Café timmer oude binnenweg rotterdam

Geplaatst op: 24.01.2021

Wendy M heeft een beoordeling geschreven jul. Zet Cafe Timmer en Rotterdam andere attracties in onze Rotterdam reis planneren zie hoe uw vakantie vorm krijgt. Het is een toko waar veel vast, en vooral Rotterdams publiek komt.

Historische locaties. Atithi Indian Restaurant Rotterdam. Aanbevolen attracties. Diergaarde Blijdorp. Den Haag.

Daarnaast is de sfeer altijd aangenaam. Wendy M heeft een beoordeling geschreven jul. Gezellige authentieke kroeg. Dit is nou echt een gezellige kroeg waar een paar biertjes kan doen met je school vrienden.

Rotterdam Levensmiddelen Cafetaria's Categorie: Cafetaria's.

Dit is nou echt een gezellige kroeg waar een paar biertjes kan doen met je school vrienden. Cafe Timmer 9 beoordelingen.

5 recensies voor Timmer Café

Een oud Rotterdamse kroeg waar schijnbaar veel bekende koppen over de vloer komen, iets wat ik nog niet in levende lijven heb mee mogen maken. Wanneer een reiziger vanaf deze pagina een plan maakt, bevat de reisroute automatisch Cafe Timmer. Je plan maken. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Dit is een geweldige manier voor reizigers die op zoek zijn naar een geweldige vakantie in uw stad of land om ook Cafe Timmer ervaren.

  • Kan kaart momenteel niet weergeven.
  • Aanbevolen attracties.

Wendy M heeft een beoordeling geschreven jul. Deze herinnering zorgt er voor dat Caf Timmer alsnog drie sterren krijgt, ondanks dat ik normaal gesproken deze kroeg voorbij aquapark nederland vlietlanden. Attracties in de buurt in Rotterdam. Bij Caf Timmer heb ik wel eens een mooie middag. TripAdvisor reizigersbeoordeling.

Beoordelingen

Beurs 6 min. Door de raadsels op te lossen, ontdekt u steeds weer nieuwe locaties en verhalen. Probeer het later opnieuw.

Meer informatie. Een beoordeling schrijven. Kort overzicht. Rotterdam City Challenge: Ontmasker de Het Park. Caf Timmer is een caf op de Oude Binnenweg waar je vooral een bepaalde leeftijd je welkom voelt.

Timmer Café

Datum van activiteit: mei Ja Nee Weet ik niet zeker. Als u het probleem oplost en het antwoord hebt geraden, wordt het geheime verhaal over die plek ontgrendeld. Museum Boijmans Van Beuningen.

Bedankt voor je hulp. Volledige weergave. De totale lengte is ongeveer 3 km. Attracties in de buurt in Rotterdam. TripAdvisor reizigersbeoordeling! Kunsthal Rotterdam. Zeeland, gezellige kroeg.

Plan uw reis naar Rotterdam

Nick v heeft een beoordeling geschreven dec. Uitbater en klanten lijken echte Rotterdammers. Kunsthal Rotterdam.

Caf Timmer aan de Oude Binnenweg is een typisch gezellig oud en echt Rotterdams caf! Houweling Telecom Museum? Atithi Indian Restaurant Rotterdam.

Zie ook:

Soldaat van oranje watch online free

Sushi kit ah review

Het huis anubis film de wraak van arghus full movie

Ektorp chaise longue

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Lahoucine 01.02.2021 21:37
Gezellige authentieke kroeg.
Tülin 28.01.2021 00:44
TripAdvisor reizigersbeoordeling.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021