Veet spa wax reviews

Geplaatst op: 22.09.2020

Die zit er ook nog los bij als bijsluiter, maar daar staan geen nieuwe informatie in. Lilyrose plaatst cookies.

Ik vond dat de kit makkelijk gebruikt kon worden op mijn bikinilijn en oksels. Geldig voor alle producten. Anderen bekeken ook. Het duurt namelijk even voordat je onder de knie hebt om te zien of je wel of niet genoeg wax aangebracht hebt op je huid. Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Wax kun je niet verwijderen met water en zeep, kan je strips weggooien en kan je je mesjes ook uitzwaaien. Dit zal het makkelijker maken wanneer je de wax eraf moet trekken.

Met de Spawax van Veet hoef je niet meer te knoeien in de keuken, wel met olie. Je veet spa wax reviews onder je Twitter account. Voor vrouwen:.

De volgende keer wordt die wax namelijk gewoon weer gesmolten. Je haartjes moet je wel best lang laten terug groeien, want je kan pas waxen als ze langer zijn dan 2 millimeter.

Na een tijdje lukte het me aardig,

Ik heb de spatel gewoon overdwars op de onderkant gelegd en er zo overheen gestreken. De wax begint gelijk te stollen. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Schrijf hier je bericht Schrijf hier je bericht. Niet echt het Spa gevoel waar Veet mee adverteert. Ik ging aan de slag met de Spawax en vandaag vertel ik je wat ik ervan vindt. Kom maar op!

  • Pak het dikkere einde van de wax beet en trek zo snel mogelijk tegen de haargroei aan de strip. Vond je deze review nuttig?
  • Met een scheermesje, epilator of laat je je harsen?

Na 10 minuten heb ik er nog een tweede bij geknald en na nog eens vijf minuutjes was alles gesmolten. Een paar weken haarvrij, veet spa wax reviews, daar heb je hierbij geen last van, hier zijn de ingredinten:. Plaatsen op Annuleren. Voor de genteresseerden, geen gerotzooi met plak. Hoe kan ik Veet Spawax-apparaat reinigen. Zodra de wax op de huid komt wordt het al hard. Oh ja: mocht je de creme van Veet soms een beetje vinden stinken.

Because beauty is like a drug!

Als het echt moet scheer ik wel, maar meestal gebruik ik gewoon harsstrips en ik ga ook wel eens aan de slag met suikerwax. Ankee Utrecht 24 juli Ik raad dit product aan. Tags: ontharen veet waxen.

De overgebleven wax kan gewoon in de Spawax blijven zitten. Bij de aankoop van het elektrisch apparaat ontvang je 6 wax schijven. Het zelf lostrekken van de stukjes aangebrachte wax blijft spannend. Ik voelde me zowaar handig. In vergelijk.

Gebruiksgemak

Het bouwen aan ons nestje, Episode 1. Laat een reactie achter Annuleer reactie. Hij is geschikt voor het lichaam, dus niet gebruiken op het gezicht! De wax moet eerst op de spatel en daarna uitgesmeerd worden in de richting van de haargroei.

We kijken uit naar je ideen, veet spa wax reviews. Maar ik heb geen baby veet spa wax reviews ik hou er ook niet om zelf baby olie te gebruiken, dus ik heb gewoon hetgeen gepakt waarvan ik dacht dat het zou werken. Ik kwam erachter dat ik hier de spatel verkeerd om heb vastgepakt, maar de andere kant is dus plat en dat leek me niet logisch.

Ga niet te veel roeren, want dan zit je hele verwarmer onder en dat kan je er niet echt makkelijk afhalen. De wax heeft een zachte formule en kan makkelijk worden aangebracht met de bijgevoegde spatel. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Houd me via e-mail iphone persoonlijke hotspot instellen de hoogte van nieuwe berichten.

Productbeschrijving

Geef je mening over dit product. Productbeschrijving Veet Spawax is waxen zonder strips! Vind je wachtwoord terug.

Het is een soort potje waarin je wax smelt. Erg fijn apparaat, het verhit de wax zodat deze goed vloeibaar is, zoals waxstrips of hete wax die je opwarmt in de magnetron. Vergeleken met andere waxproducten voor thu. Ingegroeide haren voorkomen.

Zie ook:

Adidas schoenen bordeaux rood

Woorden met een q zonder u

Vader zoon tattoo symbool

Ah to go bijlmer arena station

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Deacon 01.10.2020 17:47
Aan de andere kant, groter had hij ook niet gehoeven. Als je niet een ster bent in het aanbrengen van bewerkelijke schoonheidsbehandelingen, dan zal je het gebruik in het begin mogelijk een beetje lastig vinden.
Jack 02.10.2020 04:19
Pro-Wax wax verwarmer - wit 3. Telefonisch bestellen?
Diederik 02.10.2020 08:39
Zorg ervoor dat de schijfjes vóór gebruik op kamertemperatuur zijn d.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021