Aert van der neerstraat 66 leeuwarden

Geplaatst op: 08.02.2021

Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder. Verleende omgevingsvergunning Dirk Boutsstraat 36 Leeuwarden, aanvragen van een tweede

Tip de redactie! Er zijn 6 postcodes die horen bij de straat Aert van der Neerstraat in Leeuwarden. Betreft: Overig gmb Verleende vergunning gebruik openbare ruimte, Aert van der Neerstraat tegenover nr. Je ontvangt automatisch een e-mail zodra zij jouw bericht hebben beantwoord. Woningtransactie rapport. Gekoppeld perceel aan Aert van der Neerstraat 66, Leeuwarden:.

Verleende omgevingsvergunning Dirk Boutsstraat 36 Leeuwarden, aanvragen van een tweede bso. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio. De informatie over een woning zoals het bouwjaar en de woonoppervlakte halen wij uit de Basisregistratie Adressen en Gebouwen BAG. Slim jouw huis verkopen zonder kosten - De Gratis Makelaar.

  • Aggemastate - 2. Toon in Google Maps.
  • Klik dan op dit is een koopwoning.

Aert van der Neerstraat 66 BN, Leeuwarden 0x. Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Vergunningen rapport. Betreft: Overig gmb Verleende vergunning gebruik openbare ruimte, Aert van der Neerstraat tegenover nr.

Dankzij jou is Promodomo weer up-to-date! De onderneming Tattoo Walliey is gevestigd op Cornelis Trooststraat 48 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige dienstverlening n. Onze excuses.

  • Rochussenstraat , CE Leeuwarden.
  • Twentysix beauty.

Stuur een bericht aan de bewoners. Disclaimer Privacy statement. Nationaal nieuws. Studio Nordic B. De informatie over de buurt komt van het Centraal bureau voor de statistiek CBS.

Postcode 8932 BN bij Aert van der Neerstraat 60 t/m 74 in Leeuwarden heeft 8 adressen

Neem contact op met [email protected]. Samenstelling huishoudens eenpersoons eenpersoons met kinderen met kinderen zonder kinderen zonder kinderen. Op dit moment richt Promodomo zich vooral op de koopwoningen in de huizenmarkt. Het energielabel komt vanuit de overheid en de gemeentelijke vaste lasten komen vanuit de gemeenten.

Schakel in uw browser Javascript in om informatie over kadastrale percelen te bekijken. Fout melden over deze woning. Het adres van deze woning is Aert aert van der neerstraat 66 leeuwarden der Neerstraat 2 te Leeuwarden.

Tattoo Walliey. Afstand tot voorzieningen vanaf Aert van der Neerstraat 66, Aert van der Neerstraat' is op 33 meter afstand Treinstation Het dichtstbijzijnd treinstation 'Leeuwarden' is op meter afstand Basisschool De dichtstbijzijnde basisschool 'Openbare Basisschool Het Palet' Openbaar is op meter afstand Middelbare school De dichtstbijzijnde middelbare school 'Christelijk Gymnasium Beyers Naude' Protestants-Christelijk is op meter afstand.

Verwijderingsverzoek indienen

Claimen houdt in dat je aangeeft dat jij de eigenaar bent van een woning. Populaire producten. Leeuwarden - Huizum NL. K ninety-five. Datum Onderwerp Deze wijziging omvat het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken voor de volgende locatie; Breitnerstraat tussen Aert van der Neerstraat en Jan Vethstraat Leeuwarden, , verzenddatum

De woningen in de buurt zijn ouder dan gemiddeld: Het gemiddelde aardgasgebruik is met 1. Wij hopen in de toekomst dit wel te kunnen faciliteren voor huurwoningen. Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio. Postcodes en straten bij Aert van winx club seizoen 6 aflevering 1 Neerstraat in Leeuwarden Hieronder vind je postcodes en straten in de omgeving van de straat Aert van der Neerstraat.

Hieronder zie je de stations welke in de buurt liggen van de straat Aert van der Neerstraat met aert van der neerstraat 66 leeuwarden straatnaam en postcode. Dat zijn er veel vergeleken met het gemiddelde op buurtniveau? Ook kunnen wij u helaas nog niet in contact brengen met de verhuurder. Verder bedragen de aantallen bedrijfsvestigingen: de nijverheid en energie 10de handel en horeca 15 en de sector financile diensten en onroerend goed 5, aert van der neerstraat 66 leeuwarden.

Gegevens van Eengezinswoning, tussenwoning

Meer weten over Joost van Tilburg Coaching? Aert van der Neerstraat 12, BL Leeuwarden. Cookie instellingen bekijken en wijzigen.

Aert van der Neerstraat kent 6 postcodes van de in totaal 2 postcodes die Leeuwarden heeft. Zaterdag 15 augustus om Postcodes en straten bij Aert van der Neerstraat in Leeuwarden Hieronder vind je postcodes en straten in de omgeving van de straat Aert van der Neerstraat.

Zie ook:

Van de valk hoenderloo

Het huis anubis film online

Tea tree lotion kruidvat review

Waar groeit je haar het snelst van

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yanaika 17.02.2021 04:52
De onderneming K ninety-five is gevestigd op Jan Lievensstraat 30 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet. Achter de Hoven - 3 7.
Elbertha 09.02.2021 01:01
Deze wijziging omvat het aanwijzen van een gehandicaptenparkeerplaats op kenteken voor de volgende locatie; Breitnerstraat tussen Aert van der Neerstraat en Jan Vethstraat Leeuwarden, , verzenddatum Jan Lievensstraat 7, AW Leeuwarden.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021