Chalet te koop nieuw loosdrecht

Geplaatst op: 02.11.2020

Voorzien van lamellen overkapping en meer luxe extra's. Uw vakantiebungalow is door groen omgeven en ligt direct aan het water. Informatie volgt!

Recreatiehuisje, chalet of stacaravan te koop Altijd al gedroomd van een huis aan het water in Loosdrecht? Voorzien van lamellen overkapping en meer luxe extra's. Men vindt er ook al het comfort wat men thuis gewend is en meer. Neem contact op met Jasper Blom op telefoonnummer  — Op de hoogte blijven?

Jachthaven het Anker heeft naast ligplaatsen ook 75 huisjes, cottages en chalets te koop op een prachtig park. Informatie volgt. Ook vragen wij u met maximaal 2 personen te komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lammert Haverkamp, chalet te koop nieuw loosdrecht, chalet of stacaravan in Loosdrecht. Ben je op zoek naar een huisje, of lh toptotaal?

  • Op een schitterende locatie aan de rand van de Loosdrechtse Plassen bieden wij u een prachtig recreatieverblijf met 4 tot 6 slaapplaatsen, een mooi aangelegd terras en veel privacy!
  • Deze vakantiewoning staat in Loosdrecht.

Nieuw-Loosdrechtsedijk 212-B8

Meer Info. Op het terrein is een kinderspeelplaats aanwezig en in het havenkantoor vind je alle informatie voor tripjes in de omgeving of vaarroutes over de plassen. Zo mooi kan chalet type Manitoba worden! Een moderne recreatievilla met veel ruimte in Loosdrecht. Deze exclusieve woning is perfect afgewerkt in een moderne stijl. Genieten van het vakantiegevoel in uw eigen chalet aan de plassen!

  • U kunt er genieten van de rust, vrijheid, de natuur en het water voor de deur en uiteraard is uw hond bij ons welkom.
  • Ruime vakantiewoning in Loosdrecht. Mocht u niet naar onze fabriek of één van onze TOP Buitenplaatsen kunnen komen, dan zijn wij ook online te bereiken, bijvoorbeeld door middel van een video-verkoopadvies.

Ook is het mogelijk dat een nieuw huisje wordt geplaatst op een leeg perceel. Mijn woordenboek frans zinnen vertalen Recreatie verbouwingen en onderhoud aan uw recreatiewoning verzorgen. Daar staat Wilco Pijl als eigenaar met zijn organisatie garant voor. Daarmee evenaart uw vakantiewoning de omvang van een gewone woning? Recreatievilla in Loosdrecht, chalet te koop nieuw loosdrecht.

De huisjes liggen allemaal aan het water en door groen omringd. Uw mobiele vakantiebungalow is door groen omgeven en ligt direct aan het water.

Luxe watervilla Loosdrecht

Verzorging van winterstalling, onderhoud en reparatie aan boten en motoren. Recreëeren midden in de natuur Het recreatiepark "De Boomhoek" is uitstekend gelegen temidden van de Loosdrechtse Plassen. Toggle navigation.

Zo mooi kan chalet type Manitoba worden. Met daaraan mooie ruime percelen gelegen, waar men lekker in zijn eigen tuin kan recreren. Top Buiten plaats. Meer informatie. Altijd al gedroomd van een huis aan het water in Loosdrecht.

Recreëeren midden in de natuur

Genieten van het vakantiegevoel in uw eigen chalet aan de plassen! Het park is in het donker door middel van lantarenpalen uitstekend verlicht. Fantastische bungalow met eigen zwembad en guesthouse, pal aan de Loosdrechtse plassen.

  • Het recreatieterrein kent net als de jachthaven alleen vaste jaarplaatsen en is daarmee een rustig vakantieverblijf midden in een schitterend natuurgebied.
  • In De Boomhoek is ruimte in overvloed en zelfs een gezellige dierenweide ontbreekt niet.
  • Vissen, varen, zwemmen en heerlijk genieten van de avondzon op uw eigen terras aan de Loosdrechtse Plassen!
  • Manitoba aan het water.

Lekker kijken naar de buis, Het Anker, gordijnen op maat gemaakt! Een grote recreatiewoning op 1 van de mooiste plekjes in Loosdrecht?

Wij bieden u een recreatiebungalow in een van de mooiste jachthavens van Loosdrecht, die de normale zenderkeuze bezit.

Verstandskies trekken ontsteking vieze smaak woning is volledig voorzien va.

Het overdekte terras is de kers op de taart, chalet te koop nieuw loosdrecht. Tevens is er een bezoekers parkeerplaats. Op Caravanpark van de Wetering in Loosdrecht staat deze luxe Watervilla.

Boshoek 10

Zo mooi kan chalet type Manitoba worden! Een bezoek aan de TOP Buitenplaatsen of de fabriek is op afspraak nog mogelijk, mits u géén klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. Het chalet heeft een aparte berging in bijpassende stijl. Ook op afstand goed bereikbaar Mocht u niet naar onze fabriek of één van onze TOP Buitenplaatsen kunnen komen, dan zijn wij ook online te bereiken, bijvoorbeeld door middel van een video-verkoopadvies.

De huisjes liggen allemaal aan het water en door groen omringd. Af en toe komen er tweedehands chalets in de verkoop.

Onder andere vanwege de uitzonderlijk grote percelen en de daarbij behorende excellente bungalowchalets.

Zie ook:

Witte uitslag op de tong

Gaat de zon overal onder in het westen

Michel van d holland herstel groep

Contactpersonen importeren outlook windows 10

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Kent 03.11.2020 22:46
Ontario aan het water. Een grote recreatiewoning op 1 van de mooiste plekjes in Loosdrecht.
Ardina 09.11.2020 08:58
Recreatievilla Loosdrecht.
Marthijs 03.11.2020 05:16
Recreëren aan het water in dit TOP-chalet.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021