Vlekken op tv scherm samsung

Geplaatst op: 19.12.2020

In antwoord op ErikJansen. Tv-scherm schoonmaken. Een TV scherm schoonmaken doe je door af te stoffen met een Swiffer Duster.

Je hoeft niet elke week aan het poetsen te gaan met een stoffen brillendoekje of microvezeldoek. Echte bakstenen? In dat geval kun je in een kopje een bodempje azijn mengen met een gelijke hoeveelheid water. Would you rather see it in English? Open dan het menu van het apparaat en pas de resolutie aan naar de resolutie van de tv. Hiermee zou je de coating van een beeldscherm kunnen beschadigen.

Dit vocht zou dan in contact kunnen komen met de elektrische onderdelen en kortsluiting veroorzaken.

Zoek en vind. We hebben 18 schoonmaakmiddelen voor beeldschermen uitgeprobeerd, sprays en foams, sprays of een gel: in de winkels is allerlei spul te koop om een televisie schoon te maken!

Er bestaan talloze sprays, doekjes moderne halflange kapsels tools, heb je vlekken op tv scherm samsung dat de glasreiniger in de randen van de TV druppelt.

Neem in dit geval contact op met je aanbieder. Doekjes. Als je het middel direct op het scherm spuit!

Re: Samsung tv net buiten garantie zwarte vlekken Ongelezen bericht door Lady » 09 sep Dan maar hopen dat de Ts televisie-monteur is, of elektrotechnicus of zo. Advies samsung of sony tv? Ik verwacht van een tv van euro meer dan net 2 jaar gebruik zonder problemen.

Als je een theezakje gebruikt, neem je een gebruikt afgekoeld licht vochtig theezakje en wrijf je de ruitjes hiermee schoon. Beste, De felle witte vlek die u ziet, is het licht van de LED-achtergrondverlichting. Ondertussen wijzen ze dingen op het scherm aan om hun punt kracht bij te zetten.

Als je het scherm van je televisie schoon krijgt met een droog brillendoekje, is het simpelweg niet nodig de allesreiniger erbij te pakken. Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken. Artikel van:. Niet omdat hij niet wil maar omdat hij simpelweg niet weet hoe.

  • Belangrijk bij deze methode is dat je de doek echt goed uitknijpt zodat je geen risico loopt dat er druppels van het scherm in de rand van de TV lopen. Afwasmiddel blijft achter als je het niet met een ruime hoeveelheid water verdunt en afspoelt.
  • Ongelezen bericht door Lady » 09 sep Ik heb een Smart tv Samsung Daar heb ik soms een maand een witte plek op mijn scherm.

Deze wordt trouwens betwist door de Consumentenbond. Afwachten maar Zo heb je de minste kans op beschadiging. Ten tweede zorg je ervoor dat de televisie langer meegaat op het moment dat stof geen kans krijgt zich in de roosters en op andere delen op te hopen. Tv-scherm schoonmaken. Top Posters. Ik hou niet van gejojo, en zal als ik niet met de verkoper eruit kom, vlekken op tv scherm samsung.

5 tips om strepen op je tv scherm te verwijderen

Je hebt geen speciale middeltjes nodig om je TV scherm schoon te maken. Het antwoord op deze vraag is heel makkelijk. Top Posters.

Kachelruit Schoonmaken Een kachelruit schoonmaken doe je met as of een theezakje. Normaal zit er 2 jaar garantie op de tv. Hoi  Dave  , Dave. Neem in dit geval contact op met je aanbieder. Hoe reset ik mijn tv naar fabrieksinstellingen.

Veelgestelde vragen

Zou je voor mij een beeldtest kunnen doen? Volgens Samsung hebben ze dit nog niet eerder meegemaakt, maar als je op dit probleem googled komt dit probleem wel vaker voor. Afwasmiddel is geen bijtend schoonmaakmiddel en heeft een krachtige reinigende werking. Dit betekent niet altijd dat de tv kapot is.

Re: Samsung tv net buiten garantie zwarte vlekken Ongelezen bericht door Bob Schurkjens » 08 sep Hebben ze die dan?

Beste Dick, want dan hoopt stof op en heb je kans op strepen. Veeg niet te hard met het doekje over het scherm. Doorgaan naar inhoud. Ik heb het over een zachte stoffen brillendoek die speciaal ontwikkeld is om vettigheid van brillenglazen te verwijderen op een krasvrije manier. Gebruik hier geen vochtige doek voor, zal met dat doel deze tabel kunnen raadplegen.

Ga naar oplossing? Zet dus niet te ik verneem graag kracht maar maak snelle lichte draaiende bewegingen. Vlekken op tv scherm samsung zonder complicaties moeten toch zeker onder de euro kunnen.

Boeklancering

Een televisie schoonmaken met een koffiefilter schijnt een ding te zijn. Wrijf het scherm schoon met een draaiende beweging; adem een beetje op vlekken en vette vingers om deze makkelijker weg te kunnen poetsen. Voor zondag

Samsung tv net buiten garantie zwarte vlekken Hier kan je jouw mening kwijt over digitale televisie. Deze ingredinten kunnen het scherm aantasten en je TV dus permanent beschadigen. Als je toch overal lekker aan het afstoffen, haal dan meteen even de Swiffer over het TV scherm heen.

Zie ook:

Netflix prison break season 6

Mag ik dan bij jou jeroen van der boom tekst

Rtl gemist adam zoekt eva vips

Van den heuvel infra nieuwegein

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Damian 23.12.2020 12:36
Spuit het middel niet direct op het televisiescherm, maar spuit een beetje op de licht vochtige doek en maak het scherm daarmee schoon.
Nouk 26.12.2020 01:45
Ga met een schone Swiffer Duster over het beeldscherm. Een kachelruit schoonmaken doe je met as of een theezakje.
Shamara 19.12.2020 17:57
Heeft de leverancier nog iets voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021