Citroen xsara picasso problem

Geplaatst op: 08.01.2021

Dat zijn altijd zeer comfortabele kilometers geweest. Nieuwe vloermatten voor de Xsara Picasso? Bovendien staan die niet op elke hoeke van de straat te koop.

Ik heb wel nog een klein vraagje: Zijn er nog andere zaken die aandacht vragen zodat ik nog jaren lang kan genieten van deze wagen. Dit is inmiddels 8 keer gebeurd. Uitvoering 1. Geen sterke picasso in ieder geval. Misschien heb je gewoon een goede garage die dit ook doet? Heeft er iemand nog zo een probleem?

De informatie is mogelijk verouderd. Met vr. Je moet je afvragen of de vorige eigenaar dat ook heeft buienradarnl anna paulowna. Simuleer uw lening.

Comfort en gemak Airconditioning Armsteun Automatische klimaatregeling Electrische ruiten Elektrisch verstelbare buitenspiegels Lederen stuurwiel Lendensteun Multifunctioneel stuur. Gepost: 24 juli PM    [ 8 ].

  • Wat jezelf al zei lijkt me meest aannemelijk, de waterpomp. Maar lampje laten branden is goedkoper.
  • Als je kijkt naar het pijpje die naar de turbo gaat, die is erg klein waardoor dat snel dicht slipt als je de olie niet op tijd ververst. Door de dealer geleverd!

Nieuwe design – bekende functies

De dealer zij dat hij dan ineens de volledige koppeling vervangt drukgroep, platen, Echter vind ik maar geen antwoord. Heb zelf werkplaatsje met lasautomaat. Meestal wil de auto na een half uur weer starten. Ongelezen bericht door bert bos » 01 jul Dat kan!

  • Meer informatie.
  • Op het net zie ik dat de dorpels te krijgen zijn. Ervaring met onderhoud onbekende dealer : Zowel bij de merkdealer als nu bij de PCA specialist alleen maar lof voor de uitvoering van het onderhoud en met je meedenken.

Dus kijk vooral even naar onderhoudshistorie. Auto bevalt verder prima. De cc hdi is volgens mij een heel goede keuze gezien ik met een onderhoud om de. De motor liep mooi, dus niks aan de hand. Nog n ding De katalysator zou mogelijk de boosdoener kunnen zijn. Zur Kaufanfrage, citroen xsara picasso problem.

Daar sta je dan met de gebakken peren. Beste allemaal, Ik heb een vraag over koelvloeistof voor de C4 Picasso, 2. Bij warm weer is er erg hoorbare kraken, dashboard en deuren. Belastingen, bijdragen en kosten -waaronder splitsingskosten voor een maandelijkse prijs- inbegrepen.

De Xsara Picasso is waarschijnlijk de beste Citroen die ooit is gemaakt. Momenteel is er voor dit voertuig geen prijsevaluatie beschikbaar, citroen xsara picasso problem. Onze Picasso nieuw aangeschaft: juni Ik ga morgen naar een Citroen specialist en dan zie ik wel verder en hou ik jullie op de hoogte. Ik heb de ANWB gebeld en kon geen kwaad. Na 5 jaar in onderhoud bij PCA specialist voormalig Citroen monteur.

Reacties van eigenaren

Ford same engine recommend checking these bolts at certain intervals. Voor die euro en distributiereim voor met en aan onderhoud zon euro waterpomp en Ik heb de ANWB gebeld en kon geen kwaad. Ik hoop op snelle reactie die me kunnen helpen, want nu ben ik autolooos.

Een tip voor de kalender. Naam :  C. Banden vervanging om de 40 tot Een algemeen probleem. Ervaring met Xsara Picasso: Het zwakke punt is de automaat algemeen bekend. Gepost: 24 juli PM    [ 8 ]. Nieuwe vloermatten voor de Xsara Picasso?

Nog één ding...

Na 5 jaar in onderhoud bij PCA specialist voormalig Citroen monteur. Contacteer de verkoper. Ontvang updates.

Alvast bedankt Jan? Goedkoper gaat niet of je moet de auto laten staan en met de fiets gaan. Momenteel is er voor dit voertuig geen prijsevaluatie beschikbaar.

Zie ook:

Het weer in mexico f1

Garage van dijk amersfoort


Boeidelen vervangen kosten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Catelijne 13.01.2021 18:20
Ik heb deze auto niet nieuw gekocht, in gekocht, hij is van , distributieriem was reeds vervangen bij km, waterpomp weet ik niet. These hard particles will block the turbo oil feed filter and the main sump strainer.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021