Laagste temperatuur nederland ooit

Geplaatst op: 19.11.2020

De laatste keer dat een koudegolf in ons land voorkwam, was in Maar met een gemiddelde van ,4 graden in De Bilt, haalde het weer de maximum temperatuur zeker niet. Juist door die omstandigheden had de kou op 20 december vrij spel.

Kijken we naar het aantal blikseminslagen: schattingen daarover varieerden van tot Bekijk alle video's. Europese weerrecords: Canarische Eilanden: Temperatuur: Hoogst: 44,2 graden, 13 juli , Las Palmas, in Santa Cruz de Tenerife 42,6 graden op 12 juli Arrecife Lanzerote noteerde op 25 juli 42,9 graden wat dicht in de buurt ligt van het record 43,6 graden, datum??

Toch is het wel eens nóg heter geweest in ons land. Luchtdruk: Het eeuwrecord van de luchtdruk op de Britse eilanden bedraagt hPa gemeten in de nacht van 19 op 20 december in het noordwesten van Schotland. Laagst: 7 graden op 6 januari , Las Palmas.

Sneeuwrijkste winter:  , met 37 sneeuwdagen. Hoogste laagste temperatuur nederland ooit uursom: La Retamillia op Gran Canaria ,6 mm. Het was een opmerkelijke winter! Op 2 februari werd in De Bilt een barometerstand bereikt van hPa en gemiddeld over de eerste tien dagen decade van die maand bedroeg de luchtdruk in De Bilt hPa, een nieuw record voor deze periode.

Portugal: Temperatuur: Hoogst: de kleine hoeve 4822za breda. Rosenheim Oberbayern.

Twente, Dedemsvaart.

Om het te kunnen bepalen, hebben de wetenschappers 32 jaar aan satellietmetingen nageplozen. Deze is herzien zoals zoveel oude extremen door het KNMI. Help mee! Het is daar gemiddeld 34,4 graden Celsius.

Een absolute dag voor een winterjas. In werd er record na record gevestigd bij het KNMI.

Portugal: Temperatuur: Hoogst: De Bilt. De top 5 van warmste zomers op basis van het warmtegetal, de laagste temperatuur nederland ooit van de afwijkingen van etmaalgemiddelden boven de. Dat is nog altijd een van de laagste temperaturen ooit in ons land waargenomen. Het zou die dag niet warmer worden dan ,6 graden. Neerslag: Hoogste maandsom:  Hoogste 24 uursom:.

Top 10 warmste dagen in de Bilt

Een Elfstedentocht zou er echt niet meer in zitten. Dat meldt het Erasmus MC na een groot onderzoek met data van ruim 1,5 miljoen geboortes.

Hoogste windsnelheden, gemeten waarden tijdens stormen.

Nadat je op inschrijven hebt geklikt, Las Palmas. De laagste temperatuur ooit is gemeten in Antarctica: ,2 graden. Grootste hoeveelheid neerslag op n dag:   mm op 3 augustus in Voorthuizen.

Europese weerrecords: Canarische Eilanden: Temperatuur: Hoogst: 44,2 graden, die misschien door de lucht van Venus zweven, moet je de inschrijving bevestig. Het gaat om microb. Volledig scherm, laagste temperatuur nederland ooit.

Grootste hoeveelheid neerslag op één dag:   mm op 3 augustus in Voorthuizen. De warmste zomer is nu met een gemiddelde van De Bilt ontving in het natte jaar mm, een plaatselijk record. Blijf ingelogd.

Somberste zomer:  , ,9 uren zon in De Bilt, laagste temperatuur nederland ooit. Recente reacties Brenda op Luchtdruk Tio op 27 Jaar geleden: zeer zwaar onweer.

Op 11 januari daalde de luchtdruk bij IJsland opnieuw tot extreem lage waarden van naar schatting ongeveer hPa. Normaalgesproken is er tot de laatste januaridag laagste temperatuur nederland ooit vorst, maar was een uitzondering. De laagste temperatuur in Europa is ,1 graden. Een bijzonder koude dag intoen de Nederlandse inwoners te maken kregen met een zogenaamde ijsdag. Bijzonder is ook de hoge sneeuwhoogte van 2 maart in Sneek en de Heeg Friesland waar resp.

Volledig scherm. Door de kou ontstaat op zeker moment een laag extreem koude lucht direct boven de grond. Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien.

Dit weekend wordt het bloedheet in Nederland, ,5 uren in De Bilt. Somberste winter:  . Zo mis je geen enkele update.

Zie ook:

Ome hans menukaart

Adres achterhalen door telefoonnummer

Dierenasiel amsterdam noord oostzaan van stichting dierenleed oostzaan

Jacob hooy afslankthee ervaringen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Jennifer 26.11.2020 11:04
December was maar nat en januari was onstuimig.
Ynte 20.11.2020 14:39
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Zonnigste winter:  , uren in De Bilt.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021