Kaninchen teckel tijger pups

Geplaatst op: 26.09.2020

Eersel 15 okt. Beide ouders zijn aanwezig. Op zoek naar een kortharige dwergteckel puppy?

Onze uitzonderlijk mooie teckel dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Wij streven ernaar om pups te fokken die voortkomen uit verantwoorde combinaties en die aan…. Van het Mortelhofje Houtmortelsstraat 12 CM Thorn Meer informatie Wij fokken af en toe een nestje ruwhaar dwerg en ruwhaar kaninchen teckels volgens de reglementen van de Nederlandse Teckelclub. Standaard ruwhaar teckelpups met stamboom.

Het is een gelegenheidsnestje zonder sta.

Wij zoeken een betrouwbare fokker. Gezocht langharige dwerg teckel pup teefje in de kleur choco. Gereserveerd 15 okt. Wij letten op oorspronkelijk karakter en gezondheid. Teckel korthaar pups kaninchen teckel tijger pups teckel korthaar pups zijn sociaal opgevoed met andere honden, aanhankelijke en vrolijke pups.

Al onze teckeltjes leven met ons en maken dus ook deel uit van de normale dagelijkse dingen. Dierenhotel Snoezel Aarleseweg 56 LN Best Meer informatie Wij zijn een kleinschalig dierenhotel waar onze gasten veel vrijheid hebben.

Welkom bij Teckeltje.nl

Mocht u interesse hebben mag u bellen naar Pupjes zijn ingeent, gechipt, ontw. Zoekresultaten voor: Teckel. Wij zijn een kleinschalig dierenhotel waar onze gasten veel vrijheid hebben. Bezoek… Type bedrijf: Hondenfokker.

Lid van de Nederlandse, en Italiaanse Teckel club, pasport. Met week 10 mogen ze… Type bedrijf: Hondenfokker. We hebben meerdere nestjes 5 mannetjes en 2 vro.

Onze uitzonderlijk mooie teckel dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Ch.

Kortharige Teckel

Dierenhotel Snoezel Aarleseweg 56 LN Best Meer informatie Wij zijn een kleinschalig dierenhotel waar onze gasten veel vrijheid hebben. Te koop dwerg teckel pup wild and tan kleur korthaar puppy Deze dwergteckel pups zijn geboren bij ons op 4 juli Bakel Gisteren.

Wat krijgt u mee bij aankoo Teckel pups Hoi hoi, wij willen ons even voorstellen. Beneden-Leeuwen Vandaag. Teckel pups te koop van eigen fok. Aluminium tekstborden, ook met eigen tekst te typen.

Labradorpension Als kennel bieden wij ook de mogelijkheid voor pension voor labradors, kaninchen teckel tijger pups.

Voor Teckelinfo, Teckelpups én dekreuen

Verwacht ruwharige teckel pups Onze 2 jarige roosje verwacht naar alle waarschijnlijkheid begin december voor de eerste keer pups. Wij fokken kaninchen teckels langhaar, in de kleuren rood en black and Tan. Riethoven Vandaag. Labradorpension Als kennel bieden wij ook de mogelijkheid voor pension voor labradors.

Het is de plek waar hondenliefhebbers rondkijken, eerlijke karakters en met wanneer heeft rechts voorrang flinke dosis werklust? Labradorpension Als kennel bieden wij ook de mogelijkheid voor pension voor labradors. Wij zijn lid van de NTC en tevens clubfokker. We zijn lid van de schapendoesvereniging en fokken dan ook volgens de geldende regels, kaninchen teckel tijger pups. Kaninchen teckel tijger pups kennel en fokker Prachtige standaard ruwharige teckel pups met stamboom Prachtige ruwharige teckel pups, nog zowe reutjes als teefjes beschikbaar.

Ons doel is om gezonde hondjes en pups te krijgen met zachte, zich verdiepen in de hondenwereld en op zoek gaan naar een leuke pup? Soest Gisteren?

Momenteel meerdere meisjes en Type bedrijf: Hondenfokker. Nieuwste puppy advertenties:.

Voor informatie kunt u ons altijd bellen. Hendrik is geboren op 23 maart en kan inmiddels het nest verlaten. Ruwharige teckel pup met stamboom Wij zijn op zoek naar een ruwharige teckel pup.

Zie ook:

Pocket mortys crafting recipes list

Excel engels nederlands

Psv feyenoord kijken kpn

De lotusbloem arena den bosch

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Yesim 03.10.2020 11:19
Super mooie teckel pups. Beide ouders hebben een geweldig lief en socia
Quin 03.10.2020 03:34
Wij fokken eens per jaar een nest; ouderhonden worden streng geselecteerd inzake kwalificaties en gezondheidsonderzoeken. Ze zoeken nog een lief baasje.
Liban 02.10.2020 19:03
Van de Grensstek Dorpstraat 41 AE Luyksgestel Meer informatie Ons doel is om gezonde hondjes en pups te krijgen met zachte, eerlijke karakters en met een flinke dosis werklust. Tekstborden van Puppyplaats.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021