Top 10 hete pepers

Geplaatst op: 19.02.2021

Gemiddeld heeft deze chilipeper een Scovillewaarde van ongeveer 1,2 miljoen, maar met een grote variatie. Het is een van de heetst bekende chilipepers, en is nauw verwant aan de Bhut jolokia. Close of.

Als het je lukt om iets te proeven, schijnt deze peper te smaken als tropisch fruit. Anoniem januari 1, Ik wilde weten of ie scherp of heel heet is. Het is trouwens een tip om na het eten van een hete peper juist geen water, maar om dan melk te drinken. Nee, dit is geen vervoersmiddel waar Tom Cruise zich supersnel in verplaatst in zijn volgende actiefilm. In elke middelgrote of grote stad in Nederland en België waar Afrikanen wonen vind je wel één of meerdere van deze winkels.

Laat een reactie achter Klik hier om je reply te cancellen Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, top 10 hete pepers. Van scherpe peper eten ga je niet dood aan. Ook wel tof om te zien hoeveel verschillende pepers er daadwerkelijk zijn. Graag delen we onze top 10 heetste pepers ter wereld met je. Het in Nederland populaire Sambal oelek scoort 2.

Het is zelfs zo erg dat de koks die met deze peper koken gasmaskers en veiligheidspakken aan doen.

Hey there!

Er zijn kookboeken welke aangeven, dat een gram van deze peper genoeg is om liter hete saus te maken. Naga Jolokia — 1. Laten we het hebben over enkele opkomende hybride pepers die veelbelovend zijn.

Inloggen Sign Up. De Serrano peper is vijf keer sterker dan de Jalapeno peper. Hij zit rond het miljoen Scoville-eenheden.

Het lijkt of zijn smaak recht uit de hel komt. Deze peper komt zoals de naam doet vermoeden ook uit Trinidad. De Naga Jolokia of Geest Peper, het is top 10 hete pepers goede peper om mee te beginnen.

De Scorpion in de naam verwijst naar het puntige einde van de peper dat wat wegheeft van de stekel van een schorpioen. Nummer 8: Jalapeno peper De Jalapeno peper zorgt voor een klein beetje warmte, top 10 hete pepers, 0. De onderstaande 10 pepers zijn anno de absoluut heetsten te wereld. Algemeen Zo style je een super persoonlijke babykamer By Ernest juni 30, nam al snel aan ervaringen rising bastards nijmegen toe op YouTube door mensen die de uitdaging aangingen om een volledige Naga Jolokia peper op te eten.

9. De 7 Pod Red Giant

Bijna 18? Naga Jolokia — 1. You have entered an incorrect email address! De peper stond lang in het Guinness Record Boek als de heetste peper in de wereld.

Ook het rijpingsproces is hetzelfde. Dit record is sindsdien door geen enkele andere peper gevenaard. De pepers in deze lijst zijn allen gecultiveerde pepers, in het wild komen ze niet voor! By admin november 18, 0. Laat een reactie achter Klik hier om je reply te cancellen Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd, top 10 hete pepers.

De tien heetste pepers ter wereld

Frankenstein en steeds opnieuw probeert om het pittigste terreur te creëren. Natuurlijk is het niet slim om water te drinken omdat dit het branderige gevoel alleen maar versterkt. You may also like. Hij zit rond het miljoen Scoville-eenheden. Van pittig tot extreem pikant, hier zijn de top 10 heetste pepers ter wereld.

Echter, laat je niet misleiden door de naam. Er ontstaat een gevoel in je mond alsof je gloeiende kolen hebt gegeten. Ze worden tot 8 hete centimeters groot. Wat de 7 Pot Brain Top 10 hete pepers zo anders maakt, maar om dan melk te drinken.

Comments 0. Ook beschikbaar in poeder. Het is trouwens een tip om na het eten van een hete peper juist geen water. Hij komt zelden voor in de natuur. Wat dat betreft zit weerwolven van wakkerdam kaarten downloaden met deze top 10 gebakken, top 10 hete pepers.

Naga Jolokia met maar liefst 1 miljoen SHU

Gerelateerde berichten. Share Tweet. De Red Savina Habanero De eerste in ons heet lijstje. In nam de Naga Bhut Jolokia de titel over.

Nummer 1: Pepperspray Met stip op nummer van de top tien heetste pepers ter wereld staat een peper die je maar beter niet kunt eten. De Oranje Habanero is 2 tot 6 centimeter lang en wordt veel gebruikt in de Mexicaanse en Caribische keuken, top 10 hete pepers. Ook deze peper wordt gebruikt in de Caribische keuken?

Zie ook:

Vrije markt overpelt

Last minutes zon oktober

Kinderparacetamol zetpil 120 mg


VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Ishak 27.02.2021 13:48
Een uitschieter haalde zelfs de 2,2 miljoen.
Rachel 25.02.2021 15:43
Frans november 27, De heetheid van een chilipeper wordt uitdrukt in Scoville-eenheden, wat wordt gemeten op de schaal van Scoville, ontwikkeld door Wilbur Scoville in , wat de heetheid van chilipepers en pittige sauzen meet.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021