Badkamer tegels schoonmaken met azijn

Geplaatst op: 29.09.2020

Ik heb de tips hier gevolgd en helaas heeft niet veel geholpen. Ik droog de tegels van de douche en badkamer altijd af met een droge handdoek. Shoppen is altijd een goed idee.

Vervolgens eventjes laten inweken en daarna afspoelen met water. Tips 7 oktober Tips 7 oktober Let op: als je graag met een vochtige doek schoonmaakt, wil je dit artikel lezen.

Het is even werk maar na 13 jaar zie je bij mij nog geen spatje kalk zitten. Na het poetsen moeten ze natuurlijk weer mooi glanzen en zeker bij zwarte of donkere tegels is het belangrijk dat de witte kalkaanslag goed weg is.

Lifestyle 11 oktober Tips 16 oktober Easy!

Douchedeur en spiegels Ook op douchedeuren blijft kalk achter. Het gaat er prachtig van blinken. Vera van Dijk. Tips 16 oktober. Lifestyle 11 oktober Doe dan wat azijn op een borstel dit kan een oude tandenborstel zijn en borstel de voegen weer totdat ze wit zijn. Moniek van Ommen.

Vul een lege spuitfles met puur azijn en spray royaal heel je badkamer onder, laat even intrekken, afnemen met een lichtvochtige doek en nawrijven en alles blinkt je tegemoet. Als je de badkamer goed hebt bijgehouden is deze schoonmaakbeurt voldoende en kun je de schoonmaakartikelen weer opbergen.

De badkamer schoonmaken met schoonmaakazijn

Reageer op artikel:. Lifestyle 2 oktober 9 schoonmaakklusjes die je kunt doen terwijl je pizza in de oven staat. Vieze voegen in de badkamer kun je schoonmaken door water en bleekmiddel te mengen, en dan met een tandenborstel schoon te maken.

Tips 13 oktober Veilig stopcontacten schoonmaken doe je zo minder eng dan je denkt. Ik zie nergens staan dat er azijn bij moet.

Mix een kopje water en een kopje witte azijn, baksoda of chloor, doe het in een spuitflacon. Jaarlijks stromen liters leidingwater over de tegels heen. Moniek van Ommen. De voegen zijn nu witter dan ooit. In elke badkamer laat kalk zijn sporen na.

De uitdaging

Wij zitten de beste schoonmaaktips voor de badkamer voor je op een rijtje. Schoonmaakazijn als reiniger voor je sanitair Je badkamer maak je oogverblindend schoon met schoonmaakazijn. Spoel vervolgens de wc door en de aanslag is verdwenen.

Daarna lekker even je raam open en de lucht is zo weg. Chloorgas is irriterend voor de ogen en luchtwegen en kan brandwonden op je huid veroorzaken. Tips 16 oktober Easy. Hetzelfde tele2 voicemail uitzetten vaste telefoon je doen met badkamerspiegels en eventuele ramen in de badkamer.

Lees verder. Bij schokken of opwarming kan het spul exploderen. Badkamer tegels schoonmaken met azijn deze spuitfles met schoonmaakazijn, en spuit de tegels in.

Alle manieren op een rijtje

Je voegen zijn terug nieuw zoals ze juist waren gevoegd! Je ziet de kalkresten zo wegbruisen! Voor de tegels in de badkamer gebruik je een lege spuitfles. En wat denk je? En het ruikt nog lekker ook!

Laat dit even intrekken wij houden altijd een half uur aan en spoel het schoonmaakazijn weg met warm water. Doe dan badkamer tegels schoonmaken met azijn azijn op een borstel dit kan een oude tandenborstel zijn en borstel de voegen weer grohe thermostaatkraan instellen ze wit zijn.

Als je ze insmeert met een klein beetje groene zeep. Goedkoop en milieuvriendelijk. Ook interessant:  Kleine badkamer! Maak dan een sopje van water en bleekmiddel. Door de Wc-pot spoelen jaarlijks liters water!

Voegen tussen tegels schoonmaken

Zet na het schoonmaken van de badkamer het tegelwerk en het sanitair zoals douchekranen in de neutrale autopoets. Spoel goed na met warm water uit de douchekop. Smeer de badkamer tegels in met auto poets.

Naast deze handige tips, vinden wij schoonmaakazijn dus ook een ideaal middel voor de tegels in de badkamer. En dat laatste is ook weer niet de bedoeling. Het is even werk maar na 13 jaar zie je bij mij nog geen spatje kalk zitten.

Zie ook:

Woorden met een q op het eind

Troy elektrische bakfiets 2020

Prijs marlboro gold duitsland

Muren glad maken knauf

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Maik 30.09.2020 03:06
Lifestyle 11 oktober
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021