Foto op hout mod podge action

Geplaatst op: 12.03.2021

Ik had het daar nog niet gespot. Gebruik niet teveel water. Druk het stevig aan en wrijf eventuele luchtbellen weg met een pasje of lineaal.

Begin met het verwijderen van het papier door er met je vingers overheen te schuren. Ik heb het ook geprobeerd, echter op mdf. Leg deze bovenop de foto voor minuten. Je hebt hebt over ingekleurde kleurplaten? Vandaag beantwoord ik de meest gestelde vragen en publique , zodat ik hopelijk nog meer van jullie op weg kan helpen! Ik heb het al een aantal keer geprobeerd waarvan 1 keer redelijk is gelukt en de andere keren niet.

Laat je vooral niet afschrikken door dit uitgebreide tweede artikel, het is geen whatsapp zonder simkaart project. Het droogt redelijk snel en je ziet meteen een mooi resultaat. Unknown 29 oktober om Groetjes, Fred. Je hoeft er geen pot voor te kopen.

Moet ik ander hout gebruiken.

In maart kocht ik op een creatieve beurs  een pakketje met Foto Transfer Potch. New posts will not be retrieved. Ik had het ook op canvas geprobeerd maar iokookdaar werd het zwarte groen.
  • In maart kocht ik op een creatieve beurs  een pakketje met Foto Transfer Potch. Gaat dit lukken?
  • Leuk en duidelijk filmpje.

Primary Sidebar

Piratenspeurtocht vol met spelletjes EN piraten diploma ». Aah, ja ik herken het. Ik probeerde met de inkjet … maar de afdruk blijft niet op het hout … het was samen met de papieren toen ik begon te wrijven. Maar ik heb een alternatief voor de gel medium gebruikt: de acryl vernis. Was een mooie afdruk zichtbaar.

Hallo, Ik hoe zien goudvis eitjes eruit aan de slag gegaan naar het zien van je film maar mijn foto heeft allemaal roze vlekken. Blijf je een witte waas zien op het hout.

Helaas ga ik dan de inkt van mijn hout weghalen. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this. Ik heb gesso en creapodge bij de Action gehaald, foto op hout mod podge action.

Reader Interactions

Stap 7 Laat het minstens 12 uur drogen. Gebruik je een afbeelding met tekst? Zou deze goed zijn, of is er ergens een goedkopere oplossing? Ik wil het oog graag een keer uitproberen.

Aan de fotokant van het papier smeer je nu een dikke laag Mod Podge met de kwast. Choose how to familie van wichen facebook Done. Kan ik dit ook gebruiken. Waarmee moet je printen, foto op hout mod podge action.

En als ik van een inktprinter zwart wit print en het op hout doe dan word het zwarte groen als ik de foto eraf rol hoe ken dat.

Ceciel 4 jaar ago. Ik heb het meerdere malen geprobeerd en het blijft mislukken. Hallo, ik heb een foto die ik met een laserprinter heb gedaan.

Vernis en watergedragen is Mod Podge namelijk ook.

  • Ik heb dit ook gedaan en het gaat goed alleen de foto is helemaal niet scherp uit eindelijk.
  • DIY Vandaag maakt gebruik van cookies.
  • Laat je vooral niet afschrikken door dit uitgebreide tweede artikel, het is geen lastig project.
  • Hé Monique!

Stap 3 Bevochtig een handdoek en wring deze goed uit. Zelf een foto op hout maken woensdag 7 oktober Als je het geprobeerd hebt, laat je ons weten foto op hout mod podge action het werkte. Jullie waren blijkbaar net zo enthousiast als ik, want ik heb ontelbaar veel vragen gekregen over dit project. Leo Reinink 4 jaar ago. Wrijf niet te hard. Dit overkwam mij in het begin heel veel. Smeer dit op de geprinte kant.

Je voegt de afbeelding in en klikt er dan met de muis op. De mod podge of crea podge geeft een mooie transparante laklaag je hebt de keuze uit mat, glanzend, kleurig etc er zijn veel soorten aan op het hout. Vandaag beantwoord ik de meest gestelde vragen en publique , zodat ik hopelijk nog meer van jullie op weg kan helpen!

H Marije, Heb je toevallig een inkjetprinter gebruikt. Ook bij een copycenter uit de buurt weten ze vast raad met je vraag. Helaas ga ik dan de inkt van mijn hout weghalen.

Zie ook:

Erland galjaard leeftijd

Stifado rezept jamie oliver deutsch

Gemiddeld gasverbruik per dag

Rijdende rechter brunssum

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Christos 12.03.2021 23:40
Dit gebeurt namelijk ook altijd bij nep tattooss, als je snapt wat ik bedoel. Het is normaal om imperfecties te hebben, maar bij Mod Podge vind ik het net teveel.
Gwen 19.03.2021 11:37
Wat deed ik verkeerd? Sommige mensen hangen een wand vol met allerlei fotolijstjes maar je kan ook voor iets bijzonderder gaan… foto op hout!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021