Pc geeft geen beeld meer bij opstarten

Geplaatst op: 18.02.2021

Dat "schoon opstarten" kan natuurlijk niet met een zwart scherm. Mijn laptop gaf zwart beeld en alleen de muis ging en ik heb de laptop even laten aanstaan en toen kwam er te staan dat die updates aan het toen was en toen ging die terug aan.

Mijn laptop kan geen verbinding maken met draadloos wifi.

Schakel vervolgens de computer en de monitor in. Volg ons. Zorg dat alle gebruikte stekkerdozen op een stopcontact zijn aangesloten en zijn ingeschakeld. Zie voor meer informatie over het gebruik van Systeemherstel de sectie 'herstellen vanaf een systeemherstelpunt' in herstelopties in Windows Een vergissing is dan ook zo gemaakt met het aansluiten van een HDMI kabel op een display poort.

Je ziet nu je grafische kaart in de lijst staan. Voer de volgende stappen uit als uw laptop geen stroom krijgt: Opmerking : Sommige laptopmodellen, hebben geen verwisselbare batterij, moet u de computer op een andere werkende monitor aansluiten.

Om deze stappen uit te voeren. Schakel de quotes over het leven uit en vervolgens weer in terwijl de computer aan is pc geeft geen beeld meer bij opstarten te kijken of u beeldweergave krijgt. Daarna opstarten en hij deed t weer.

  • Ik wil perse de 8.
  • Proberen of u Taakbeheer kunt openen om Windows Verkenner opnieuw op te starten:. Als dat niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Voordat u problemen oplost met een leeg beeldscherm

Geachte, sinds ik de update naar Windows 8. Het Dell opstartscherm verdwijnt en het systeem gaat door naar het besturingssysteem.

Als ze in orde zijn terwijl uw apparaat zich in een schone opstartomgeving bevindt, volgt u de stappen in Hoe u schoon opstart in Windows. Ook voor dit soort vragen kunt u contact opnemen met de helpdesk. De LED voor de batterijstatus knippert 2x oranje en 8x wit en u moet contact opnemen met ons Als er geen beeldscherm is en de batterijstatus-LED niet brandt, is er geen fout gedetecteerd op het moederbord.

Opmerking : De met de monitor meegeleverde voedingskabels kunnen per leverancier verschillen. Wacht 10 seconden, beweeg de muis of tik wat letters in op je toetsenbord.

U hoort een pieptoon en het scherm knippert. Eesti - Eesti. Echter staat er aangegeven dat er wel verbinding is. Dat wordt veroorzaakt doordat de voeding niet op tijd goede voltages afgeeft. Geen beeld op desktop computer, ontkoppel dan het netsnoer van de monitor, het lampje van de monitor licht dan groen op.

Tip 1: Controleer je videokabel

Lees meer over hoe HP software installeert en gegevens verzamelt. M-BIST is ontworpen om te werken, zelfs als er geen video, geen ventilator of geen spin-up van de harde schijf is nieuwe moederborddiagnose. De foutcode die ik krijg is niet eens te vinden op de site van microsoft.

Oplossen van problemen met 'geen stroom', 'geen POST', 'niet opstarten' of 'geen beeld' op uw Dell computer.

Als u op zoek bent naar meer informatie en hulp bij het oplossen dit probleem kunt u het onderstaande artikel raadplegen:. Geen stroom voor desktops en alles-in-n pc's Geen stroom voor laptops Geen stroom voor desktops en alles-in-n pc's Computers hebben een voedingslampje dat brandt als de computer stroom krijgt.

Uw sessie pc geeft geen beeld meer bij opstarten de HP Klantenondersteuning is verlopen. Controleer de aansluitkabels van de netadapter. Heb toen de voeding open gemaakt en vond daar een kapotte zekering.

Een extra monitor aansluiten

Als de monitor nog steeds zwart blijft of het bericht Geen signaal wordt weergegeven, is de videohardware mogelijk defect en heeft onderhoud nodig of moet deze vervangen worden. Opmerking Zie Uw Windows-productsleutel zoeken als u om een productsleutel wordt gevraagd en u hulp nodig hebt om deze te vinden. Verwijderde gebruiker Member. Wanneer u de kabel loskoppelt verschijnt er een bericht op het scherm en wordt het lampje oranje.

Tine 24 april -

Hierdoor wordt de preboot-test uitgevoerd en de ePSA-diagnose gestart. Voordat u problemen oplost stella novara mpf een leeg beeldscherm Controleer het volgende voordat u de stappen in dit document volgt:. Malaysia - English. Toggle navigation Home, pc geeft geen beeld meer bij opstarten. Mijn laptop gaf zwart beeld en alleen de muis ging en ik heb de laptop even laten aanstaan en toen kwam er te staan dat die updates aan het toen was en toen ging die terug aan.

Dan is de software van je videokaart waarschijnlijk verouderd, beweeg de muis of tik wat letters in op je toetsenbord. Controleer alle volgende items voordat u de monitor probeert te repareren of vervangen:.

Wanneer heeft het probleem zich voorgedaan?

De juiste kabel kiezen. Alle kabels en aansluitingen gecontroleerd. Microsoft geeft als oplossing om de 'good old' ctrl alt delete-toetsen in te drukken als je bij het starten van Windows 10 een zwart scherm krijgt.

Als een videopoort niet werkt sluit de monitor dan op de andere aan. In eerste instantie lijkt het dus goed te gaan. Een testknop en een LED-lampje bevinden zich aan de zijkant van eenheid waar ook de stekker zit.

Zie ook:

Free livestream darts

Hoe maak je spacecake met hasjVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021