Winkelpand te huur westermarkt tilburg

Geplaatst op: 23.01.2021

Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacy verklaring staat omschreven. Vul het formulier in om de brochure te downloaden.

Via Funda in business vind je dit winkelpand, tegenover Beter Horen. Stationsstraat , Tilburg. De meeste Tilburgers kennen dit pand nog wel.

Pak je kans! Lees ook:. Zekerheidsstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting Model huurovereenkomst: Uitgangspunt is een huurovereenkomst gebaseerd op het model  Raad voor Onroerende Zaken. Erica is verhuisd naar een prachtig pand aan de Heuvelstraat en daarom staat de oude winkel naast Restaria de Buffel en Bij Dorus nog steeds leeg.

In de Heyhoefpromenade staat dit pand leeg. StationsstraatGoirle. Oppervlakte: De winkelruimte heeft de navolgende verdeling van oppervlakte: - begane grond                                                                                          ca. De Hovel 25, Tilburg. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling.

Ben jij de volgende huurder? Online Bedrijfsmakelaar.
  • Download PDF Brochure. Deze zaterdag opent Kerckhoven Shoes voor het laatst.
  • Telefoonstraat 36 A.

Koningsplein 5

Telefoonstraat 36 A. In de Heyhoefpromenade staat dit pand leeg. Zij zijn verhuisd naar het Pieter Vreedeplein en dus staat het oude winkelpand te koop.

Download PDF Brochure. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • Website door. Bezichtiging aanvragen.
  • Het hele gebouw staat te koop. Centaurusweg B, Tilburg.

Topvermelding Kantoorruimte te huur Vanaf m 2 m 2. Zekerheidsstelling: Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting Model huurovereenkomst: Uitgangspunt is een huurovereenkomst gebaseerd op het model  Raad voor Onroerende Zaken, winkelpand te huur westermarkt tilburg.

In het winkelcentrum is een mix van filiaalbedrijf en lokale ondernemers gehuisvest, waaronder o. Lees ook:. Plan-t is klaar en dit bedrijf opent er een nieuwe vestiging Aangeboden door: Totaal Vitaal.

Winkelgebieden

Hart van Brabantlaan , Tilburg. Dit pand van 53 vierkante meter is er eentje van. Nieuwlandstraat Zij zijn verhuisd naar het Pieter Vreedeplein en dus staat het oude winkelpand te koop.

Westermarkt 34 Tilburg? Foutje gezien. Nieuwlandstraat La Linga heeft hier gezeten en het was ook de tijdelijke locatie van Viva. Heyhoefpromenade Schouwburgring Het hele gebouw staat te koop.

Zoek in totaal van 81 panden in de buurt van Westermarkt 110 in Tilburg

Website door. Lees ook:. Ook hier staat een winkelpand dat zomaar eens van jou kan worden.

Tilburgers opgelet: 7 x de perfecte vacature voor jou 13 oktober Vraag dan nu, Jan kooij tweewielers, de gratis objectbrochure van Westermarkt in Tilburg aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox! Tip een vriend in. Aanmelden als gastredacteur Aanvraag succesvol Bedankt voor het aanmelden van je favoriete bedrijf Bedankt voor het delen Bedankt voor je inschrijving Bericht ontvangen Buurtvoordeel Contact Cookiebeleid winkelpand te huur westermarkt tilburg indebuurt Een bedrijf aanmelden bij indebuurt Geef je feedback over onze nieuwsbrief Geef je mening over onze nieuwsbrief Gids Rubrieken Het team indebuurt Tilburg Instagram Je bent aangemeld Jouw bedrijf is aangemeld Maak onze gids compleet Meer indebuurt Meld een foutje Nog een stapje Nog n stapje en je doet mee.

Ook krijgt de nieuwe eigenaar een gigantisch magazijn. Gebruiksvoorwaarden Privacy Cookiebeleid. Ook hier staat een winkelpand dat zomaar eens van jou kan worden. Pand aanbieden Livestream vitesse ajax Koop Te Huur.

Hart van Brabantlaan .

Omschrijving

Scamm houdt voor ons gevoel al jaren een leegverkoop. Ondernemers of franchisehouders zijn welkom om hier hun eigen zaak te beginnen. Het object beschikt over een eigen aansluiting gas, water en elektra.

Meer informatie is te vinden in ons privacy statement. Onze diensten Huur Verhuur Verkoop Koop. Home Aanbod Wie zijn wij.

Zie ook:

Maasterp ohe en laak

Economie en recht erasmus

Huisnummer zoeken op postcode

Kan geen veilige verbinding maken met deze pagina internet explorer

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Therese 26.01.2021 15:06
Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte?
Nilab 01.02.2021 07:17
Dit dubbele winkelpand is gelegen in de overdekte passage van winkelcentrum Westermarkt tegenover de druk bezochte vestiging van Beter Horen, tussen Albert Heijn en de Apotheek. De oude Intertoys aan het Wagnerplein staat nog steeds te koop.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021