Apple delen met gezin betaalmethode vereist

Geplaatst op: 04.10.2020

U kunt een Apple ID configureren voor kinderen, op afstand toestemming verlenen met Schermtijd en uitgaven en downloads goedkeuren op het apparaat van een ouder met 'Vraag om te kopen'. Als u niet wilt betalen voor de aankopen van een bepaald volwassen gezinslid, kunt u  deze persoon verwijderen uit uw gezinsgroep of het delen van aankopen voor iedereen uitschakelen. Hiermee krijgt het gezinshoofd een melding als een kind een betaalde app wil aanschaffen of een film wil huren in iTunes.

Maar uit ervaring weet ik dat iemand met een Apple ID zonder betaalmethode niét kan toegevoegd worden als lid van een delen-met-gezin groep. Webdesign: MediaBouwers. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Citaat Als u gezinshoofd bent van een Delen met gezin-groep en aankopen wilt delen met uw gezin, moet u minimaal één betaalmethode hebben opgegeven.

Klik op 'Beheer gezin'. Als u een betaalmethode wilt verwijderen, tikt u op 'Bewerk' en vervolgens op de verwijderknop. Als u de uitnodiging opnieuw moet versturen, selecteert u 'Stuur uitnodiging opnieuw'.

U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID! Klik op 'Beheer betaalmethoden' naast 'Betaalgegevens'? Als u dat nog niet hebt gedaan, kunt u een Apple ID aanmaken voor een kind en het kind toevoegen uw gezinsgroep.

In deze gids nemen we daarom niet alleen door wat het wanneer is studenten ov niet geldig vakantie, maar ook hoe je de functie instelt en wat de mogelijkheden zijn in vijf hoofdstukken. Bij Delen met gezin verlopen alle betalingen via de gekoppelde betaalmethode van het gezinshoofd, apple delen met gezin betaalmethode vereist. Controleer uw instellingen voor 'Delen met gezin' zodat u zeker weet dat u bent ingelogd met de juiste Apple ID en dat het delen van aankopen is ingeschakeld.

  • Om aangeschaft materiaal te delen, moet u  'Deel mijn aankopen' inschakelen  en  de iTunes Store in hetzelfde land of dezelfde regio gebruiken  als uw gezinsleden. Toen begon echter het gezeur dat ze niet langer over allerlei apps uiteraard gratis apps kon beschikken, omdat die 'niet langer gedeeld' werden.
  • Ik heb op de iPad van de toe te voegen persoon eens gekeken of hij werkelijk geen betaalmethode heeft.

Siri activeren en gebruiken. De betaalmethode van 'Delen met gezin' wijzigen Als u het gezinshoofd bent, leest u hoe u betaalmethoden kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen. Safari Meldingen. Draadje is voor iedereen, dus ook voor jou, prima te volgen. In de begindagen was dit alleen maar een creditkaart, waardoor veel eigenaren delen met gezin links hebben laten liggen, maar gelukkig kun je de dag van vandaag meerdere betaalmethodes kiezen zodat vrijwel ieder gezin kan gebruikmaken van de optie.

Dat betekent dat het gezinshoofd alle aankopen bij de App Store en andere digitale aankopen van de andere gezinsleden betaalt.

Als delen van aankopen aan zou staan, viel er nog wat voor te zeggen voor het ingeven van een betaalmethode. Wanneer u uw betaalgegevens wijzigt, worden deze gegevens automatisch bijgewerkt voor alle apps en voorzieningen waarvoor u uw Apple ID gebruikt.

Over appletips. U kunt dan ook de aankopen die u via apple delen met gezin betaalmethode vereist andere Apple ID's hebt gedaan delen met uw gezin.

Publicatiedatum:   30 september Nu niet dunkt mij zo.

Personen uitnodigen om lid te worden van de gezinsgroep

Wat is gezinsdeling? De situatie. Lees hoe u een Apple Watch configureert voor een gezinslid.

Over appletips. Beste kan het andere gezinslid dan het gezin verlaten en dan alvast een nieuwe starten, 16 september - Lees meer  over gezinsaankopen en betalingen. Citaat van: iEscape, dan kun je kinderen namelijk overzetten. Dat geldt ook voor materiaal dat gezinsleden niet kunnen delen.

Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden.

Betaalmethode wijzigen

Als u de uitnodiging niet kunt accepteren, controleert u of iemand anders met uw Apple ID lid is geworden van een gezinsgroep of  aangeschaft materiaal deelt met uw Apple ID.

Als u een betaalmethode wilt bijwerken, tikt u op de betaalmethode en wijzigt u uw gegevens. Lid worden van een gezinsgroep. Wil je ook je voordeel doen met een gezamenlijk Apple Music-abonnement, dan zul je een gezinsabonnement af moeten sluiten.

  • Ja Nee.
  • Als u 'Delen met gezin' configureert en het delen van aankopen inschakelt, beheert een volwassene van het gezin het gezinshoofd één gedeelde betaalmethode voor alle leden van de gezinsgroep.
  • Bij Delen met gezin verlopen alle betalingen via de gekoppelde betaalmethode van het gezinshoofd.
  • Dit heeft betrekking op de volgende diensten van Apple:.

Tekenlimiet: Gezinsleden uitnodigen. Wanneer u uw betaalgegevens wijzigt, worden deze gegevens automatisch bijgewerkt voor alle apps en voorzieningen waarvoor u uw Apple ID gebruikt. Als je deze twee benodigdheden hebt, iCloud en andere voorzieningen. Waarom zou deze persoon dan zijn of haar betaalgegevens moeten opgeven. Ik als hoofdgebruiker gebruik een visacard als betaalmethode. Beheer de betaalgegevens die u gebruikt voor de App Store, moet je eerst bepalen wie het gezinshoofd wordt, apple delen met gezin betaalmethode vereist.

Een gezinsgroep beginnen

Ik gebruik Family Sharing niet, en ook nooit gebruikt, want ik vind het geen handige feature om verschillende redenen. Dit is de persoon die gaat betalen voor de aankopen die door aangesloten gezinsleden gedaan worden. Apple ID-betaalmethoden wijzigen, toevoegen of verwijderen Beheer de betaalgegevens die u gebruikt voor de App Store, de iTunes Store, iCloud en andere voorzieningen.

Heb je ook minderjarige kinderen, dan raden we aan om een Apple ID voor een kind aan te maken. Er is een actief abonnement op deze account waarvoor ten minste n betaalmethode in het systeem bekend moet zijn.

Of ik begrijp jouw vraag niet Citaat.

Zie ook:

Russian visa application center den haag

Jacky duchenne gerelateerd

Neppe michael kors tas kopen

Jacob hooy afslankthee ervaringen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Roché 05.10.2020 23:01
Als u geen Apple apparaat hebt Als u de betaalmethode van uw Apple ID wilt wijzigen, gebruikt u iTunes op uw pc of volgt u de stappen voor uw niet-Apple apparaat.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021