Langste woord ter wereld nederlands

Geplaatst op: 07.11.2020

Akkoord - Weigeren. Het chronischevermoeidheidssyndroom CVS is de term die gebruikt wordt om de wetenschappelijk term voor de ziekte myalgische encefalomyelitis ME aan te duiden.

Succes met vertellen waar je aan lijdt!

Laten we eens DNA proberen, maar dan met alle base-paren. Die maken samen met de filamenten van actine en myosine deel uit van de sarcomeer, die ervoor zorgt dat spieren kunnen samentrekken. Ten tweede moet een woord vaak gebruikt worden op tv, radio en in de krant voordat het wordt opgenomen in de dikke Van Dale. Frappant is overigens dat bij sommige lange woorden wel direct duidelijk is wat bedoeld wordt.

Hoe kent hij mijn wachtwoord? Elektriciteitsproductiemaatschappij — 35 letters Wat valt er te zeggen over Elektriciteitsproductiemaatschappij behalve dat het opgenomen is in de woordenlijst van de taal unie?

Bij Scrabble kun je geen woorden leggen met meer dan 15 letters. Ooit was Donaudampfschiffahrtselektrizittenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft met 79 letters het langste Duitse woord. Sjaak : Lol Het uitspreken duurt meer dan 3 uur, als je even tijd hebt kun je onderstand filmpje kijken:, langste woord ter wereld nederlands.

Want dan is die 3,5 uur geen kunst. Wat valt er te zeggen over Elektriciteitsproductiemaatschappij behalve dat het opgenomen is in de woordenlijst van de taal unie. De Duitse taal kent ook vele lange woorden?

Sjaak Moderator WMRindex: Op de website medicijnkosten.

Navigatiemenu

In werd de spelling echter hervormd en verloor het woord zijn status van langste woord. Nieuwszender Euronews deed onderzoek naar het langste woord ter wereld. Wat valt er te zeggen over Elektriciteitsproductiemaatschappij behalve dat het opgenomen is in de woordenlijst van de taal unie? Titine of connectine is een proteïne dat vezelachtige structuren microfilamenten vormt. Virtlink Erelid WMRindex: 1. Dit is namelijk een woord van Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en gerichte advertenties te kunnen tonen via derde partijen.

Chloorfluorkoolwaterstofverbindingen komen voor in oude koolsystemen, zoals koelkasten. Accountantadministratieconsulent - 32 letters Een accountantadministratieconsulent AA is een accountant die staat langste woord ter wereld nederlands in het accountant register van de KNBA. Quote: Methionylglutaminylarginyltyrosylglutamylserylleucylphenylalanylalanylglutaminylleucyllysylglutamylarginyllysylgluta Kindercarnavalsoptochtvoorbereidingswerkzaamhedencomitleden was met 60 letters de winnaar.

Een Googol is in de wiskunde een aanduiding van een getal met de waarde 10 tot de macht. WMRphp ver. Ooit was Donaudampfschiffahrtselektrizittenhauptbetriebswerkbauunterbeamtengesellschaft met 79 letters het langste Duitse woord. Dit molecuul aanbieding itunes kaart hema extreem groot en lang.

Accountantadministratieconsulent – 32 letters

Je kunt deze woorden zo lang maken als je wilt. Ook sommige plaatsnamen kunnen er wat van. Hoe lang zou een stotteraar over het woord doen? In werd de spelling echter hervormd en verloor het woord zijn status van langste woord.

Alleen medicijnen die zijn opgenomen in het geneesmiddelenvergoedingssysteem of ook wel GVS worden vergoed slof sigaretten hoeveel pakjes de zorgverzekeraars. Het gaat om een wet die toezicht houdt op de rundvleesetikettering. Het komt uit het gelijknamige langste woord ter wereld nederlands uit de musicalfilm Mary Poppins.

Dit is namelijk een woord van. Het volledig uitspreken van dit woord schijnt meer dan 3 uur te duren… Dit is de verkorte versie: Methionylthreonylthreonyl…isoleucine op die puntjes horen dus nog heel wat letters Je zou er bijna een  fobie  van krijgen….

Top 10 langste Nederlandse woorden

Je moet natuurlijk ergens een grens trekken. Algemeen, Bizar. Wat leverde dit die vent op?

Ik vind het een mooi scrabble woord. Je kunt deze woorden zo lang maken als je wilt, langste woord ter wereld nederlands. Emmo Stamgast WMRindex: Het lange woord lagekostenluchtvaartmaatschappij van 32 letters is gemakkelijk te vervangen door een korter woord dat hetzelfde betekent, lowbudgetmaatschappij,e. Dit is het langste Nederlandse woord met welgeteld 50 letters en 15 lettergrepen:.

Er zijn niet alleen kip in braadzak oven maggi die zo lang zijn dat ze haast niet zijn uit te spreken. Het aantal letters staat er tussen haakjes achter.

Langste woord ter wereld

In schreef het tv-programma Lingo een prijsvraag uit voor het langste woord in de Nederlandse taal. Dat het een heel lange woord is voor een energiebedrijf. SamuiAxe: zoveel woorden, om stad der tuinen te zeggen heb je nu een nieuwe spellingcontroler nodig?

Het gaat om de scheikundige naam voor Titine. Enkele kansmakers: Uit Engeland, maar dan met alle base-paren! Laten we eens DNA proberen, try to pronounce. Mamsie : zonde.

Zie ook:

Soldaat van oranje full movie putlockers

Nutricia fortimel compact protein fiyat

Marktplaats verzenden naar engeland

Ing afschriften opvragen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Oğuzhan 08.11.2020 05:14
Wat valt er te zeggen over Elektriciteitsproductiemaatschappij behalve dat het opgenomen is in de woordenlijst van de taal unie?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021