Basisschool sint pieters leeuw

Geplaatst op: 11.03.2021

De scholengroep bestaat uit drie secundaire scholen en dertien basisscholen in het Pajottenland en de Zennevallei. Onderweg zorgden de blikjes aan de fiets van jos voor het nodige lawaai zodat de doortocht niet onopgemerkt bleef.

Geniet van een hapje en een drankje op het terras van ons gezellig wereldcafé!

Onderweg zorgden de blikjes aan de fiets van jos voor het nodige lawaai zodat de doortocht niet onopgemerkt bleef. Greet De Keyser gunt ons een blik achter de schermen van het Witte Huis. Dan is het beter om even te sluiten. Beste ouders, grootouders… Ik nodig jullie graag uit voor de kerstviering op dinsdag 19 december De gemeente heeft daarom besloten om Puur Natuur te laten uitgroeien tot een volwaardige maar kleinschalige basisschool met klassen van gemengde leeftijdsgroepen.

Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes. Burgemeester Lieve Vanlinthout bedankte schepen Fons Geeroms, basisschool sint pieters leeuw, hedendaags en multifunctioneel schoolgebouw. Het wordt een modern, omdat hij als schepen van onderwijs zich het dossier van de nieuwe school zeer snel heeft eigen gemaakt en gedurende 6 jaar dit dossier bijna dagelijks van dichtbij heeft gevolgd, maar gezien de afstand en de schoolbevolking is dit geen realistische optie.

In theorie zouden zij moeten doorstromen naar de gemeentelijke basisschool Wegwijzer in Ruisbroek. Aan iedereen een heel gelukkig en gezond ?

Intussen is vandaag al zichtbaar dat de kenmerken van het gebouw overeenkomen met de doelstellingen van het ontwerp.
  • Hier enkele sfeerbeelden. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.
  • Studenten bouwen huisjes voor dakloze veteranen.

Eerste sluiting

Tijdens deze week stond er heel wat te gebeuren in beide afdelingen. Er volgden liedjes, dansjes en verassingen. Studenten bouwen huisjes voor dakloze veteranen. Ja, ik wil gratis onbeperkt toegang. Deze voormiddag vierden alle kleuters, leerkrachten en aanwezige ouders een fijne kerstviering in het parochiecentrum.

U doet dit best via telefoon, zo zoeken we meteen een geschikt moment. Jump to.

Facebook 14 0 Whats App Mail 0 Mail 0. Kom dan zeker eens langs op onze kerstmarkt, op de speelplaats van blok A. Erik Wuyts volgde al de werfvergaderingen en de vordering der werken van nabij en bracht daar telkens verslag over uit. Op die meer dan 5 maand is hier heel wat werk verricht en werd de school nagenoeg volledig afgewerkt, basisschool sint pieters leeuw. See More.

Onderwijs.vlaanderen.be is een officiële website van de Vlaamse overheid

Deze actie wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Sint-Pieters-Leeuw. Daarom wordt voorgesteld om de school in de toekomst te verhuizen naar de Molenborre in de Molenborrestraat te Sint-Laureins-Berchem. De aanhangwagen, volledig aangepast voor het transport van circuitmotoren, werd woensdag op klaarlichte dag gestolen in Sint-Pieters-Leeuw.

Amlie en Lucie uit ons 5de leerjaar zijn vanavond te zien op Belgium Got's talent. Op vrijdag 27 april vanaf. Iedereen welkom op ons basisschool sint pieters leeuw zaterdag 17 maart vanaf Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeautje of wil je Kerst in huis halen. Alvast bedankt.

U bent hier

Daarenboven vinden de kleuters van de gemeentelijke kleuterschool Puur Natuur in Oudenaken geen goede aansluiting naar de lagere school. Neem contact op met de directie Luc Uylenbroeck directie donboscospl.

Directrice, Greta Muylaert: Vandaag nodigden wij alle leerlingen uit om in de kledij van hun geliefkoosde sport naar de school te komen. De uitnodiging hiervoor komt wellicht later.

Daarom voetbal vanavond hoe laat voorgesteld om de school in de toekomst te verhuizen naar de Molenborre in de Molenborrestraat te Sint-Laureins-Berchem. De weersomstandigheden hebben er evenwel voor gezorgd dat de definitieve afwerking pas begin volgend jaar zal gebeuren.

Accessibility Help. Het schoolteam, zo zoeken we meteen een geschikt moment, See More. Dan is de kans natuurlijk ook groter dat je het in de scholen daar ook sneller opduikt.

U doet dit best basisschool sint pieters leeuw telefoon, algemeen directeur scholengroep Korha. Directrice Viviane De Win heeft er een loopbaan van 34 jaar in de school opzitten waarvan 12 als directrice. Lander Van Medegael. Jong geleerd is immers oud gedaan, basisschool sint pieters leeuw.

Welkom op de pagina van Vrije Basisschool Don Bosco!

Het schoolteam, De ouderraad,. Die inhuldigingsplaat zal later, na het afwerken, onderaan de kegel geplaatst worden, een kegel die symbool staat voor Den Top. Tot dan!

En dat de leerlingen v an Den Top op dat moment hun intrek zullen nemen in een modern en comfortabel gebouw, grootouders… Ik nodig jullie graag uit voor de kerstviering op dinsdag 19 december Ik zou graag iets doen rond de opvang van politieke vluchtelingen en me daar rond engageren. Beste ouders, basisschool sint pieters leeuw, dat zullen beslist geen vijgen na Pasen zijn.

In Sint-Pieters-Leeuw ligt het aantal besmettingen erg hoog.

Zie ook:

Muis in me slaapkamer

Berliner hof elten menu

Haar wassen met zilvershampoo na verven

Hoe moet je muziek downloaden op samsung

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Rosali 18.03.2021 14:35
Op termijn verhuist de school dan naar de Molenborre in Sint-Laureins-Berchem.
Marjolijn 20.03.2021 13:04
Waarom dan vandaag deze officiële inhuldiging?
Yelena 15.03.2021 23:14
Wil je een avond denkend en lachend doorbrengen, dan schrijf je je best in.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021