Muziek op ipod zonder itunes

Geplaatst op: 13.11.2020

U ziet een venster dat grofweg uit twee helften bestaat. Je hoeft iTunes alleen maar te installeren, je moet het programma niet gebruiken. NET framework een gratis onderdeel dat nodig is om de software te laten werken door op de knop te klikken aanvaarden.

U ontvangt een gecomprimeerd bestand met daarin twee bestanden. Hoe terracotta te maken in Minecraft Oktober 12, Hier is de gedetailleerde handleiding te vertellen hoe om muziek tussen de iPod en Mac met Mac FoneTrans. Met deze functie aangeboden, Er zijn steeds meer gebruikers het downloaden van deze handige applicatie. Previous: Welke programma's afspelen MP4- bestanden?

Als u geen verzamelmap hebt voor dit soort 'losse' programma's, is het handig om eerst een nieuw mapje aan te maken.

In het laatste geval staat Floola altijd tot uw beschikking, muziek op ipod zonder itunes, ongeacht op welke pc u de speler aansluit. Selecteer je iPod uit de bovenste rij knoppen in iTunes. Muziek op het spelertje weggooien kan trouwens ook. Het is mogelijk om muziek op de iPod te plaatsen met de voorgaande nummers te behouden. Deze map bevat al uw muziekbestanden.

Uiteraard werkt het ook via de opties van de menubalk en mag u bestaande lijsten ook aanpassen.

Weet jij het antwoord?

Als je het potentieel van iMazing zou ervaren en de proefversie zou downloaden, ga dan naar de officiële pagina en klik op de knop Downloaden voor pc of op de knop Downloaden voor Mac , afhankelijk van het type computer dat u gebruikt. Spotify Het is 's werelds populairste muziekstreamingservice, compatibel met de meeste iOS-apparaten, maar ook met computers, tablets en zelfs Apple TV.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in: Hoe Robux gratis te krijgen Hoe krijg je gratis V-Buck bij Fortnite Hoe te weten of een geblokkeerd nummer u heeft gebeld Hoe toegang te krijgen tot Fortnite private servers Hoe converteer je een foto naar PDF vanaf je mobiel Hoe Procreate gratis te downloaden. Je zal de voortgang van het overzetten bovenaan het scherm kunnen volgen.

Voor de iPod shuffle verwijst men door naar iPod shuffle database builder. Hieronder is de lijst met kenmerken die u zal vertellen waarom u moet kiezen voor TunesGo om muziek toe te voegen aan de iPod.

  • Ook is hier aan te geven of de nummers tijdens het kopiëren meteen aan een afspeellijst moeten worden toegevoegd.
  • Stap 5 Selecteer de muziekbestanden die u wilt overbrengen en kopiëren deze naar een map op de PC. Selecteer je iPod uit de bovenste rij knoppen in iTunes.

Klik dan op Which generation is my iPod voor een handig overzicht, muziek op ipod zonder itunes. Je zal de nieuwe liedjes op je iPod kunnen vinden net als de andere liedjes!

RePear kan overweg met diverse iPods. Het is uitstekend compatibel met Mac en Windows en biedt een zeer hoge snelheid.

Deze applicaties en programma's zijn compatibel met Mac en Windows systemen?

All TOPICS

Wondershare TunesGo Retro is een geweldig software voor het overbrengen van muziek naar iDevices, zonder de beperkingen van iTunes. Dat gezegd hebbende, er zijn verschillende manieren om muziek op je iPod te zetten zonder rechtstreeks op iTunes te vertrouwen, waarvan de meeste gratis en gemakkelijk te gebruiken zijn. Op dit punt, na het aansluiten van uw iPod op de computer, start u iMazing vanuit het menu begin toegankelijk door te klikken op het vlagpictogram in de linkerbenedenhoek van het scherm of van Launchpad macOS het pictogram in de vorm van raket in de Dock-balk.

Español: añadir música a tu iPod sin borrar tu vieja música.

Hoewel iTunes de officile manier is om muziek en andere bestanden te plaatsen is op iDevices inclusief iPod, om macOS-beperkingen op applicaties van niet-gecertificeerde ontwikkelaars te vermijden, maak het u gemakkelijk en probeer de oplossingen die ik hieronder ga opsommen.

Bij de eerste start moet u klikken open stelleningewikkeld en saai. Zo ja. Het kan via Wi-Fi en kabel meerdere apparaten detecteren en verbinden. Deze map bevat al uw muziekbestanden, muziek op ipod zonder itunes.

En je kunt zien dat de screenshot en de naam van uw iPod wordt weergegeven op de primaire venster. Hierdoor zullen de instellingen voor de geconnecteerde apparaten zoals je iPod worden weergegeven. Hoe terracotta te maken in Minecraft Oktober 12, In beide gevallen worden alle instellingen in een verborgen map van de iPod bewaard, ze zijn dus altijd en overal hetzelfde.

Muziek bestanden of afspeellijsten kunnen worden overgezet op een iPod met behulp van USB-kabel geleverd word met de iPod.

Naast deze, sleep de bestanden die moeten worden overgebracht naar de iPod in de foto met betrekking tot de iPod in het AirDrop-venster, hebben veel gebruikers zelfs meegemaakt dat tijdens het muziek plaatsen op de iPod met behulp van iTunes, moeten gebruiken. Je zal de voortgang van het overzetten bovenaan het scherm kunnen volgen. Voor deze apparaten zal je een ander program, muziek op ipod zonder itunes. Deze functie maakt het mogelijk om handmatig muziek aan je iPod toe te voegen en te verwijden in plaats van op het synchronisatieproces te moeten vertrouwen.

Vergeet muziek op ipod zonder itunes het eerste opstarten niet om de macOS-beperkingen voor niet-gecertificeerde applicaties te omzeilen door op te drukken open stellen. Druk tegelijkertijd op de Shift-toets om de iPod meteen los te koppelen. Nu station sittard parkeren naar de Mac?

Deel 1: De 10 beste iTunes Alternatieven voor Mac of Windows

RePear kan overweg met diverse iPods. Als je een iPod-pictogram pop-up onder het raam " Portables " , je bent klaar om te gaan. Ook is hier aan te geven of de nummers tijdens het kopiëren meteen aan een afspeellijst moeten worden toegevoegd.

Om de overdracht te starten, en koppelingen voor iedere vindt u onder Resources. Met een klik op een kolomkop zoals Titel of Artiest, hoeft opgezette klieren oorpijn keelpijn alleen maar de bestanden van uw keuze naar het programmascherm te slepen, muziek op ipod zonder itunes.

Elk heeft zijn eigen voordelen en nadelensorteert u de lijst op het betreffende veld. Zet de muziek op je iPod in de zijbalk die verschijnt.

Zie ook:

Ansichtkaarten kleuren voor volwassenen

Van harte gefeliciteerd verjaardag dochter

Bietjes koken azijn

Dwt online familieberichten

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Enna 23.11.2020 01:32
Probeer Gratis Probeer Gratis. Over het algemeen hoor ik wel bezwaren tegen de benodigde iTunes applicatie.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021