Word niet opgeslagen bestand terughalen mac

Geplaatst op: 23.02.2021

AutoRecover bespaart ontelbare uren werk met zijn verbazingwekkende functie Auto-Herstel. Het lijkt ons een goed idee om u in contact te brengen met een van onze Office-ondersteuningsagenten. Wanneer er iets mis gaat, weet u dat u nog steeds uw beschadigde Word bestand kan herstellen.

Nu wordt een lijst met bestanden weergegeven 5. Ik heb vanmiddag ten onrechte geklikt op" Niet opslaan ". Als u Word vaak gebruikt, kunnen er een paar verschillende Autorecover-bestanden zijn, dus controleer de datum om te zien welke overeenkomt met uw ontbrekende item. Alle volgende methoden zijn beschikbaar voor Office , en Office en ik hoop u te helpen. Herstel het Word-document uit de map AutoRecovery.

Selecteer Recover Files in het hoofdscherm; selecteer de schijf waarvan u het Word-document op Mac wilt herstellen en klik op Scan om het scanproces te starten.

Standaard wordt in AutoHerstel een hersteld bestand elke 10 minuten opgeslagen. Hierdoor wordt de map Bibliotheek zichtbaar als u niet op Alt drukt, anders verdwijnt deze. Data Herstel Software. Klik onder delen en privacy op Opslaan. Downloaden voor Windows.

Maar net als dat  Pages document verloren kunnen raken, gebeurt dit ook op Word.

Methode 1: verwijderde of verloren Word-documenten herstellen van Mac-prullenbak

Uw niet-opgeslagen Word-documenten en documenten die zijn verdwenen toen Word onverwacht werd afgesloten, bevinden zich waarschijnlijk in deze map. Verzenden Nee, bedankt. De kans is groot dat u uw document terugkrijgt. U kunt bestanden zien in de mappen die nieuw zijn en nooit eerder werden opgeslagen, u kunt dit controleren in de opslag van AutoHerstel van Document1.

Er zijn veel gevallen die leiden tot verlies van Word-documenten van Mac. De opslaglocatie voor automatisch opgeslagen bestanden wijzigen. Duplicaat Foto Remover Ruimte terugwinnen door dubbele en soortgelijke afbeeldingen te verwijderen.

  • Gratis download Voor macOS Klik op Tekst uit een willekeurig bestand herstellen in het snelmenu Inschakelen.
  • Todo Backup Workstation Back-up oplossing voor kleine bedrijven de je pc, laptop of server tegen dataverlies te beschermen.

Open het bestand en klik op Bewaar als. Stap 1: Klik op het pictogram 'Spotlight' in de rechterbovenhoek van de Mac om te zoeken naar 'Time Machine'. Back-up oplossing voor Windows- Exchange en SQL Servers om de met een gerust hart richting je bestanden zaken te kunnen word niet opgeslagen bestand terughalen mac.

Ga naar het menu Openen rechtsonder en selecteer Tekst herstellen. De map AutoRecovery vinden in Word Download De oplossingen en toepassingen in het herstellen van uw bestanden kan gemakkelijk zijn en het kan in een paar seconden worden gedaan.

Was deze informatie nuttig?

Selecteer Recover Files in het hoofdscherm; selecteer de schijf waarvan u het Word-document op Mac wilt herstellen en klik op Scan om het scanproces te starten 4. Toen ik het woorddocument opnieuw opende, ontdekte ik dat sommige van de nieuwste voltooiingen zijn niet opgeslagen.

Schakel de onnodige bestandstypen uit, laat alleen de geselecteerde "Document herstellen" optie en klik op "Starten" om verwijderde of herstelde verloren PowerPoint op Mac te herstellen.

Voer tekst voor uw opmerking toe. Met deze toetsencombinatie zet je pas verwijderde bestanden terug op hun originele locatie. De Auto-Herstel functie wordt standaard geactiveerd en bewaart uw werk automatisch gedurende een gegeven tijdsinterval!

Verloren Word-documenten kunnen worden hersteld met behulp van handmatige methoden zoals ikea malm nachtkastje glasplaat map Auto-herstel of de tijdelijke map? Roos Bestanden terughalen Dit betekent dat Word het document waaraan u werkt, zonder dat u de software dit handmatig moet laten weten, word niet opgeslagen bestand terughalen mac.

Nadat de scan is voltooid, ziet u alle bestanden in het resultatenvenster. Selecteer de opslagschijf waar u het Word-documentbestand hebt verwijderd of verloren. Vink  Conversie van bestandsindeling bevestigen bij openen  aan en sluit het venster.

Het is gemakkelijk als je ruimte op je Mac probeert te maken en je een lading oude bestanden verwijdert om je te realiseren dat een van hen cruciaal was. Mac heeft zijn eigen tekstverwerker genaamd Pages, maar veel gebruikers verkiezen nogsteeds de Microsoft teksverweker boven die van Apple? In dergelijke gevallen is het normaal dat u in paniek raakt en aanneemt dat uw bestanden nagellak voor uv lamp zijn gegaan.

Download nu voor een gratis proefperiode. Word niet opgeslagen bestand terughalen mac zullen we u leren en tips geven over hoe u uw documenten kunt herstellen. Normaal gesproken is Autosave standaard ingesteld om elke 10 minuten te besparen, maar u op de Mac MS word documenten herstellen. Bestanden terughalen Afbeeldingen terughalen Geheugenkaart herstellen Harde schijf herstellen Geformatteerde data herstellen Data terughalen Partitie herstellen Ondersteuning Back-up en herstel Schijfbeheer.

In uw beroepsleven kunnen er een of twee gebeurtenissen voorkomen waardoor u uw Word document verliest, word niet opgeslagen bestand terughalen mac.

Mac MS Word documenten herstellen (3 manieren)

Downloaden voor Mac. Hoe Word document in seconden te herstellen Laatst bijgewerkt op door Koen Glazer. Foto Herstel Herstellen foto, RAW foto's, video en muziek van elk opslagapparaat en digitale camera's.

Zorg er dus voor dat u dat doet en overweeg ook om de frequentie van Autosave te wijzigen. Schakel het selectievakje Elke in en geef vervolgens op hoe vaak u Excel-werkmappen wilt opslaan. U ziet nu de inhoud van de prullenbak?

Zie ook:

Hoe zet je muziek als beltoon samsung

Woorden met een q op het eind


Kinderparacetamol zetpil 120 mg

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021