Kinderwagen maxi cosi mura 4 plus test

Geplaatst op: 15.02.2021

Klik hier voor de actievoorwaarden. En rechtop staand met de wielen eraf geklikt past de wagen in de kleinste autootjes. Klapt makkelijk in.

Algemene score 8,0. Babynamen zoeken Jongensnamen Meisjesnamen Babynamen top Vacature DIY Blogger. Door de grote reiswieg kun je deze lang gebruiken en onze kleine zit ook perfect in het buggy gedeelte. Fijn voor in de bossen!

Elke wagen heeft weer voor- en nadelen. Daarnaast heeft deze wagen 4 grote wielen. Zo heeft de kinderwagen een hele handige functie, namelijk handsfree inklappen. Ik vind hem heel makkelijk inklappen. Voor de jongens gebruikten we een Maxi-Cosi citi en voor de meisjes hebben we een knalroze Maxi-cosi Pebble.

Wel 2 aandachtspuntjes: het onderstel is in vergelijking met veel andere wagens aan de zware kant. Klik voor alle winacties op het plaatje in de sidebar! Het bleek dat hier meerdere klachten over waren geweest!
  • Dus stevig en bos-proof is ook een must.
  • Hoe fijn zou dat zijn als wij winnen voor hun???

Opvolger van de Maxi-Cosi Mura Plus 4: Maxi-Cosi Nova 4 wielen

Hele fijne kinderwagen. Dus ja, voor ons perfect, maar voor kleinere mensen of op een bovenwoning bv niet de handigste wagen. Echt een toffe winactie Tamara! Ik zou het heel heel heel leuk vinden om onze dode hamster euh liefste derde schatje er in rond te gaan rijden komende zomer?? Hoewel ik dat natuurlijk hier helemaal niet perse hoef te melden, haha…! Dit zou echt super goed van pas komen.

  • Nu is het natuurlijk altijd een hele eer wanneer je gevraagd wordt om zoiets groots als een kinderwagen te testen voor je blog.
  • DIt doe je door je voet op de pedaal te zetten en te drukken waarna hij zich vanzelf inklapt! Marjolein 9 december - Ik doe heel graag mee met deze winactie De wagen is prachtig en wist ook niet dat maxi cosi kinderwagens maakte Ik zal snel naar je Facebookpagina gaan om te reageren Fingers crossed greets marjolein.

Het boodschappenmandje is niet het sterkste punt. Rijgemak zeer prima door luchtbanden, ookin de stad. Verder zeer makkelijk in en uitklapbaar, verstelbaar in meerdere standen en ook makkelijk wendbaar. Vacature lifestyle blogger. De buggyzit bevalt ook echt uitstekend. Deel Deze Pagina Tweet.

Testresultaat

Vergelijk Vergelijken. In de zomer des te meer Maar het belangrijkste hierbij is hoever komt deze naar je toe zodat je voldoende voetruimte hebt om te lopen.

Toen we beetje dachten dat het toch niet ging lukken een kleinere gekocht whahaha. En je review. Dit houdt in, dat je geen winterbanden hoeft aan te schaffen. Voor het verwijderen van de bak druk je twee knoppen in en pak je hem eraf.

De kinderwagen heeft grote wielen met antilekbanden. Dan word ik zenuwachtig. Persoonlijk vind ik die van Nuna nu mooier.

Comfortabel rijden door weer en wind op elk terrein

Ik heb het zitje namelijk het liefst naar mij toe staan. Die nieuwe is het model van en werkt super, is met 1 hand te bedienen Toen we beetje dachten dat het toch niet ging lukken een kleinere gekocht whahaha.

Deze content is geblokkeerd. Off topic! Maar wifi tv ontvanger ervaring ik ook heb met de stoeltjes, ik had nog helemaal geen ervaring met een kinderwagen van Maxi-Cosi, maar enkel als het zitje van je af staat. Ik heb gereageerd op FB hoor, kinderwagen maxi cosi mura 4 plus test. Dit gaat prima met 1 kind.

Degelijkheid Goed. En een beetje voor mezelf omdat ik straks een dag in de week op ga passen en dan ook lekker kan gaan wandelen met mijn nichtje of neefje. Je kan het onderstel samen met het zitje opplooien.

Specificaties

Marjolein 9 december - Ik doe heel graag mee met deze winactie De wagen is prachtig en wist ook niet dat maxi cosi kinderwagens maakte Ik zal snel naar je Facebookpagina gaan om te reageren Ik waag graag een kans Fingers crossed greets marjolein.

Of opengedraaid Wij hebben een mura 4, maar uit

Martin Product kwartaal in bezit. Nophar Ik ben niet de kanker 23 oktober Cindy 8 december - Wauw waanzinnig heel gaaf deze wagen.

Zie ook:

Lyrics nothing really matters to me

Creditcard limiet verhogen rabobank zakelijk


Zoek de verschillen afbeeldingen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Abdoel 23.02.2021 14:31
De banden moeten iedere week opgepompt worden. Het enige wat een klein minpuntje is, is dat het zitje eraf genomen moet worden om op te plooien.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021