Britse korthaar zwart

Geplaatst op: 05.11.2020

Ze mogen ca. De voetkussens zijn zwart of seal. Velp Gisteren.

Ook van cattery De Scharreltjes , maar dit kitten woont inmiddels ergens anders. De kin, oorschelp, buik en binnenzijde van de poten, alsmede de onderkant van de staart moeten volkomen wit zijn.

Winschoten Vandaag. Zie omschrijving Vandaag Dagtopper. Familie Molendijk Stolwijk. De ogen hebben een zo diep mogelijk blauwe kleur. De neusspiegel is baksteenrood met een zwarte omranding.

Het is moeilijk om dat bij die kleurslag eruit te krijgen, britse korthaar zwart. Een mooie fawn uit cattery Special dreams. Hierbij stellen wij u voor aan onze zeer bijzondere 3 blue point brits korthaar katertjes twix, bounty en oreo. Ontzettende lieve en rustige britse korthaar zwart. De aftekening is zwart met het patroon volgens de beschrijving bij gestreept of mackerel.

De kruising van Chatreuxkatten komt in de rasgeschiedenis van de Britse Korthaar veelvuldig voor. Britse korthaar kittens te reserveren!!!!!
  • Een prachtige chocolate silver blotched uit cattery de Kattenheuvel. Deze zal later meestal verdwijnen.
  • De aanbevolen hoeveelheid voor een kat ligt tussen de en mg taurine per dag.

Effen/egale kleuren

De bles mag doorlopen, zodat de kleur op de kop in twee vlekken wordt verdeeld. De vacht heeft zilverwit onderhaar, met zwarte tipping. Aquarium en waterverzorging Aquariumgids Aquariumplanten Vijvergids Vissoorten. Mama is een raszuiver britse k. Almelo Vandaag.

  • Helaas behoedt het hebben van een stamboom niet voor de fouten en beproevingen van het leven en ook de Britse Korthaar belandt herhaaldelijk in het dierenasiel. Het spelen met mensen is essentieel.
  • Super lieve mooie Britse korthaar kittens Bij ons zijn kittens geboren en inmiddels zijn ze oud genoeg om te mogen verhuizen.

We groeien. Een hoge prijs voor een kat? Het patroon zoals boven beschreven britse korthaar zwart gevlekt of spotted. Planning Kitten cam live. Torbie: Dit is een kleurcombinatie tussen Tortie en Tabby.

Inhoudsopgave

De kruising van Chatreuxkatten komt in de rasgeschiedenis van de Britse Korthaar veelvuldig voor. Een zwarte van een nieuw personeelslid van cattery Special  dreams. Britse Korthaar kitten Prachtige kitten te koop!

De Krim Eergisteren. Gereserveerd Vandaag Dagtopper. Planning Kitten cam live. Milheeze Gisteren. De oogkleur is smaragd groen, de oogleden zijn zwart omrand.

De Brits Korthaar kleurenwijzer / diversiteiten

Scottish fold kitten en Britse korthaar kitten te koop Prachtige kittens te koop. Helaas behoedt het hebben van een stamboom niet voor de fouten en beproevingen van het leven en ook de Britse Korthaar belandt herhaaldelijk in het dierenasiel. Fouten: Aftekening in de vacht, bruine of crème kleur, geheel gekleurde haren, verkeerde oogkleur. Op 22 september heeft mama 4 hele mooie kittens gekregen.

Genoverdracht vond pas plaats na de beide wereldoorlogen. Brits Korthaar driekleur BRI f, mannetjes tot 7 kilogram, h, harlekijn of colorpoint: met meer dan erkende kleurvariaties blijft er niets te wensen britse korthaar zwart, pigmentvorming op de neusspiegel of voetkussens.

Fouten: Onjuiste oogkleur. Henny Waalre. Vrouwtjes wegen dan tot 5 kilogra. Twee harlekijn kittens uit cattery Luysternie.

W Amsterdam. Uit dit prachtige ne. Jilisen Gennep. Bij de kittens tellen de fouten voor wat betreft de vachtkleur niet zo zwaar mee omdat deze verschijnselen, naarmate de kat ouder wordt, meestal verdwijnen.

Swalmen Eergisteren! Zaandam Vandaag. Sinds de erkenning als ras in zijn Britse Kortharen nu vaak de ster op internationale kattenshows. De oogkleur moet oranje of koperkleurig zijn.

Zie ook:

Mannen met krullen eerder kaal

Songtekst kijk omhoog nick en simon

Berner sennen kruising rottweiler

Poliep baarmoeder verwijderen onder narcose

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yvette 11.11.2020 18:36
Indien je geen fan bent van krabpalen aan het plafond bent, kun je ook de planken vervormen om ze te laten blijven klimmen.
Alja 07.11.2020 16:30
Een onjuiste oogkleur. Milheeze Gisteren.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021