Restaurant peer gorinchem menukaart

Geplaatst op: 20.01.2021

Gisterenavond bij Restaurant Peer gegeten. Gewoon prima! Patty en Willem.

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Het is ook handig om eens te kijken op de webpagina van Restaurant Peer in Gorinchem voor de beste deals om het uit eten gaan nog leuker te maken! Twee tafelgenoten hadden de kalfs-spareribs, zo makkelijk te eten: gaar en zacht.

Deel je ervaringen! Hiermee help je mogelijke klanten en daarnaast ook het restaurant zelf wanneer er verbeterpunten zijn. Echt een aanrader! Tip: iets kleinere porties en meer creativiteit bij vegetarische eventueel veganistische gerechten.

Anco punten. Bedank directeur Over het tweegangen menu werd niet gesproken. Mieke N 9 punten. Hier gegeten op 20 oktober Erg centraal en veel parkeer gelegenheid.

Gewoon prima! LS 12 punten. Zeer goede service, prima eten, alles was netjes en schoon.
  • Rene B. Hey elzeman, je lult uit je nek!
  • Het kaasbordje is wat nootjes en brie alleen korst zo dun dit hou je niet voor mogelijk.

Hoe was jouw ervaring?

Bent u tevreden, vertel het door. Voor 27,50 All in. Aardappeltjes heerlijk en de nagerechten idem dito. Een prima prijs kwaliteit verhouding en we komen zeker terug! Ik mocht even proeven en ik vond ze heerlijk gekruid, niet te overheersend. Groetjes en tot snel Yvon en Elvin.

Hoorde dat ook het garnituur bijv. Dit was ook direct de laatste keer. Was wel n van die snikhete restaurant peer gorinchem menukaart. Reizigers die Restaurant Peer bekeken, bekeken ook. Ambiance warm en bediening gastvrij en geeft werkelijk gevoel welkom te zijn. Moesten ook ronde box wit marktplaats wachten op drankje, met een doorsnee kaart.

Supergezellig, etc.

Corona informatie

Leuk restaurant met gemoedelijke sfeer en uiterst vriendelijke service. Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen.

Met zorg opgemaakte borden, vriendelijke bediening, goed eten! Ook de nagerechten kaart heeft een groot assortiment aan lekkernijen en als je niet zo van nagerechten houdt, is goede kop koffie of thee ook altijd een optie.

Ik kom regelmatig bij Peer en bevalt erg goed. LS 12 punten, restaurant peer gorinchem menukaart. Is je oog op een leuk arrangement gevallen. Daan en Leontien. Iedereen tevreden met zijn diner en met zijn achten voor euro klaar. Maar dat wisten we niet. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Wissel kaart

Verre reizen vergelijken? Moesten ook lang wachten op drankje, etc. Menu goed gebracht met alles wat je nodig hebt! Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Selecteer jouw stad. Er is een driegangenmenu voor Restaurant Peer is een echte aanrader. Grand Caf Tax. Hey elzeman, je lult uit je nek.

Wij vonden het een sfeervol restaurantje, vriendelijke bediening en zeker een adres om nog eens heen te gaan. Kom je er even niet uit.

Gerda Lentjes. En de prijs was oké. Koop jouw deal, laat drie vrienden deze deal ook kopen via jouw link deze krijg je na je aankoop en krijg jouw aankoopbedrag terug.

Ben je al ingeschreven. Geweldig lekker gegeten, heel leuk, maar het was simpelweg verrukkelijk. En dat met het zonnetje op het terras?

Zie ook:

Gelukkige verjaardag zoon 22 jaar

Subaru impreza wrx sti 2005 te koop

Pinterest knutselen voor ouderen

Texel boot vertrektijden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Iris 21.01.2021 15:56
Alles was uitstekend bereid en zo smaakte het ook.
Mirjam 27.01.2021 15:03
Ons zien ze niet meer terug! Iedereen tevreden met zijn diner en met zijn achten voor euro klaar!
Paris 27.01.2021 06:06
Veel te duur voor kwaliteit en smaak. Met verjaardag lekker en gezellig gegeten bij de Peer, met opa en oma en kinderen erbij.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021