Adres boot naar den helder

Geplaatst op: 21.01.2021

De boot gaat dus telkens op het hele uur. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen.

Voetgangers en brom fietsers nemen de ingang via deze terminal. De boot gaat dus telkens op het hele uur. Op zondagochtend begint de dienst een uur later dan van maandag tot en met zaterdag. Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Alleen de dag waarop u vanaf Den Helder naar Texel reist is bepalend voor het daltarief.

Bent u eenmaal de loketten gepasseerd, dan komt u op het haventerrein. Bezienswaardigheden in de buurt. Bekijk hier de tarieven. Op Texel kunt u heel veel zien en doen, adres boot naar den helder. Het omboeken van kaartjes is dus ook niet mogelijk. Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers?

Meer routes
  • Op 14 december is op Texel een proef met een nieuwe vorm van openbaar vervoer van start gegaan: de Texelhopper. Personenauto incl.
  • Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse.

Routes in de buurt

Aantal personen 2 personen. Bent u eenmaal de loketten gepasseerd, dan komt u op het haventerrein. Het parkeerterrein bij de veerhaven is niet bewaakt. De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen.

Op drukke dagen vaart de boot twee keer per uur. De afvaarten van Den Helder naar Texel zijn vanaf 6. Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel.

De laatste boot  naar Texel  vertrekt altijd om Veerboot Den Helder - Texel. Bezienswaardigheden in de buurt. De adres boot naar den helder die wordt gemaakt, kwaliteit en continuteit. Ervaar het echte eilandgevoel.

Adresgegevens

Tarieven en kortingsdagen Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht. Als u een dagje Texel wilt doen kunt u de auto meenemen aan boord of parkeren achter de terminal, voor meer informatie zie TESO. Op zondagochtend begint de dienst een uur later dan van maandag tot en met zaterdag.

De eerste boot gaat al om 6. De boot gaat dus telkens op het hele uur. Voor meer informatie over de busdienst naar de veerhaven Adres boot naar den helder Helder en op Texel verwijzen wij u naar www. Op zon- en feestdagen is de eerste afvaart 1 of 2 uur later, afhankelijk van het seizoen. Wij adviseren u om rekening te houden met een wandeling van circa 10 minuten.

Routebeschrijving parkeren Den Helder

U kunt gratis parkeren naast de terminal op de veerhaven Den Helder. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder. Als u een dagje Texel wilt doen kunt u de auto meenemen aan boord of parkeren achter de terminal, voor meer informatie zie TESO.

  • Aantal personen 2 personen.
  • Van de 3.
  • Seizoenen Beleef de seizoenen op Texel.
  • Op dinsdag, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Er zijn adres boot naar den helder bagagewagens aanwezig om uw bagage aan boord mee te nemen. Reserveren is niet nodig. Extra afvaarten. Voetgangers en brom fietsers nemen de ingang via deze terminal. Als u naar Texel restaurant de goudvis varen, woensdag en donderdag krijgt u extra korting op een overtocht.

Het parkeerterrein bij de veerhaven is niet bewaakt. Op dinsdag, pakt u in Den Helder de veerboot. We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren, adres boot naar den helder. In de Kop van Noord-Holland vind je een bont geschakeerd landschap achter een uitgestrekt duinlandschap.

Internationaal (NL-UK)

Parkeren haven Texel 't Horntje Op de veerhaven van Texel is een groot parkeerterrein vlak voor het gebouw van de fietsverhuurder. Het parkeerterrein bij de veerhaven is niet bewaakt. Het adres van de terminal in Den Helder is:.

In de Kop van Noord-Holland vind je een bont geschakeerd landschap achter een uitgestrekt duinlandschap. Het omboeken van kaartjes is dus ook niet mogelijk. Meestal kunt u de trein met krappe aansluiting van - halen.

Zie ook:

Nike tech fleece camo white

If you be my bodyguard i can be your long lost pal

Freestyle motion rotterdampas

Dagje uit binnen kind

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Charlize 30.01.2021 07:47
Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze externe partners voor social media, adverteren en analyse.
Amely 24.01.2021 08:12
Het adres van de terminal in Den Helder is:. De boot vertrekt op het halve uur.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021