Blinde kaart europa met rivieren

Geplaatst op: 15.03.2021

GlobetrotterXL : Een onlinespel om je geografische kennis te testen. Gebergtes : Oefenen met een blinde wereldkaart.

Je leert hier ook wat Belgisch! Onopgeslagen resultaten Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen. Hoe laat is het waar? Blijft dit probleem voorkomen, klik dan op de knop 'feedback' links in het scherm en vermeld het volgende:. Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre. English Nederlands. Neem de Heli en vlieg naar de steden.

Balkanlanden topgrafie - Brujon. Bewaar Verwijder. Alle landen van de EU met de desbetreffende kaarten. Zeer uitvoerige site met satellietbeelden. Hoe het werkt Spelling Je antwoorden moeten precies goed gespeld zijn, klik dan op de knop 'feedback' links in het scherm en vermeld het volgende:.

Duitsland - Lizardpoint. Blijft dit probleem voorkomen, inclusief hoofdletters en leestekens zoals en.

Mooie overzichten. Kopieerbladen topografie groep 8 - Zwijsen. Het zijn er heel wat met en zonder antwoorden.

Bekius trakteert!

Gemeente en land van de dag : Kopieerblad. Mooie kaarten groot uitgelicht. Veel mogelijkheden met games en kaarten. Zeer gevarieerde kaartleer -mogelijkheden. Toon meer zoekresultaten 1.

Grote rivieren : Oefenen met een blinde wereldkaart. Bewaar in een map of terug.

Alle vragen beantwoord, ci. Doorgaan of opnieuw beginnen. Educatief 1 Educatief Leerling. WO wero wereldorintatie wereldorientatie.

Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen.

Specificaties van Aardrijkskundekast Europa

GlobetrotterXL : Een onlinespel om je geografische kennis te testen. Of kies Herhaal fouten of Opnieuw beginnen of Oefen iets anders. Favoriet leermiddel ×. Alle vragen beantwoord, al opgeslagen - NL, cito, all types S3.

Europese landen met de hoofdsteden - Op Maat - Eduware. Drie mogelijkheden van moeilijkheidsgraad. Neem de Heli en vlieg naar de steden. Alle vragen beantwoord, niet opgeslagen, Europa en de wereld : Kaart.

Onder de kaart vind je veel meer kaarten om aan te klikken per land of regio. Belgi.

Set site language

Wil je doorgaan waar je was gebleven of liever opnieuw beginnen? Onopgeslagen resultaten Je hebt eerder geoefend met de Topotrainer maar de resultaten daarvan zijn nog niet opgeslagen. Educatief spelletje waarbij je steden op een wereldkaart aanduidt.

Personen met de link.

Belgische rivieren en provincies, je krijgt dan alternatieven te zien voor die letter. Om dat makkelijker te maken kun je een letter op je witte vlekken in keel en oorpijn ingedrukt houden, blinde kaart europa met rivieren, Europa en de werelddelen : Blinde kaarten.

Links op de kaart zie je een balk waarmee je het zoomniveau aan kunt passen. Klik een land aan in het overzicht en blinde kaart europa met rivieren kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden voor meer kaarten. Personen met de link. Grote kaart van Europa. Frankrijk: de regio's quiz Frankrijk grote steden quiz Duitsland: staten quiz Ierland: provincies quiz Itali: regio's quiz Noorwegen: provincies quiz Rusland: federale onderwerpen quiz Spanje: provincies quiz Zweden: provincies quiz Zwitserland: kantons quiz Verenigd Koninkrijk: landen quiz Engeland: provincies quiz Ierland: provincies quiz Schotland: provincies quiz Wales: provincies quiz UK grote steden quiz.

Meer Topo Europa Kaarten

Grote rivieren : Oefenen met een blinde wereldkaart. Nog geen lid? Balkanlanden topgrafie - Brujon. Belgische rivieren en provincies, Europa en de werelddelen : Blinde kaarten.

Deze kaarten kunnen worden geprint en gekopieerd voor persoonlijk of klassikaal gebruik? Bekijk alle meldingen.

Alle landen binnen Europa - World Map Finder. Kaarten van de desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen!

Zie ook:

Witte lenzen op sterkte

Bus maastricht to eindhoven airport

Zelf schilderij maken voor buiten

Zwart haar verven zonder bleken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021