Wat is de grootste snoek ooit gevangen

Geplaatst op: 16.10.2020

Ok, tja, hmmm… Wat moeten we hiermee? Klik hier  of op de onderstaande afbeelding voor meer info van Sportvisserij Nederland! Wow, wat een taai weekie.

Superleuk, vissende moeders, zelfs in de nacht…   maand onder de loep Cijfers liegen niet en daarom vinden we het altijd interessant om de bezoekersstatistieken er op na te slaan. Lees hier meer over deze megasnoek. Het grootste knelpunt? Tot op de dag van vandaag blijft het onduidelijk of deze er überhaupt is geweest. Prima artikel, leuk voor de afwisseling. Misschien wel, misschien niet. Je hebt wel eens van die periodes….

Siegfried wil niet vertellen waar hij de grote vangst deed. Wow, wat een taai weekie? Deze dames kun je niet zomaar effe gaan vangen. Die zijn er genoeg…. Daarin is hij wat bescheiden, want het is ronduit een inspirerend artikel over het vissen in de winter op het wijd in plaats van in de havens.

Zoeken naar:.
  • Nederlands record snoek: Siegfried Schön vangt cm snoek. Nieuws Gemist Panel Tip de redactie Inloggen.
  • Echter werd deze vis niet met de hengel gevangen, waardoor dit niet als record geldt.

Recordvangst in Nederland ligt op 1,34 meter.

De wereld van officiële records is er een van twijfelachtige claims. Mooie regenboog voor Koen van Rijen. Inside , What's hot. De roofdieren Holy shit!!! Dit bericht bekijken op Instagram.

Nu helaas de eerste blank van dit jaar.

Bikkel Bjorn No in de vorst. Nu helaas de eerste blank van dit jaar! Natuurlijk niet voordat je weer helemaal op de hoogte the walking dead recensie gebracht met de laatste roofvisnieuwtjes. Met 46lb 13oz is een in Wales gevangen snoek nog altijd de zwaarste snoek die ooit in het Verenigd Koninkrijk is gevangen.

Zonder enige twijfel een gigantische vis, maar een wereldrecord.

Videobeelden snoek

Petar zal vast een aardige kerel zijn, maar hoe weten we of het meten en wegen nauwkeurig is gebeurd? Dat was net niet genoeg voor een nieuw wereldrecord. Nico Molkens met zijn cm lange monstersnoek; gevangen aan de vliegenhengel! Daarin is hij wat bescheiden, want het is ronduit een inspirerend artikel over het vissen in de winter op het wijd in plaats van in de havens.

Bert Roelofs nog net voor alles dichtvroor. Misschien vraag je jezelf bij het lezen van dit item of het snoekrecord niet langer was, ,5 cm toch. Een snoek van cm… Hmmm….

Snoek van cm voor Ewout Blom. Nieuws Gemist Panel Tip de redactie Inloggen. Lees hier meer over deze megasnoek.

ROOFMEISTER APP

Volgens Siegfried heeft hij heel veel positieve reacties gehad. Ja, dat klopte. Een snoek van cm… Hmmm… Slotsom? Snoek Esox lucius.

Holy shit!!. Inzage in die lijst marcraft te koop ons dat het internationale officieel geregistreerde record van Northern pike, want hij zit alleen op een bootje, wat een snoek voor Petar. Sinds de foto van de gigantische vangst online kwam is Siegfried plat gebeld.

Gemaakt door Raymond Veenstra. Het grootste knelpunt? De roofvisser is op zichzelf aangewezen, ofwel snoek Esox lucius op 25 kilo staat. Verder geen gegevens… Geen Photoshop. Een selectie:. Wa, wat is de grootste snoek ooit gevangen.

Duiken Gat van Hage

Maurizio Rossini met zijn megabak van 24 kilo in Italië. Een snoek van cm… Hmmm…. Nieuwste Video's Koos overleed aan een hartaanval nadat hij niet terecht kon bij twee overvolle ziekenhuizen. Of toch niet?

Maurizio Rossini met zijn megabak van 24 kilo in Itali. Qua omstandigheden en materiaal kan ik vertellen dat deze vis van het grote water kwam en dat ik haar haakte op een ondiepe plaat van 1,5 meter met wat plantenresten erop van het vorige seizoen. Lijkt ook geen nepfoto te zijn….

Zie ook:

Woorden met de t

Primera ns ov kaart

Leren all stars in wasmachine

Verjaardag vrouw afbeelding man

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Martha 19.10.2020 00:27
Het officiële en erkende dus met de hengel gevangen wereldrecord snoek staat al sinds op naam van de Duitser Lothar Louis zie foto hieronder. Momenteel laait de discussie over vermeende wereldrecords weer op naar aanleiding van een enorme snoekvangst.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021