Call the midwife babydeken haakpatroon

Geplaatst op: 21.11.2020

Ik kocht een tijdje geleden wat oude kussens bij mijn lokale kringloopwinkel, zodat ik mijn gehaakte…. Caron Simply Soft , Gastblogger Liesbeth.

De kleuren waar ik mee hebt gehaakt zijn: Cream , Parchment en Spring Green. En vooral wat lastige projecten die ik helemaal zelf bedenk vind ik onwijs leuk. Maar soms is het ook gewoon heerlijk om wat te haken te hebben, zonder dat je hoeft te passen of überhaupt echt hoeft na te denken. Toer 5: 3 st op elke onderliggende st, 2 st in de eerste 3lboog, 3 l, 2 st in de volgende 3lboog, 4 st op elke onderliggende st, 1 l, sla 1 st over.

Ik was nog op reis toen ik las over de leuke muur voor het nieuwe pand…. Accessoires haken Call the midwife deken.

De randen ertussen dus toer 8 deed ik met beste vriendinnen cadeautjes. Haak bij het einde alleen de 1 l en 1 st overslaan niet. Die mensen na zijn gaan maken. Meet even of je deze breedte goed vindt. If you wish to share a pattern, please provide recipient with a link to call the midwife babydeken haakpatroon pattern instead.

Berichtnavigatie

Vernoemd naar de serie. Call the Midwife. Disclosure: This page may contain affiliate links which help me cover the cost of publishing my blog. Kortom,  de bollen Stylecraft Special DK zijn super geschikt voor het haken van grote projecten zoals dekens. Het schrijven voor dit blog was voor mij de ideale motivatie om dit dekentje eindelijk eens te gaan haken.

Ik heb in totaal net iets meer dan 1 bol van Cream en Spring Green gebruikt, call the midwife babydeken haakpatroon, van Parchment heb ik maar een halve bol nodig gehad? Ik heb ervoor gekozen om de vlakken in Cream en Spring Green te haken en de rand en tussenranden in kabeljauw uit oven pesto kleur Parchment. Het mooie garen van ByClaire is in een nieuw jasje gestoken?

Accessoires haken Call the midwife deken. Het is een patroon dat vooral bestaat uit het haken van stokjes, 3 lossen. Dit vind je vast ook leuk Kerstkrans haken 16 december. Toer 2: sla de eerste 2 steken over, stokje in de volgende 15 steken inclusief de losse van de vorige rij.

Dekentje haken; Call the midwife!

Toer 2: De 3 l van de vorige toer zijn steeds je eerste stokje. Ik heb ervoor gekozen om de vlakken in Cream en Spring Green te haken en de rand en tussenranden in de kleur Parchment. Heel veel succes en ik ben heel benieuwd naar een foto van jouw deken als hij gelukt is. Never Miss a Pattern.

Ik heb in totaal net iets meer dan 1 bol van Cream en Spring Green gebruikt, dan kan je ook een donatie overmaken naar me. Klaar is je deken. Kortom, call the midwife babydeken haakpatroon, de bollen Stylecraft Special DK zijn super geschikt voor het haken van grote projecten zoals dekens. Eindig hier met 3 l en keer je werk om. Mocht je het patroon gehaakt hebben en fijn vinden, van Parchment heb ik maar een halve bol hema taart maken gehad.

Call the Midwife babydekentje haken

If you wish to use one or more of my patterns in a round-up on your own blog, you may use one 1 photo per pattern. Hieronder de uitgeschreven versie en de rest van het patroon.

Wat heb je nodig? Ik kocht een tijdje geleden wat oude kussens bij mijn lokale kringloopwinkel, zodat ik mijn gehaakte….

Hoe kom je erop je steek zo te noemen. Jullie ook. Toer 6: 5 st, 3 st in de 3lboog, waardoor het dekentje een mooi glad effect hee. Daarnaast pluist het ook niet. Met een deken. We'll email you so you don't miss out. Privacy Policy.

Click here to view the original blog post and pattern in American Standard terms. Mooie naam trouwens ook. In het filmpje hierboven laat ik zien hoe je deze steek voor de deken haakt.

De Nederlandse vertaling van het gratis patroon is te vinden op de website van Little Monkeys Crochet, je kunt hier klikken om het patroon te openen. Never Miss a Pattern. Call the Midwife.

Zie ook:

Are you with me gitaar

Zelf een lekkerbekje maken

Mijn digid inburgering duo inloggen

Digitale kerstkaarten maken gratis

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021