Tomtom live service werkt niet

Geplaatst op: 27.12.2020

Het probleem lijkt te onstaan tijdens het roamen van zendmast naar zendmast. Ik heb een renault met ingebouwde navigatie.

Anders blijven er resten achter die kunnen zorgen voor een slechte herinstallatie van TT home. Hoe krijg ik de nieuwe software geinstalleerd? Ik heb mijn abonnement op tomtom live services verlengd, maar ik kan de live service niet op mijn tomtom installeren. Ik heb een nieuwe versie voor europa aangekocht. Ik ben in het bezit van een TomTom via en deze geeft bij het inschakelen in eens aan dat er geen kaarten gevonden zijn.

Ook de snelheid van de auto en de aangegeven snelheid wat je mag rijden wisselt heel vaak of verschijnt niet meer. Hoe kom ik er achter dat update via de site compatibel is met mijn TomTom?

Ongeveer sinds dezelfde tijd blijft de kaart soms tijdens het rijden hangen, als de GPS ontvanger 6 of 7 satellieten detecteert de routeplanning toch niet mogelijk is. Je geeft hier het serienummer in.

Op advies maar eens een nieuwe Europa kaart gekocht maar nu kan ik deze dus niet installeren omdat er geen verbinding tot stand komt. Dat verwijst naar een error tomtom live service werkt niet optreedt wanneer er iets in je shopping cart steekt die niet overeenkomt met de content op woonboten te koop amsterdam website. Wat een klote-apparaat. Ook constateer ik een enkele keer dat, de routeaanwijzingen gaan wel door?

Het lukt me niet via Telenethomespot.

Create an account or sign in to comment

Nu geeft ie de te rijden route niet meer aan. Je krijgt dan direct iemand van de support afdeling aan de telefoon waar je jouw vraag of opmerking aan kwijt kunt.

Bij aansluiten op computer advies te formateren computer ziet twee externe stations, een grote en een kleintje. Zijn uw Problemen met bovenstaande adviezen nog steeds niet opgelost? Als ik mijn tom tom 42 start opstart krijg ik op mijn scherm een afbeelding van een computer met x en een lijntje naar een plaatje met de tom tom. Dat kan via een backup die je gemaakt hebt op je pc of via een backup in je TomTom home of MyDrive.

Of log in op uw tomtom home omgeving! Bericht door nkompier za aug 11, am. Melding: Er is iets fout gegaan! Dag Jerrold. Tomtom heeft in de afgelopen jaren heel veel vragen ontvangen van consumenten.

Probleem niet opgelost?

Die werkt goed, maar TomTom Home op mijn laptop kan ik opstarten en dan komt er een melding voor een update. Meestal aan een voordeligere prijs dan bij TT maar dat kan je best even vergelijken.

Speciaal een gekocht met een Europese kaart, maar daar bleek het aparaatje te zwak voor. Een laatste alternatief kan zijn om de gps terug naar de fabrieksinstellingen te brengen.

Probleem is dat toestel regelmatig vast loopt. Is er een mogelijkheid deze aanschaf te annuleren of te wijzigen in een update Benelux. U wordt belazerd. Maar het is wel degelijk een connectieprobleem.

Dan zou een update niet meer nodig zijn.

Gebruik onze andere ondersteuning mogelijkheden

Ik heb een Start 42 met Lifetime Maps. Het ophalen maar laten annuleren. Wat een slechte service, koop ik een update van Europa, blijkt nu ik naar frnkrijk ga dat Frankrijk niet in de update zit.

Tot op de dag van vandaag was het niet mogelijk om de gekochte kaart op mijn TomTom te downloaden! Alle apparaten doen het als een lier, dus waarom nu niet. Gisteren mijn GO gepdatet. Als ik de connector achterin het toestel stop geeft die heel even aan dat het aan het opladen is. Ik heb een Carminat TomTom kaart deze werkt goed.

Maar het kan ook gewoon zijn dat het aan TomTom home ligt, tomtom live service werkt niet. Dus niet meer betrouwbaar. Zou leuk zijn als ze per direct worden opgelost, mits u natuurlijk klanten laat lopen…. De afgelopen jaren tomtom live service werkt niet het me toch steeds gelukt, ik heb een mb opel hoge instap nieuw en alles loopt behalve mijn waardeloze nieuwe Tomtom die al een keer gerepareerd is.

Ik heb mijn TomTom Pro van het werk geupdate!

11 posts in this topic

Ik denk nu dat ik in een lus zit. Ik heb dus de sd kaart eruit gehaald een update erop gezet en meteen een live service afgesloten. Heb een tomtom go echter de update software

Mvg, Anke. Mogelijk was er niet voldoende geheugen op de kaart. Bijvoorbaat dank voor de hulp. Update van mijn Tomtom one kan niet meer omdat de geheugencapaciteit kleiner is dan het benodigde geheugen.

Zie ook:

Gordijn inkorten strijkband hema

Gezwollen ooglid boven baby

Zie ginds komt de stoomboot bladmuziek

Abn amro bankpas blokkeren

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Daaf 05.01.2021 15:09
Ik kan hem niet eens meer uitdoen met het knopje bovenop het apparaat. Ik denk dat het een verdienmodel is van Renault.
Hasna 31.12.2020 22:41
Gaat dit niet lukken, dan wil mijn opdracht cancelen en het geld geretourneerd krijgen.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021