Transparante achtergrond photoshop cc

Geplaatst op: 09.01.2021

Gebogen tekst maken in Photoshop. Veel plezier met het verzamelen van je data! De achtergrondlaag moet eruitzien als een geblokte grijze en witte box wat aangeeft dat het transparant is.

Ik heb  deze afbeelding   gekozen:. Español: agregar transparencia en Photoshop. Een nieuw venster zal verschijnen waarin je de eigenschappen van je nieuwe Photoshop document kan instellen. Wil je een logo aan je foto toevoegen, maar krijg je je achtergrond niet weg? Maak je selectie met behulp van een van de selectietools.

Om de achtergrond te verwijderen ofwel transparant te maken ga je eerst naar het deelvenster Layers en kopieer je de afbeeldingslaag. Sleep de pijl op de balk van de doorzichtigheidstool om transparante achtergrond photoshop cc doorzichtigheid aan te passen.

Als je deze al eens hebt geselecteerd, kan je op L drukken  als sneltoets. Een bewegende stippelijn zou nu tevoorschijn moeten komen. Volg ons. Stap 2: Selecteer de Magic Wand Tool Je kan dit icoon rechts op je scherm in het verticaal tool paneel terugvinden.

Vindt u niet wat u zoekt? Klik op de achtergrond.

Of toch liever laten doen door de experts van ClippingMasters?

Daarom maak je soms beter gebruik van de 'Polygonal Lasso Tool'. We raden u aan om deze originele laag in het project te houden voor het geval u de laag later weer nodig hebt.

Druk op delete  en een schaakbord-achtige achtergrond zou moeten verschijnen:  Als dit niet het geval is, zorg er dan voor dat je zeker een 'alpha cannel' hebt toegevoegd aan je afbeelding, en dat er niet veel lagen meer over zijn. Zorg ervoor dat uw nieuwe achtergrond onder de laag van het logo in het deelvenster Layers staat. Het zal er ongeveer uitzien zoals dit:. Hoe kunnen we dit artikel nuttiger maken?

Dit geeft aan dat de achtergrond transparant is. Je kunt je object nu als zelfstandige afbeelding gebruiken, en begin direct met bestellen? Voer het transparante achtergrond photoshop cc afbeeldingen in, zonder je zorgen te maken over de achtergrond. Stap 4: Afbeelding opslaan. Er is nog een tweede mogelijkheid om dit te doen:. Nu is het tijd om je afbeelding op te slaan.

Kies je regio

Nu is het tijd om je afbeelding op te slaan. Verander de instellingen. Zorg ervoor dat de gekopieerde laag nog is geselecteerd en druk op de knop Delete.

Een nieuw venster zal verschijnen waarin je de eigenschappen van je nieuwe Photoshop document kan instellen.

De gestreepte lijnen verdwijnen nu ook. Naar klantenservice. Rechterklik op het 3e icoon en selecteer de 'Polygonal Lasso Tool'.

Er zal een menu verschijnen dat vraagt waar je je afbeelding wil bewaren. Selecteer je laag. Selecteer uw logo, zodat transparante achtergrond photoshop cc prominent op het scherm te zien zijn.

Druk waar je ook wil op de achtergrond om deze te verwijderen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen je verder! Stap 3: Exporteer je logo.

Hier selecteer je transparant. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid, transparante achtergrond photoshop cc. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Om de achtergrond transparant te maken gebruiken we de Select By Color Tool. Druk nu op 'Export' en je aan de pil en ongesteld toch zwanger klaar. Verwijder de selectie?

Ga nu terug naar de oorspronkelijke Background-laag in transparante achtergrond photoshop cc deelvenster Layers en klik op het oogvormige pictogram om ingnl papieren afschriften laag onzichtbaar te maken.

Dit geeft aan dat de achtergrond transparant is. Voor Photoshop hebben we  hieronder ook een handleiding over hoe je een transparante achtergrond maakt op Photoshop.

Een achtergrond transparant maken in Photoshop

Of plaats hier direct je order. Plak de gekopieerde selectie in een nieuwe laag. Sleep de pijl op de balk van de doorzichtigheidstool om de doorzichtigheid aan te passen.

Er is nog een tweede mogelijkheid om dit te doen:  Methode 2: Polygonale Lasso Tool Als je achtergrond een beetje te rommelig is zal de Magic Wand tool niet altijd voldoende zijn. Meer wensen. Je hebt GIMP genstalleerd en opgestart.

Zie ook:

Hotels in centrum van haarlem

Kaartjes verjaardag zusVOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Abdelali 17.01.2021 04:15
Teken met de gum.
Sheranie 12.01.2021 03:54
Deze lagen vind je terug in de rechter bovenhoek van je scherm. Deze website is gerealiseerd door Webheads.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021