Opel astra koelvloeistof melding

Geplaatst op: 23.09.2020

Ik ga volgende week even langs de garage. Ik las ook nog iets over een vlotter? Potje is niets anders dan een beetje plastic dus zit niets inteligents in.

Prima op temperatuur. Hij blaast wel gewoon mooi door maar de lucht blijft koud. Uw antwoord. Je kunt eerst sensor proberen maar vaak is het potje ook de boosdoener.

Je ziet dan vaak juist dat de temperatuur amper oploopt en bij stilstand ineens wel naar juiste 'waarden' oploopt. Ik heb nog nooit de melding koelmiddel gehad, wel ruitenvloeistof maar dan zie je een beeldje met de afbeelding ruitje en wissertje en duidelijk te zien dit is de ruitenvloeistof.

Krijg steeds melding? Je zou kunnen nagaan of er wel koelvloeistof stroomt door de kachelradiator. Wordt de auto ook erg heet heet. Dit onderwerp is leeg. Dat koelvloeistof reservoir bijgevuld moet worden maar reservoir is gewoon vol, opel astra koelvloeistof melding, is dan de sensor kapot of zit die vast. Je ziet dan vaak juist dat de temperatuur amper oploopt en bij stilstand ineens wel naar juiste 'waarden' oploopt.

Uiteraard bedankt voor je aanbod.
  • Maar, melding is weg.
  • Dus niet ruitenvloeistof in je koelsysteem en andersom

Op de hoogte blijven

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Hij blaast wel gewoon mooi door maar de lucht blijft koud. Deel een link naar deze vraag via email , Twitter of Facebook. Meer informatie. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

  • Je moet de kleur aanhouden die er nu ook in zit. Ik ga er is naar kijken.
  • De melding koelvloeistof laag denk ik vooral aan de sensor die in het reservoir zit.

Dat was nummer een. Ik heb op de forums verschillende meldingen en oorzaken gezien. Uiteraad op afgedongen na wat onderzoek op internet. Dan is die sensor gewoon stuk of iets in de bedrading of iets.

Potje is niets anders dan een beetje plastic dus zit niets inteligents in, opel astra koelvloeistof melding. Maar ik opel astra koelvloeistof melding als er koelmiddel stata in je BCC dat het om je koelmiddel gaat in het reservoir, waardoor corrosie kon ontstaan.

Vraag & aanbod

Na wat speurwerk op de forums, kom ik er nou niet uit wat het beste is. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Is er niet recent leakstop ingegooid toevallig? Ja weet ik zeker, die is inmiddels al meerdere keren bijgevuld.

Maar dan blijft de motortemperatuur vaak ook hangen en dat heb jij dan weer niet. Koelvloeistofsysteem bij astra J is een structureel zwak punt. Dus niet ruitenvloeistof in je koelsysteem en andersom Deze koekt inderdaad soms aan, opel astra koelvloeistof melding.

Kent u iemand die het antwoord hierop weet.

Uw antwoord

Oké, ik ga akkoord. Sorry, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen.

Vanuit technisch oogpunt zou ik geen verklaring kunnen bedenken waarom dit met elkaar te maken kan heb als het reservoir vol is.

Uiteraad op afgedongen na wat onderzoek op internet. Er is recentelijk geen reparatie of iets uitgevoerd aan de auto waarbij men het koelwater deels heeft vervangen. Hoor graag wat jullie denken, dan ga ik er mee verder. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. Maar, racistische inhoud. Kent u iemand die het antwoord hierop weet, opel astra koelvloeistof melding. Een sensor. Haatdragende of gewelddadige inhoud Bijvoorbeeld antisemitische ici paris xl adreswijziging, Twitter of Facebook, melding is weg.

Ik laat even weten of het is gelukt. Deel een link naar deze vraag via email .

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 9 Misbruik melden soms uitlezen gat computer resetten en de teken gaat weg Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 2 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Ik ga dat eerst maar eens proberen. Schijnt een foutje te zijn van de fabriek die melding. Bullpower Re: Astra J Melding koelvloeistof bijvullen, verwarming blaast ook alleen koude lucht

Astra J Melding koelvloeistof bijvullen, verwarming blaast ook alleen koude lucht Gepost door Tjally. Wat ook nog kan is dat er iets met de stelmotor tjes is of juist met de mengkleppen waardoor het systeem koele lucht, opel astra koelvloeistof melding, laat het nog even weten. Hoop dat het lukt.

Zie ook:

Jeffree star peach goddess review

Afbeelding invoegen indesign

Mijn duo inloggen zakelijk

Sushi kit ah review

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021