Whippet te koop nederland

Geplaatst op: 22.02.2021

Wij hebben ons eerste nestje gepland voor eind juni en fokken volgens de regels van het fokreglement van de Nederlandse Whippetclub. EVCO oogonderzoeken in tijden van de Corona-crisis.

Wij fokken geen whippets voor geldelijk gewin. Er zijn nog veel meer dieren te vinden op onze site! Ons streven is om whippets te fokken die er mooi uit zien, maar bovenal een lief en sociaal karakter hebben. Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. Voorst 3 okt. Nonsuch whippets is een kleine kennel uit Den Haag die eens in de twee tot vier jaar een nestje heeft.

De Whippet is geliefd om zijn rustige en stille aard.

U wordt op de hoogte gehouden van de […]. Ook kost het veel tijd en energie om pups te socialiseren en voor te bereiden voor het leven bij hun nieuwe eigenaar, whippet te koop nederland. Whippets kunnen gereserveerd zijn tegenover buitenstaanders, maar zijn goede waakhonden.

DecemberBE 9.

Plaats advertentie. Whippet Rasinformatie Whippets zijn geliefde, handzame huishonden, waarmee men veel plezier kan beleven. Bestel zonder risico met onze kwispelgarantie - probleemloos overstappen - betaal achteraf via billink - volgende werkdag in huis.

Alle dagen van deze week geopend van 10 tot 18 uur

Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt. Wij hopen de KCM eind dit jaar te kunnen houden. Op 24 maart heeft onze Silken Windsprite Kee het leven geschonken aan een prachtig vijftal.

Whippet pups kunnen thuis geleverd worden. In het bezit van een paspoort e Kasterlee, BE 9 okt.

  • Beek 5 okt.
  • Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Whippet pups te koop aan.

Wij hebben ons eerste nestje gepland voor eind juni en fokken volgens de regels van het fokreglement van de Nederlandse Whippetclub! Whippet te koop nederland Onze pups Rasinformatie Contact? De ECVO artsen hebben aangegeven de screeningsonderzoeken tot […]. Grote Poedel, grijs abrikoos rood? Southgrove Whippets.

Meer suggesties

Onze honden leven in huis en zijn onderdeel van ons gezin. Wat houdt dat Rasspecifiek Fokreglement nou in zult u zich misschien Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt.

Italiaanse Windhond pup teefje Ik ben al een hele tijd op zoek naar een italiaanse windhond pup. Zijn er meer vragen neem dan gerust contact op. Gaelic Whisper Whippets. Vijf prachtige silkhaired langharige whippets, kan coursen en aangenaam is om naar te kijken. Wij proberen ook een bepaalt type whippet te fokken whippet te koop nederland gezond en intelligent is, en dan een slagje groter Jouw filters: Dieren en Toebehoren Windhonden Verwijder filters! Jasje - slaapzak - halsband -whippet - galgo - greyhound We hebben op voorraad, whippet te koop nederland.

Kennel info

De verzorging van de Whippet is geen moeilijke taak, omdat ze een kortharige, gladharige en fijne vacht hebben. Duitse Herder. Op 24 maart heeft onze Silken Windsprite Kee het leven geschonken aan een prachtig vijftal.

Hij kan goed omgaan met kinderen en andere honden. De pups groeien in huis op.

Golosina is een galgo teefje van 2jr oud? We hebben bovendien een adres in Nederland, whippet te koop nederland. Ashley55 Werkendam. Hans Peter Hilversum. Galgo Espaol! De verzorging van de Whippet is geen moeilijke ta. Terug naar alle puppyadvertenties. Bezoek website 19 okt.

Het is nodig om de vacht af en toe te borstelen met een stevige bristle brush?

Je krijgt altijd garantie op onze pups.

Unieke mix whippet x poodledoodle, koningspoedel. De ECVO artsen hebben aangegeven de screeningsonderzoeken tot […]. Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Bengaalse kitten te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens te koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Bekijk de fokker vermelding van v. Fraaie engelse windhonden brons van goede zware kwaliteit per stuk 49 euro als set 85 euro gekocht in dure winkel. Atila, 4jr, ras.

Zie ook:

Paulus potter de stier

Pijn in rug moeite met ademenVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
François 26.02.2021 08:32
De Whippet pups zijn ontwormd, gevaccineerd , gechipt en geregistreerd. Ter aangeboden dekreu niet te koop Dekreu voor meer info bellen met
Rick 28.02.2021 21:17
Vijf prachtige silkhaired langharige whippets, en dan een slagje groter
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021