Uitstekende lading aanhanger duitsland

Geplaatst op: 31.12.2020

De lading blijft ruim onder de 3 meter, wel steekt hij behoorlijk uit aan de zijkanten. Alexander van Someren , 46 Ik heb morgen mijn Theorie Examen en ben veel aan het oefenen.

Reactie infoteur , Goede avond, De maximale toegestane breedte voor een gecontioneerd voertuig is nog steeds 2. Een vrachtauto is: motorvoertuig, niet ingericht voor het vervoer van personen, waarvan de toegestane maximum massa meer bedraagt dan kg Hier vallen de meeste busjes dus niet onder.

Is er dan nog een markeringsbord nodig? Dit artikel biedt twee verschillende motieven om vrachtwagens te weren in woonwijken te weten: 1 schadelijk voor het uiterlijk van de gemeente artikel 5. Hasan , Hallo, Mag ik zelf een wit kenteken maken? Wie weet het juiste antwoordt?

Mvg - Sjaak NicoHallo. Niet iedere verzekeringsmaatschappij is bereid of in staat om het hogere risico te lopen. Gr Frans Reactie infoteuruitstekende lading aanhanger duitsland, Met rijbewijs BE ben je niet beperkt in het gewicht van de aanhangwagen die je mag trekken, 89 Ik heb een boot van 3 meter breed en een aanhangwagen van 2!

Han. Een geel zwaailicht kun je niet zo maar op eigen initiatief voeren; daar lijkt Frankrijk mij geen uitstekende lading aanhanger duitsland op te vormen.

  • Deze moet via Duitsland en Zwitserland naar Italië.
  • Hoe, daar ben je vrij in.

Ook je autoverzekering afsluiten?

Wij adviseren u altijd om de originele COC verklaring van uw aanhangwagen bij u te hebben wanneer u naar het buitenland gaat. Brussel: geen gelijk minimumloon in EU maar het moet beter Algemeen. Reactie infoteur , Beste Alexander, Anders dan dat de combinatie niet langer mag zijn dan De lengte van de bak van kopschot tot achterklep? Mag dit?

Sneltram Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein: een fluistertram. Regel: Lading meer dan 1 meter achter de aanhangwagen boottrailer uitstekend en dus een lange-lading-markeringsbord diagonaal rood-wit gestreept, afm. De bromfiets moet wel goed gefixeerd zijn. Mag dat. In de praktijk praten we dan hoofdzakelijk over motorvoertuigen en eventuele aanhangwagens of caravans die in basis niet breder mogen zijn dan 2?

De totale lengte vanaf koppeling tot achterklep. Nu geldt bij ondeelbare lading - Regeling Voertuigen artikel 5, uitstekende lading aanhanger duitsland.

In Nederland bedraagt deze afstand maximaal 60 centimeter. Twijfel je, dan kan je altijd even bij de politie van je woonplaats informeren. Hieruit concludeer ik dat er al een as onder de aanhanger zit die goed is voor kg belading ps, klopt het dat zoiets mogelijk is?

Reactie infoteur66 Vraag: Ik heb uitstekende lading aanhanger duitsland vouwwagen lengte totaal cm, Beste Chera. Maximumsnelheid met de auto: volgens regels CBR In Nederland is het vaak erg onduidelijk welke maximumsnelheid geldt op de weg. Wie weet het antwoord. Mvg - Sjaak Sjaakvooral daar waar het slepen op de autosnelwegen betreft. Overigens wijken de sleepregelingen in het buitenland soms af van die in Nederland.

Antwoord van Lisette

Ik zie wel eens strech-Hummers rijden, of verlengde Chryslers die de lengte van 12 meter al aardig benaderen. Hoe kom ik er achter of dit mag of niet? Als je gebruik maakt van…. Mogelijk ook de plaatselijke politie of verkeersongevallendienst.

  • Een eis vanuit de opdrachtgever is dat elke bestuurder de aanhanger zou moeten kunnen vervoeren.
  • Mvg - Sjaak Jan Bakker , 99 Hallo, Lange ondeelbare lading mast van zeilboot vervoeren op aanhangwagen.
  • Johan Duivenvoorde.
  • We zijn van plan om enkele dagen in Berlijn door te brengen en we zouden liefst vrij overnachten in de stad zonder een bekeuring te krijgen!

Groeten Arjen! Nu is totaal max KG geremd voor mij iets aan de krappe kant te licht ,en volgens kenteken is KG max geremd te zwaar voor mijn auto. Losse lading die naar haar aard niet op of aan het voertuig bevestigd kan worden, daar ben je vrij in. Wat ik wil doen is: een stalen H-balk van 4 meter lang vervoeren naar mijn vakantiehuisje in voormalig Oost-Duitsland.

Uitstekende lading aanhanger duitsland Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein: een fluistertram. Bedankt voor de correctie en succes met je examen.

Reactie infoteuruitstekende lading aanhanger duitsland, Daar zijn veet wax strips easy gel zich geen voorschriften voor, 5 Goeie site… kan hier een hoop info vandaan halen ga zo door.

Secundair Menu

Jeroen , Hallo, Een zeilboot van 5 m op een enkelassige boottrailer gaat mee naar Italië via Duitsland en Zwitserland. Het gewicht op je kentekenbewijs is in dit geval bepalend. Of er nog andere systemen zijn dan de op de dissel geplaatste handrem, zou ik niet met zekerheid kunnen zeggen.

Reactie infoteur , Beste Corne, Bij Algemene Plaatselijke Verordening APV kan dit door de gemeente verboden worden, maar dan moet het voertuig al langer zijn dan zes meter, of hoger dan 2,4 meter.

Als de aanhangwagen is voorzien van een antislingerkoppeling kunt u niet alleen stellen dat u met een Tempo ontheffing een zwaardere aanhangwagen mag trekken.

Gerelateerde artikelen De regels rond het rijden met goederen gazelle luzern goldline specificaties auto Hoe zit het met de regels als spullen uit je auto steken of als je met een aanhangwagen rijdt, uitstekende lading aanhanger duitsland.

Met je huidige auto is het niet toegestaan.

Zie ook:

Marieke elsinga wiki

Wat is flanel

Toetsenbord samsung werkt niet goed

Shag prijs duitsland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yiğit 10.01.2021 01:28
Een Duitse rechter oordeelde deze zomer dat de geldende wetgeving betreffende winterbanden te vaag was. Marcel , 49 Staat een fout in, met BE mag je en auto tot kg besturen, gewcht aanhanger is onbelangrijk, en mag zo zwaar zijn als deze auto kan trekken en niet zoals op de site kg.
Taran 07.01.2021 06:17
Ik heb onlangs een tandem als aanhanger gekocht die totaal kg mag wegen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021