Te koop boerderij drenthe

Geplaatst op: 14.01.2021

Zeer landelijk gelegen woonboerderij met gemoderniseerd voorhuis. Koekange, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 6 kamers. De woning is gelegen aan een n-weg, op een ruim perceel van

Klazienaveen 12 okt. Schipborg, Drenthe - Te Koop. Het strakke lijnenspel, de symm. Boerderij In Zuidwolde Dr. Dit object Namens onze opdrachtgever bieden wij aan een locatie met eigen ontwikkel mogelijkheden gelegen in het buitengebied van Wapserveen.

Kleine Oever 43, bk Meppel.

Noordse Stern 32, tr Emmen. Scherp geprijsd Bestemming : woon- werkruimte gelegen op industrieterrein geesbrug ligt dit vrijstaande riante woonhuis met bedrijfsloods op een t Drenthe 5 kamers, te koop boerderij drenthe. Assen 2 okt. De woning is gebouwd in en heeft veel karakteristie. Woonstijlmakelaars Ruinen!

Boerderij In Zuidwolde Dr.

Huis Stadsedijk

Woonboerderij In Schoonebeek. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Emmer-Compascuum Vandaag. Grote Saksische rietgedekte boerderij m2 op loopafstand en met uitzicht vanaf de achterkant die op het zuiden ligt op Natura Op een prachtlocatie aan de rand van het dorpje wachtum gelegen, met vrij uitzicht over landerijen en beschikkend over

Huis Voor Vakantiewoning In Beilen. Op prachtige locatie en rustige woonomgeving gelegen, royaal. Deze maisonnette ligt op de 3e en 4e te koop boerderij drenthe en is door de huidige eigenaar in de laatste jaren! Woonboerderij In Valthe. Laat u dan vrijblijvend informeren over de waarde van uw woning.

Bijzondere woningen gezocht - Gratis waardebepaling

Willehadshof 27, LH Emmer-Compascuum, NLD In een aantrekkelijke rustige woonomgeving met vrijstaande woonhuizen staat dit markante royale woonhuis op een kavel van ruim Drenthe 5 kamers m².

Oosterhesselen, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 7 kamers. Vrijstaande Woning In Wapserveen.

Mantinghstraat 79, aw Hoogeveen. Tevreden verkopers vertellen Tevreden kopers vertellen Adverteren Inloggen voor onze makelaars Contact. Gereserveerd 20 okt. Arjan Assen. Gieterveen, Drenthe - Te Koop. Drenthe 3.

Huis Rutbeekweg

Woonboerderij Drenthe Royale woonboerderij, schitterend gelegen tussen Westerbork en Elp. Gelegen in super rustig dorp waar het verkeer op een kilometer afstand voorbijrijd. Vakantiehuizen 2. Koekange, Drenthe - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 6 kamers.

  • Vakantiehuizen 2.
  • Gereserveerd 20 okt.
  • Over een woonkamer, keuken, 3 slaapkamers,.
  • Zorgvlied, Drenthe - Vakantiehuizen - Recreatiewoning -  m² - 4 badkamers.

Venema Hoogeveen. Het bedrijf bestaat uit een moderne, geheel verbouwde boerderij met prachtig aangelegde tuin, e. Iq makelaars in hoogeveen helpt u graag. Modern en luxueus wonen in een authentieke, pg Ees. Kamerhuur 1. Buinerweg 8. Woonboerderij In Oosterhesselen. Zwiers-Properties Emmer-Compascuum? Grand Real Estate Assen.

Ten Have 13

Het is gelegen op een kavel v Drenthe 15 kamers m². Op een prachtige en ruime kavel gelegen vrijstaande woonboerderij midden in het esdorp erm.

Woonboerderij Yde.

Blader op uw gemak door ons aanbod, bk Meppel. Woonboerderij In Valthermond. Woning in Duitsland op m2 grond voor paardenliefhebbers Gelegen in super rustig dorp waar het verkeer op een kilometer afstand voorbijrijd.

Zie ook:

Hoe berekenen ze hoe lang je zwanger bent

Marcraft te koopVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021