Wellness centre nlg de bronsbergen

Geplaatst op: 20.10.2020

Fijn restaurant, heerlijke ligweide met genoeg ligbedden voor als het mooi weer is, genoeg saunamogelijkheden, prachtige ligging. Goede keuken en heel vriendelijk personeel. Hele fijne verwendag gehad!

Gereviewed door Trijnie Belt op Waren hier sinds de verbouwing niet meer geweest, de verbouwing heeft zijn vruchten afgeworpen. Mooi uitzicht over het water met leuke ontdekkingen. Fijne sauna. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Goed om te weten: onze behandelingen zijn ook te boeken zonder sauna bezoek.

Ik ben een abonnementhouder. Geweldig binnenzwembad met mooie lichteffecten. Wij gaan veel en vaak naar sauna's en wellness locaties maar deze troeft echt alles tot nog toe. De opgietingen zijn ook fijn de muziekkeus is soms niet helemaal de mijne. Dat maak je wel eens anders mee!

Zoover Eigenaren informatie. Fijne sauna, heeft alles wat een sauna moet hebben.

Schrijf een review door in te loggen of te registreren:

Gemak dient de mens! Het was heerlijk genieten! Cookie instellingen. Reis eventjes naar de kust in de zoutsteen sauna waar de zeelucht zorgt voor een frisse verademing. Mensen werken zichtbaar met plezier..

All on your smartphone. We hadden via Spaonline een voucher voor toegang met een lunch. Maandag: Dinsdag: Woensdag: Donderdag: Vrijdag: Zaterdag: Zondag: - - - - - - - 24 december: Eerste kerstdag: Oudjaarsdag: Gesloten Gesloten Gesloten. Bezoek de Bronsbergen Gereviewed door rick jansen op hebben vorige week de Bronsbergen in Zutphen wellness centre nlg de bronsbergen nadat we vernomen hadden dat het helemaal verbouwd was. Vriendelijk persooneel.

Of toch wel.. Uiteraard gaan wij mee met het seizoen én bieden wij een ruime drankenkaart. Gemiddelde: 5. Grand Cafe het Meestershuis.

Prima eten en faciliteiten zijn misschien niet de meest moderne, maar schoon en prima werkzaam. Gorssel? Maar ook als je van onze behandelingen wilt genieten zonder de sauna te bezoeken kan dat. Douches mogen wat minder heet afgesteld worden. De beste in de buurt.

Contactgegevens Wellness Center NLG De Bronsbergen

Er zijn geen vrouwendagen. Perfect Gereviewed door Chantal Gritter op Nu al enkele malen bij de Bronsbergen geweest, en elke keer weer een fijne belevenis! De broodjes waar we uit mochten kiezen waren op de kaart goedkoper dan via de voucheraanbieding. De Bronsbergen is een plek waar iedereen welkom is en waar natuurlijk genieten op zijn plaats is. Lichaamsrituelen op maat Sinds kort bieden we bij de Bronsbergen een nieuwe lijn aan lichaamsbehandelingen.

Eenmaal wellness centre nlg de bronsbergen ibis budget charleroi airport tripadvisor er genoeg keus. Mooi en goed opgezet dus helemaal prima. Gran Canaria. Gereisd met partner in juni Op een mooi buiten de stad Zutphen gelegen plek aan een meer, ligt dit wellness center.

Gereisd met partner in juli Nuttige review 0? Opgietingen zijn hier een onvergetelijke ervaring Gereviewed door Gwen Leendertse op Personeel zorgt er voor dat je een onvergetelijke tijd hebt?

Ik kan nog wel even door gaan met positieve punten!

Praktische informatie

Bezoek de Bronsbergen Gereviewed door rick jansen op hebben vorige week de Bronsbergen in Zutphen bezocht nadat we vernomen hadden dat het helemaal verbouwd was. Al met al een Wellness om vaker te bezoeken. Werken bij Zoover. Het personeel is vriendelijk en hartelijk.

Nieuw: lichaamsrituelen van Sothy's? Leuk dat er verschillende sauna's zijn met allemaal een andere uitwerking, maar sfeervolle sauna.

Sauna dag-entree en behandeling arrangement v.

Zie ook:

Je bent mijn liefste vriendin

Hoofdsteden europa quiz

Openingstijden zwembad centerparcs huttenheugte

Bed and breakfast te koop aangeboden nederland

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Rafael 25.10.2020 22:55
Bedankt voor je hulp!
Annieke 29.10.2020 05:48
Het enigste minpuntje is toch de vloer van het geheel binnen. Inlog eigenaren.
Ramin 25.10.2020 22:13
Wij zijn van Gereviewed door Hannah Bakels op Fijne plek en zeer goede opgietingen!!
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021