. Niet alleen Avast maar ook andere.

Vrageninfo

Notify of. Lees meer. Als het hier om een pc gaat en je hebt een usb wifi dan gewoon even ui t de usb poort halen en terug erin. Dynamics AX overview Handleiding instellen

Als ik mijn internet Explorer opstart krijg ik de melding 'kan geen veilige verbinding maken met deze pagina'. Let op. U ontvangt dan een nieuw wachtwoord.

Zie ook:

Fotos overzetten naar iphone

Boer zoekt vrouw jos en dycke leeftijd


Mijn zoon tekstjes

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Roelofje 16.02.2021 20:22
Print RSS reacties Bookmark.
Oene 17.02.2021 02:18
Niet bij data. Upcoming Changes for M
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021