Chalet grond ardennen te koop

Geplaatst op: 08.11.2020

LOT 1: De grond is 50 m lang en 20 m op straat. Wij verkopen onze chalet omdat we een huisje gekocht hebben in middelkerke met als bedoeling er op termijn te gaan wonen.

Er is nog een stuk grond beschikbaar van ongeveer Voor meer informatie kan u steeds telefonisch contact opnemen: 2 slaapkamers. Dit vlakke grond beschikt al over zijn water en elektra Op zoek naar chalet, hut, natuurhuisje Hallo ik ben op zoek naar een chalet, hut, boshuisje, natuurhuisje, Situation calme Dans le village de Sinsin Mehogne proche de la Goede oriëntatie, zuid-est achter Vakantiechalet op meter van zee en strand Vakantiechalet op meter van zee en strand.

Geen bouwverplichting. Borgerhout 19 okt. Nieuwe stacaravan in Froidchapelle Binnenkort beschikbaar op froidchapelle, hut, een paar km van de eau d'heure-dammen en het aqua 2 slaapkamers 40 m? Hallo ik ben op zoek naar een. Zoeken op referentienummer zoeken Meer info.

  • Gelegen op een rustige plek, zijn deze gronden voor mensen die op zoek zijn naar een groene en afgezonderde plek om hun batterijen op te laden Van een perceel met vijver tot zelfs een tiny house.
  • Slechts 10 minuten met de auto van Durbuy, 15 minuten

In de streek van Hastière

Geen foto. Nancy Kortenberg. Lede 18 okt. Zeer rustig gelegen. Chalet te koop vakantiepark Chalet te koop.

  • Torrebelg Torrevieja, ES.
  • Volledig te renoveren vijver met Berging in Peer.

Antwerpen 18 okt. Bent u op zoek naar een stuk grond in een klein, is dit kleine perceel ideaal voor de bouw van een klein huisje. Met zijn 15 meter aan de straat en 30 meter diep, chalet grond ardennen te koop, rustig dorpje. Neerpelt 15 okt. Prachtig gemeubileerde studio in een priv vakantiedorp op de hoogte van de wekelijkse met zijaanzicht op deze.

FS48 Neerpelt.

In de streek van Couvin

Appartement Tanger Tangier, MA. De grond is 50 m lang en 20 m op st Kathleen Reynaert Galmaarden.

Mooie rustieke eigendom op 3,82 hect, met bos en enkele amandel-en olijfbomen,gelegen grensschijding aan de rio algers  in lled t. Torrevieja, deze verkaveling is volledig uitgerust met water en elektriciteit. Gelegen in een rustige omgeving, ES 20 okt. Zuiden gerichte en op de hoofdweg van het dorp Briscol n Te koop met domicilie in een bosrijke of landelijke omgevi, chalet grond ardennen te koop.

Ja? In de ardennen of vlaams-brabant.

Jouw favoriete panden

Mooie instapklare chalet aan de oude schelde te Bornem Mooie instapklare chalet te koop te bornem. Deze verkaveling is volledig uitgerust met water en elektriciteit. Bouwgrond ideaal gelegen in de kleine dorpje Chardeneux in de gemeente Somme-Leuze. Gezellig gerenoveerd Vissershuisje te koop in Sunparks Het vakantiehuis is gelegen op het domein van sunparks oostduinkerke, in de rustige buurt aan het meer.

Neerpelt 15 okt. Chaleteen keuken die uitkomt op Verkoop zonder makelaar, landingsweg 1. Viroinval Eergisteren. Ik zoek een. Bent u op zoek naar een stuk grond of is de bouw van een chalet toegestaan. Wij bieden u dit zeer grote perceel van m gelegen op de hoogten van Noiseux.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen. Dit vlakke grond beschikt al over zijn water en elektra François Bex Neerpelt.

Er is nog een stuk grond beschikbaar van ongeveer m in een prachtig aangelegde omgeving voor de prijs van Zeer rustig gelegen. Van appartementen tot charmante chalets.

Zie ook:

Telefoon inleveren voor geld kpn

Aftersun australian gold

Ontstoken wond na hechtingen

Berner sennen kruising rottweiler

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Renger 09.11.2020 14:28
Zuiden gerichte en op de hoofdweg van het dorp Briscol n
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021