Recensie astrid holleeder dagboek van een getuige

Geplaatst op: 31.10.2020

Author Emilie van Kinschot Fashion creative met een liefde voor taal als krachtig instrument. In het dagboek van een getuige worden de consequenties van deze heftige beslissing beschreven.

Deze persoonlijke onderwerpen worden afgewisseld met beschrijvingen van praktische bezoeken, verhalen over haar jeugd en heftige updates over de zaak van haar broer. Ik had een hoge pet op van het eerste boek van Astrid Holleeder, en ik had kritische verwachtingen opgesteld ten aanzien van het tweede boek.

Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. Het is niet niets om te getuigen met deze gevolgen en laat justitie in ieder geval zorgen dat dergelijke getuigen goed worden beschermd.

Zo is het heftig om te lezen wanneer de moeder van Astrid en Willem een brief schrijft aan de commissie van het EBI, waarin ze vraagt of haar zoon alsjeblieft gevangen mag blijven omdat hij anders haar dochters vermoordt. Just a moment while we sign you in to your Goodreads account.

Mar 28, goed boek en interessant verhaal. Het verhaal is erg aangrijpend, Merel rated it did not like it. In 1 dag uitgelezen. Het enige wat ze moet doen, is die plicht nakomen. Daarvoor geef ik dan ook 3 sterren.

Wederom intrigerend maar ook meer van hetzelfde Algemeen inhoud : Dagboek van een getuige is de opvolger van Judas.

Schrijf een recensie

De beveiliging laat redelijk wat te wensen over. Net zoals Judas, vond ik ook dit een onsamenhangend verhaal. Je krijgt een uniek kijkje in het leven van iemand. In het boek Judas wordt er een boek opengedaan hoe Willem Holleeder echt is, hoe paradoxaal deze relatie is met zijn familie,  en hoe misselijkmakend de jeugd voor de Holleeders geweest moet zijn.

Want hoewel veel mensen het labeltje ah-wat-zielig op je plakken, kleven er heel veel voordelen aan single zijn tijdens de feestdagen. Waar ze in het eerste deel van het boek boos is op justitie, neemt haar frustratie af wanneer zij na een aantal gebeurtenissen toch meer beveiliging krijgt.

  • Maar als je Dit vervolg op het interessante boek Judas voegt niet veel toe.
  • Recensie Musch: "De architecten en bouwers van 'ons' Nederland". Leesvoer Eerste liefde, David Nicholls december 12, Leesvoer Overprikkeld, eerste hulp bij hoogsensitiviteit januari 14, Leesvoer The Cambridge Happiness Profiler mei 21,

Nu het tweede boek. Het blijft weerzinwekkend hoe weinig Astrid Holleeder beschermd wordt door justitie:. Maar ik kwam Dagboek van een getuige plotseling tegen en met behulp van een boekenbon heb ik dit boek gekocht. De hoofdstukken zijn kort en bondig, waardoor je zo door het boek heen vliegt.

Dagboek van een getuige lijkt op het verhaal van Judas en biedt eigenlijk niks nieuws.

Boos op justitie

Net als Judas weer in een ruk uitgelezen. Dit maakt het voor Astrid lastig om voor haar eigen veiligheidsmaatregelen te zorgen, die wat mogen koste. Het verhaal slokt je op, en je hebt net het gevoel alsof je zelf in deze wereld bevindt.

Daarnaast is mij duidelijk geworden, dat je als getuige net zo hard gestraft wordt. Het proces tegen Willem Holleeder gaat immers op 5 februari van start.

Dit boek is een stuk dunner en leest ook recensie astrid holleeder dagboek van een getuige stuk vlotter dan het eerste deel. Ook dit boek was ontzettend interessant om te lezen. Ook leef je erg met Astrid mee. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren.

Berichtnavigatie

Wat een verhaal, ik hoop dat er snel verbetering komt voor Astrid en haar naasten. Want to Read Currently Reading Read. Onze partners.

  • Geef een reactie Reactie annuleren.
  • En ja dat kwam deels doordat ik in de auto zat van Oostenrijk naar Nederland ; Maar jeetje wat een verhaal, de frustratie, ongelijkwaardigheid tussen getuigen en hoe je als moeder en oma eigenlijk niet altijd de moeder en oma kunt zijn zoals je wilt.
  • Refresh and try again.
  • Ik vond het vooral emotioneel om haar soms zo gebroken te zien en hoe zij troost zoekt in vooral de mensen om zich heen die zij wel kan vertrouwen.

Open Preview See a Problem! Toen Astrid Holleeder met dit boek op de proppen kwam en ik het zag liggen in de boekenwinkel, recensie astrid holleeder dagboek van een getuige, mest ik het hebben. This review has been hidden because it contains spoilers? Daarom lag de lat al hoger. Mijn mening Judas vond ik heel goed en indrukwekkend.

About Colofon Adverteren Contact. Maar als je het leest krijg je een kijkje in haar leven en dat van dr kinderen en familie en zie je hotel de harmonie giethoorn ontberingen en alle moeite om haar leven zo veilig mogelijk te houden.

Nergens veilig

In het dagboek van een getuige worden de consequenties van deze heftige beslissing beschreven. In het bijzonder voor haar dochter en kleinkinderen. Marketingtechnisch is het natuurlijk wel slim om een tweede boek en zelfs een derde te schrijven.

Maar zoals je eerder hebt kunnen lezen is nietsdoen helemaal niet het juiste antwoord op stress. Dagboek van een getuige komt wel grotendeels neer op hetzelfde als Judas, maar ook heftig. Voel jij dat niet zo.

Zie ook:

Hoe lang moet een zacht ei koken

Hoe bereken je uw nettoloon

Waar goedkoop winkelen in duitsland

Huis te koop oostenrijk tirol

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Arina 07.11.2020 20:12
Author Emilie van Kinschot Fashion creative met een liefde voor taal als krachtig instrument.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021