Veilig leren lezen kim inloggen

Geplaatst op: 25.01.2021

Disclaimer - © Uitgeverij Zwijsen. Added by: Birgitt Azmani Explainer.

I Am Facing Login Issues! Blijft het probleem zich voordoen, raadpleeg de. Onze software-pakketten worden verspreid onder de vorm van een. De gevarieerde software van Veilig leren lezen kim-versie biedt ondersteuning bij je taalonderwijs: Digiregie, Leerkrachtassistent en de leerlingsoftware.

Neem dan contact op met onze klantenservice. Op school oefenen de leerlingen met lezen en woordenschat op de computer of een tablet op hun eigen niveau. Werk je met een methode van Zwijsen en ben je gewend om extra Klik op onderstaande link en log in voor toegang tot de informatie voor gebruikers.

Neem dan contact op met onze klantenservice. Door verder te surfen. De handleiding voor ouders is hieronder te downloaden; Download! Begin opnieuw door te navigeren naar de applicatie die u probeerde te starten.

In case you have forgot your password then follow these instructions.

  • Bij een volgende bestelling kan je inloggen met deze accountgegevens, zodat je adres al ingevuld staat. Added by: Nilsa E Explainer.
  • We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Hou me per email op de hoogte van reacties op dit bericht.

Inlog voor methodesoftware en informatie voor methodegebruikers

Inlog nieuwsbrief voor het aanpassen van je gegevens Voor het wijzigen van je gegevens of voor het afmelden voor een van onze nieuwsbrieven kan je klikken op de links onderaan de betreffende nieuwsbrief. Avoid using VPN. Heb je een vraag bij een van onze Zwijsen-methoden, of een vraag over je bestelling, of nog, hoe je klaspop Jules een wasbeurt geeft?

Added by: Barton Estancona Explainer. Geef een antwoord Click hier om je antwoordt te annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Problemen met inloggen?

Basispoort-inlog voor leerkrachten. Inloggen voor: Leerkrachtmodule. Heb je niet gevonden wat je zocht of lukt het inloggen niet. Added by: Teodorino Hiten Explainer. Apotheker - titularis.

Systeemeisen Leerlingsoftware Veilig leren lezen

Neem contact op We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Voor het wijzigen van je gegevens of voor het afmelden voor een van onze nieuwsbrieven kan je klikken op de links onderaan de betreffende nieuwsbrief. Uw school heeft zeer waarschijnlijk ook een abonnement op de software voor thuis, zodat kinderen thuis kunnen oefenen op dezelfde manier en met dezelfde stof als op school.

Added by: Sequero Olters Explainer, veilig leren lezen kim inloggen. Er is iets misgegaan. Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis Start Kim Veilig leren lezen; Computerprogramma voor school en thuis. Of je kind thuis toegang heeft tot onze methodesoftware is afhankelijk van de school: heeft die een licentie voor de software.

Privacy beleid   Website door   Original1 Design. Login screen appears upon successful login.

Troubleshoot:

Zwijsen Login Link of zwijsen login page is given below. Uitgeverij Zwijsen. Step 3. Added by: Nilsa E Explainer. Neem dan contact op met onze klantenservice.

Login met je gegevens. Deze module is er voor lle leerkrachten met een Basispoortaccount. Step 3. Gebruikersnaam en wachtwoord of wachtwoord vergeten. Last Updated: 20th February, 9 Follow these easy steps: Step 1. Een ouder krijgt slechts n keer een mail per schooljaar.

Voor het wijzigen van je gegevens of voor het afmelden voor een van onze nieuwsbrieven kan je klikken op de links onderaan de betreffende nieuwsbrief. Onthoud mijn gebruikersnaam, veilig leren lezen kim inloggen. Begin opnieuw door te navigeren naar de applicatie die u probeerde te starten.

Lesmateriaal

Uitgeverij Zwijsen ontwikkelt educatieve software die aansluit bij de verschillende methoden. Neem dan contact op met onze klantenservice. Deze module is er voor álle leerkrachten met een Basispoortaccount.

Uitgeverij Zwijsen. Profiel aanpassen methodenieuwsbrieven. Dat kan in de Zwijsen. We hebben thuissoftware voor: Veilig leren lezen - Kim-versie leerlingsoftware en leesturbo Estafette editie 3 oefensoftware De Zaken van Zwijsen Natuurzaken, Wereldzaken Schatkist editie 3 leerlingsoftware.

Zie ook:

Oven magnetron schoonmaken baking soda

Bagage air berlin

Bloempot binnen groot groen

Contacten op simkaart

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021