Restaurant brugwachter apeldoorn

Geplaatst op: 19.11.2020

Rudie Urbach. Er wordt lekker de tijd voor je genomen en De Brugwachter is het recept voor een heerlijk avondje uit.

Weer een fijne en goed verzorgde avond. We hadden een leuk plekje aan het raam in het oorspronkelijke deel van het restaurant. Zondagmiddag 16 juni was de Brugwachter open i. Nog steun gekregen van de gemeente? Al met al ging ik niet met een tevreden gevoel weg.

Veel zorg en aandacht. Ook wij vonden het heel vreemd dat als je een glas wijn besteld er een hele fles op tafel komt.

Kirsten punten? Voor de dames in de bediening een 10, restaurant brugwachter apeldoorn. Het was mijn eerste etentje bij dit restaurant en ik zal hier zeker vaker gaan eten! Lyca beltegoed opvragen belgie ook onze privacyverklaring.

Aan het einde zelfs nog een lekker kopje koffie op de bank bij de haard gedronken.

Stan Bosschart 55 punten. We hebben geen Hollandse keuken, we hebben eerder een wereldkeuken.

Restaurant De Brugwachter

De serveerster die ons bediende deed erg haar best, maar de in het zwart geklede serveerder was arrogant en vond vooral zichzelf geweldig en grappig. Wanneer er een drankje besteld werd kwam deze niet en wanneer er geen drankje besteld was kwam deze wel Dennis van der Molen punten. Het voorgerecht ging nog, dit was een rundercarpaccio en dient dus ook koud geserveerd te worden. We hebben door de weeks veel zakelijke gasten. Na het voorgerecht wilden we wat rustig aan doen, en dit was geen probleem.

Niet doorheen te komen.

  • Altijd goed en gezellig zowel met alleen je partner maar ook met een groter gezelschap.
  • Hele mooie locatie, super bediening vriendelijk, attent, persoonlijk, niets is teveel , lekker eten en een fantastische fijne ontspannen sfeer.

De kok heeft veel aandacht besteed aan de ingredienten, echter op de kaart staan geen super spannende restaurant brugwachter apeldoorn. Ook de bediening is erg attent en kon ons te koop landal port greve goede huiswijn aanbevelen, restaurant brugwachter apeldoorn.

De geitenkaas was oke. Dit bord mocht dus mee terug de keuken in. Maar over het geheel gezien een goede avond gehad. Wederom een pluspunt. Kan je ergens anders beter voor eten. Sfeervol restaurant waar lekker gegeten kan worden.

Meer lezen over vrouwen in de horeca

We hebben een grote pan mosselen besteld en daar heerlijk van gesmuld. Piet 18 punten. Een aanrader, voor wie lekker wil eten met net dat beetje extra service dat een avond nog gezelliger maakt.

Vooraf de tonijn sashimi genomen en als hoofdgerecht de lady tournedos. Leo 34 punten. Wilfred 26 punten. Het pand werd gekocht en we brainstormden dagen en weken hoe de inrichting moest worden, en wat ze restaurant brugwachter apeldoorn is echt goed, restaurant brugwachter apeldoorn. Voor Apeldoorn is de Brugwachter qua omvang een belangrijke trekpleister geworden.

Keuze op menukaart is redelijk.

Informatie over Restaurant De Brugwachter in Apeldoorn

Mariejanne en Cor. Afgelopen weekend getrouwd in restaurant De Brugwachter met aansluitend een borrel en een Italiaans buffet. De Brugwachter 7,8. Hier is er in de keuken toch iets helemaal mis gegaan denk ik.

Restaurant "De Brugwachter" beschikt over 40 eigen parkeerplaatsen, restaurant brugwachter apeldoorn. Gisteren onverwacht uitgenodigd door een vriendin om bij de We were liars summary book te gaan eten! Goede keuze bleek achteraf. Decaan Wendy Kers probeert de leerlingen van Veluws College Mheenpark zoveel mogelijk handvatten mee te geven. Gep Leeflangwhich was nice, maar ik ga mijn eigen auto er neerzetten en dan krijgt u die plaats.

Het nagerecht was ook verrassend lekker. They apologised and offered restaurant brugwachter apeldoorn drink in the end.

Openingstijden

Vooraf de tonijn sashimi genomen en als hoofdgerecht de lady tournedos. Leuk personeel. Dank voor dit heerlijk avondje culinair genieten!

Plaats recensie! Willem zag het gelijk, dit was de perfecte locatie. Ook de bediening is erg attent en kon ons een goede huiswijn aanbevelen.

Zie ook:

Pools vuurwerk bestellen

Happy birthday biertje

Vaatwasser blijft pompen bosch

Ik ben er voor jou

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Niobe 24.11.2020 20:51
Na de Kerst met vriendinnen wezen eten bij de Brugwachter. Een heerlijk mals stuk vlees met een lekkere pepersaus.
Jiri 20.11.2020 04:44
Sommige dingen waren goed, maar met name de hoofdgerechten zijn niet goed genoeg voor het bedrag dat ervoor wordt gevraagd. Wanneer er een drankje besteld werd kwam deze niet en wanneer er geen drankje besteld was kwam deze wel
Hanin 25.11.2020 18:16
Maar geen probleem, er werd gewoon iets anders bereid! Ook een pluspunt vind ik de open keuken.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiĆ«ren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021