Woonboerderij te koop limburg

Geplaatst op: 08.10.2020

Buggenum, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 8 kamers. Zoekfilters: Limburg.

De woning ligt op een prachtige landelijke plek met een fantastisch Zoekfilters: Limburg. Terzieterweg 5 Epen Heuvelland Karakteristieke woonboerderij met prachtig uitzicht en mogelijkheid voor verblijfsrecreatie. Eckelrade Misericorde Vrijstaande woonboerderij! Door de zee van ruimte biedt deze boerderijwoning vele mogelijkheden.

Echt Mulderstraat Charmante en karaktervolle boerderijwoning woonboerderij te koop limburg binnenplaats en diverse schuren en stallen. Hoeve Ronkenstein Ronkenstein Riant wonen in een pand met karakter, privacy en onbelemmerd vrij uitzicht?

Woonboerderij In Buchten. Woonboerderij In Lottum. Carr Hoeve Mechelen Heuvelland Volledig vrijgelegen carrhoeve met panoramisch uitzicht over het Heuvelland. Authentieke hoeve met het mooiste uitzicht van Maastricht.

Vaak op mooie en stille plekken, maar in sterk wisselende conditie. Beschrijving Op een fijne locatie op wandelafstand van het centrum van Leveroy, ligt deze uiterst goed onderhouden, sfeervolle en karakteristie.
  • Vaals, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 13 kamers.
  • Deze karakteristieke woonboerderij ligt op een uniek.

Sfeervolle carréboerderij met een mooie binnenplaats en achtertuin. Voorzieningen Zwembad   1. Vertel ons hoe we onszelf kunnen verbeteren. Woonboerderij In Blitterswijck. Geheel gerenoveerde, vrijstaande woonboerderij met fraai aangelegde tuin en weiland op een perceel van 1. Woonboerderij In Munstergeleen. Deze vrijstaande woning op riante verkaveling 2.

Verkoop bij openbare inschrijving in opdracht van de gemeente Maastricht van het vrijstaande huis op de Cannerweg. Volg ons. Aan de geleenbeek, in alle rust en vrijheid, die rustig achter de ikea planner keuken langs stroomt Authentieke carrhoeve uit met ruimte voor atelier.

Opscheumer 3

Buchten, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m² - 6 kamers. Wilt u een boerderij kopen in Limburg, om daar voortaan van de prachtige natuur te genieten of helemaal tot rust te komen? Nu verdeeld in twee woningen, maar goed te verbouwen t. Zoekt u een woonboerderij in Limburg met een groot stuk land, of wenst u de landelijke woonsfeer in een gebied met relatief veel andere woningen?

Buggenum, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 8 kamers. Woonboerderij In Vaals. Mogelijk hebben wij dus nog een boerderij te koop, woonboerderij te koop limburg, maar staat deze niet op de website. Woonboerderij biedt een bijzondere woonkans voor iedereen die landelijk maar binnen de bebouwde Te koop: Scheulderdorpsstraat 72 Margraten-Scheulder Deze carr- boerderij spreekt tot de verbeelding.

Engwegerhof

Carré Hoeve Mechelen Heuvelland Volledig vrijgelegen carréhoeve met panoramisch uitzicht over het Heuvelland. Woningen in de stille verkoop Wij bieden Buitenstates aan in de 'stille verkoop'.

Een bijzonder project waar met wat tijd e

Boerderij In Heel. De woonboerderij Mijn meldingen beheren. Voorzieningen Zwembad   1. Verkoop van een carrhoeve in het glooiende Heuvelland met tal van gebruiksmogelijkheden. Well, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - woonboerderij te koop limburg kamers. Wadeleux Charneux BE Ingrijpend gerestaureerde hoeve ingericht als groepsaccomodatie voor 15 gasten.

Onze zoekmachines. Uw landelijk gelegen woning verkopen? Dan is dit een zeldzame kans!

Grashoek, Limburg - Te Koop - Woonboerderij -  m - 5 kamers. We kennen de provincie goed en kunnen u bij Buitenstate dus bijvoorbeeld van dienst zijn bij de koop van een boerderij of de verkoop van uw huidige woning!

Woonboerderij,vrijstaande Woning,woonhuis Weert, woonboerderij te koop limburg. De boerderij heeft in Nederland en Belgi meer verschillende benamingen in het dialect.

Zie ook:

Uw vorige versie van windows herstellen

Make up surprise boxes

Leger des heils zeist

Huizen te koop in voerendaal

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Komal 17.10.2020 12:39
Authentieke carréhoeve uit met ruimte voor atelier, praktijk of dubbele bewoning.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021