Pil vergeten en seks gehad

Geplaatst op: 21.01.2021

Hoe gaat het verder na het vergeten van de pil? Pil in week 2 vergeten Heb je de pil in week 2 vergeten?

Saskia, 22 jaar Een spiraaltje is voor mij ideaal. Als je 2 of meerdere pillen bent vergeten te nemen in de 3e week van je pilstrip dag 15 t. Optie 2: Stop met de inname van de werkende pillen. Dan zijn er twee mogelijkheden: 1 Je bent één pil vergeten, maar in week ervoor geen pil vergeten. Zo nodig kun je met een morning-afterpil of een koperspiraal na onbeschermde seks alsnog een zwangerschap voorkomen.

Je stopt minimaal 2 maal per jaar. Als je pilpauze meer dan 7 dagen heeft geduurd, ben je niet langer beschermd.

Als je je pil in de tweede week vergeten bent, kan je ze gewoon nog innemen. Fontein curacao huis te koop zo snel mogelijk de noodpil in als je de voorbije 5 dagen seks hebt gehad. Rubriek Ziekten en behandelingen Meer psychologische klachten en uitgestelde diagnoses bij kankerpatinten 2.

De pil vergeten en seks gehad op ernstige bijwerkingen is heel klein: Er is er een iets verhoogde kans of risico op hart- en vaatziekten, die toeneemt als u rookt en boven de 35 bent. In de 2e week is er bij 2 vergeten pillen nog niks aan de hand.

Pil in week 1 vergeten Ben je de pil vergeten in week 1 en heb je de afgelopen 7 dagen geen seks gehad? Meer informatie X.

Vrouwen die de pil slikken hebben een iets grotere kans op veneuze trombose stolsel in een ader. Wanneer je op een andere dag begint, ben je niet direct beschermd. Neem de overige pillen van de pilstrip in op het tijdstip dat je normaal de pil neemt. Dag week 2 De laatst vergeten pil meteen innemen en de pil van de dag op het normale tijdstip innemen.

Lees dan hieronder verder:.

Pil vergeten. Dit risico neemt weer af na stoppen met de pil. Bel naar de praktijk om te overleggen of dat nodig is, pil vergeten en seks gehad. De pil, vergeten in te nemen Pil in week 1 vergeten Ben je de pil vergeten in week 1 en heb je de afgelopen 7 dagen geen seks gehad. Let op: deze raad geldt niet voor de minipil.

Wil je niet wachten.

Tweede pilweek

Op reis naar een land met tijdsverschil Als je op reis gaat naar een land met een tijdsverschil moet je je pil op hetzelfde tijdstip als normaal nemen. Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 3 dag 15 t. De startdag is altijd op dezelfde dag van de week. Neem de laatst vergeten pil alsnog snel in, binnen 12 uur na het normale tijdstip.

Print Deel Facebook Twitter. Pil vergeten en seks gehad in week 1 vergeten Pil in week 2 vergeten Pil in week 3 vergeten Braken of diarree Antibiotica.

Je hebt geen aanvullende maatregelen nodig als dit de enige pil van deze strip is die je vergeten bent. Persoonlijke medicijngegevens worden beslist niet gedeeld. Minder dan 12 uur geleden.

Versiedatum: december 2011

Lees hier wat je dan moet doen. Opgelet: de regel die we hier uitleggen geldt alleen voor de combinatiepil. Dan kun je de stopweek eerder beginnen of juist overslaan. Ben je de pil vergeten in week 1 en heb je de afgelopen 7 dagen wél seks gehad zonder condoom?

Let op: Je kunt de pil niet doorslikken als de pilletjes in de strip allerlei verschillende kleuren hebben.

Werken met migraine: hoe kan de werkplek helpen. Home Condoom, pil pil vergeten en seks gehad meer Pil vergeten. Anticonceptie Verschillende methodes Wanneer je anticonceptie gebruikt ben je beschermd tegen zwangerschap. Bij zorgvuldig gebruik is de pil heel hoe lang bruinverlies na menstruatie. Bel ons.

In de 2e week is er bij 2 vergeten pillen nog niks aan de hand. Dan is het advies seks uit te stellen of een condoom te gebruiken totdat weer zeven pillen aaneengesloten zijn geslikt. Rechtstreeks bellen met een medewerker.

Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 1 (dag 1 t.e.m. dag 7)

Voor algemene vragen, voor een bezoek van de dokter op je werkplek, voor sociale hulp Week 2 van de pilstrip  2e vergeten pil niet binnen 12 uur geslikt. Als je maar 1 pil bent vergeten in te nemen in de derde week van je pilstrip kan je het volgende doen:. Pil in week 2 vergeten Heb je de pil in week 2 vergeten?

Je mag ook langer dan 3 weken achter elkaar slikken. Gebruik de eerste 7 dagen een aanvullend voorbehoedmiddel condoom als je wil vrijen. Vragen over de pil?

Zie ook:

Treacy and wiersema operational excellence

Live blog ajax paok

Gefeliciteerd 8 jaar

Android tablet reset button

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Aviva 22.01.2021 23:15
We hebben deze informatie gemaakt met: de richtlijn voor huisartsen over anticonceptie. Een pil geldt als vergeten als een vrouw twaalf uur te laat is met innemen.
Jaap 30.01.2021 11:06
Meer dan 12 uur te laat?
Zeno 28.01.2021 09:15
Lees de gebruiksaanwijzing dus heel goed als je de minipil gebruikt. Gebruik een condoom of stel seks uit totdat weer zeven pillen aaneengesloten zijn geslikt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021