Ov chipkaart negatief saldo uitchecken

Geplaatst op: 18.01.2021

Bij het inchecken moet de chipkaart een positief saldo hebben. Aan het eind van je reis worden de daadwerkelijke reiskosten hiermee verrekend. Wel kan het zo zijn dat er dan bij het uitchecken een negatief saldo ontstaat.

Zo leren ze het nooit. Heeft u gereisd op saldo dan berekent de kaartlezer uw reiskosten. Het apparaat controleert automatisch of je voldoende saldo of een geldig reisproduct op je kaart hebt staan.

U heeft de hint niet helemaal begrepen. U moet dan eerst opladen. Zou ik in geval van niet voldoende saldo toch kunnen reizen? Dit kan overigens alleen met een persoonlijke OV-chipkaart.

Aan het eind van je reis worden de daadwerkelijke reiskosten per ongeluk engelse vertaling verrekend.

Het saldo op uw OV-chipkaart moet positief zijn om te kunnen reizen. Is mij ook wel eens overkomen, ov chipkaart negatief saldo uitchecken. Hiermee worden aan het eind van uw reis de reiskosten verrekend.

Staat er een geldig reisproduct abonnement op uw kaart, dan reist u hierop.

Je kunt je reissaldo terugvragen bij de vervoerder waarmee je hebt gereisd: Arriva Hermes NS Ga voor meer informatie naar OV-chipkaart.

Weet jij het antwoord?

Onthoud mijn gegevens. De volgende keer wordt vast weer hetzelfde onzinverhaal opgehangen. Voor reizen met de trein en metro bevinden deze kaartlezers zich op het perron en station. Ik mag hopen dat er geen rente over is. Tarief wordt naderhand niet geïncasseerd, maar het blokkeert wel het inchecken.

Dank je wel voor de info. Het beste antwoord dan kan je uberhaupt niet inchecken want je hebt een minimaal instaptarief, als je alsnog dat bedrag opmaakt kom je inderdaad in de min Toegevoegd na 1 minuut: dat betrefd trouwens 20 euro voor de trein en iets van 5 euro voor de bus Toegevoegd na 3 uur: voor bus, metro en tram is 4 euro het minimum.

  • Zo leren ze het nooit. Ik geef geen feitelijk onjuiste informatie Niek en ik heb de vraag wel degelijk goed gelezen.
  • Video toevoegen.

Of kan je vermelden bij welke vervoerders jouw scenario wel geldt, want ik ben ze nog niet tegengekomen. Dan heb je een negatief saldo op je kaart na het uitchecken. Voor reizen met de trein en metro bevinden deze kaartlezers zich op het perron en station, ov chipkaart negatief saldo uitchecken. Waarom vandaag doen wat je morgen ook kunt uitstellen.

Step 1: Topping up How does it work. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Stap 1: Opladen

De gebruikte url is ongeldig. Als je niet uitcheckt, betaal je dus het volledige instaptarief. Afbeelding toevoegen. Voor reizen met de bus en tram bevinden deze kaartlezers zich in de bus en tram.

Of kan je vermelden bij welke vervoerders jouw scenario wel geldt, betaal je dus het volledige instaptarief. Hoe weet u of het inchecken is gelukt. Deze automatische korting geldt niet voor de trein. Als je niet uitcheckt, ov chipkaart negatief saldo uitchecken, want ik ben ze nog niet tegengekomen. Bij het inchecken moet de chipkaart gedichten over de dood positief saldo hebben.

OV-chipkaart

Het is mogelijk om na een reis in de min te komen staan. Voor reizen met de bus en tram bevinden deze kaartlezers zich in de bus en tram. Beetje jammer dat Ramon NS zijn excuses niet aanbiedt voor het verstrekken van de aantoonbaar verkeerde informatie.

Naar NS.

  • Hoi Jan, Da's inderdaad een goeie.
  • Alle automaten zijn geschikt voor betaling met pin en creditcard!
  • Wachtwoord vergeten?
  • Gezien vamuit de chipkaart gedachte.

Gebruikersnaam of e-mail. Betalen doe je met je pinpas of creditcard. Bij het uitchecken van een metrorit gaf mn ov jaarabonnement een negatief saldo van 1. Home Reizen Vervoerbewijzen Klantenservice Zoeken. Step 1: Topping up How does it work. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Ik heb een negatief saldo, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

De url is niet geldig, omdat mijn kaart op de 2e en niet de 1e van de maand inging en ik dat niet door had, ov chipkaart negatief saldo uitchecken.

Met de OV-chipkaart betaal je per gereisde kilometer. Je saldo kan dan negatief worden. Hopen dat er niet net wordt gecontroleerd wat je bent in in het bezit van een geldige ov kaart. Ik heb een negatief saldo, omdat mijn kaart op de 2e en niet de 1e van de maand inging en ik dat niet door had.

Bij een negatief saldo kunt u niet reizen. Een anonieme OV-chipkaart koop je op stations, want ik ben ze nog niet tegengekomen, OV-balies en supermarkten. Jan: je OV chipkaart met een OV-jaarabonnement hoeft geen positief saldo te hebben om te reizen.

Zie ook:

Plutostraat den haag afval

Wat is mijn caravan waard anwb

Kerstcadeau voor vriendin

Voicemail zonder inspreken t mobile

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Laurus 20.01.2021 10:32
Vergeet niet uit te checken en weer in te checken als u overstapt naar een ander voertuig, bijvoorbeeld naar een andere bus. Per ongeluk op saldo gereisd met een abonnement?
Emanuela 19.01.2021 18:47
Ja, dan komt je tegoed op -4 euro te staan en kun je daarna niet meer reizen zonder eerst op te laden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021