Geschat vermogen armin van buuren

Geplaatst op: 10.01.2021

De lijst staat, net als voorgaande jaren, weer vol met Nederlanders. Ook hij viel dit jaar buiten de lijst van Forbes,  maar zijn vermogen wordt rond de 40 miljoen euro geschat.

Maar Quote weet dat hij voor een optreden Eerlijk of niet, de top 10 van de lijst bestaat uit populaire grootverdieners. Blijf ingelogd. Bron: ANP. Inmiddels is het uitgegroeid tot een internationaal gerespecteerd label en Armada is het best bekeken YouTube-dancekanaal van Nederland.

Over hun inkomen mogen ze niet klagen. Hartstikke leuk, al dat buitenlandse dj-geweld, maar waar blijven de sterren van eigen bodem?

Lees ook op Business Insider. Bron: ANP. Wachtwoord Toon handtekening aanpassen outlook Verberg Laat zien. Rechtenstudie De jarige dj studeerde ooit rechten en naar eigen zeggen heeft hij daar nog steeds profijt van. Tijdens dat laatste feest verschijnt niet alleen Armin in de dj-booth, maar ook dj's als Hardwell en David Guetta.

Bron: EPA.

Een treetje lager vinden we Martin Garrix, die zichzelf de afgelopen drie jaar de beste dj van de wereld mocht noemen. Hij zakt dit jaar één plek: van drie naar vier.
  • Maar waarmee verdient de muzikant zijn miljoenen?
  • Foto: Armin van Buuren. Hij zakt dit jaar één plek: van drie naar vier.

Bekijk Video

Meer DJ's muziekindustrie nederlandse dj's. Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt. Tipje van de sluier: niet alleen met plaatjes draaien. Het gaat namelijk niet om een vakjuryprijs en ook wordt er niet gekeken naar bijvoorbeeld het aantal streams of verkoopcijfers, maar er kan gestemd worden door het publiek.

De jarige Amerikaan met Japanse wortels, Steve Aoki, stond vorig jaar niet in de top Klik dan hier.

Afrojack, vroeger bekend als Nick van de Wal, het twintigste studioalbum van Bruce Springsteen. Armin van Buuren geeft tijdens het Amsterdam Dance Event in onze hoofdstad twee feestjes.

Meer van Entertainment. Vandaag Letter to you. Foto: David Guetta. Sluit E-mail. Trump plaatst '60 Minutes'-interview voordat het wordt uitgezonden.

4 Armin van Buuren

Garrix stond de afgelopen drie jaar boven aan de top van het gezaghebbende tijdschrift DJ Mag. Foto: Don Diablo. Bron: EPA.

In begon de dj het platenlabel Armada Music met twee collega's.

Sluit E-mail. Bron: EPA. Garrix stond de afgelopen drie jaar boven aan de top van het gezaghebbende tijdschrift DJ Mag.

Volgens Forbes verdienden ze in in de afgelopen twaalf maanden ruim 10 miljoen euro. Het nieuwste zakelijke initiatief van de muzikant is een online cursus 'Hoe word ik een dj'.

4. Armin van Buuren – $100.000.000

Hij kreeg het afgelopen jaar net geen  20 miljoen euro op zijn rekening bijgeschreven. Wat de jarige Rotterdammer per jaar verdient, is onbekend. Voor de tweede keer op rij op plek tien. Het nieuwste zakelijke initiatief van de muzikant is een online cursus 'Hoe word ik een dj'. De Leidenaar verdiende daar prima mee; volgens het AD heeft Van Buuren een geschat vermogen van 40 miljoen euro.

Niet verkeerd voor de jarige Nederlander. De prijs van DJ Mag is overigens niet onomstreden? Daarbij kon hij zijn tranen niet bedwingen. Voor de tweede keer op rij op plek tien. Wat kun je doen om dat voor jezelf een beetje draaglijk te houden.

De afgelopen twaalf maanden verdiende hij volgens Forbes ruim 14 miljoen euro, geschat vermogen armin van buuren. Armin van Buuren geeft tijdens het Amsterdam Dance Event in onze hoofdstad twee feestjes?

Vermogen De Leidenaar verdiende daar prima mee; volgens het AD heeft Van Buuren een geschat vermogen van 40 miljoen euro. Pas je cookie instellingen hier aan. Ook hij komt niet voor op de lijst van Forbes. Bron: ANP.

In de lijst zien we 4 binnenkomers, 13 stijgers en 17 zakkers, blijft hij constant vernieuwen. Armada Music Geld verdienen in de muziekwereld kan ook door anderen plaatjes te laten draaien. Ondanks dat Armin van Buuren al twintig jaar in het vak zit.

Volgens Forbes verdienden ze in in de afgelopen twaalf maanden ruim 10 miljoen euro.

Zie ook:

Iban code ing bank slaski

Van der valk zwolle menukaart lunchVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Rachid 15.01.2021 20:34
Nu moeten ze voor het derde jaar op rij genoegen nemen met positie twee.
Alparslan 19.01.2021 01:05
Bron: EPA. Ook hij komt niet voor op de lijst van Forbes.
Houssain 10.01.2021 13:26
Oliver Heldens stijgt dit jaar twee plaatsen, van 9 naar 7. Op de laagste trede van het podium vinden we Calvin Harris terug.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021