Sinterklaas spelletjes in de klas

Geplaatst op: 23.02.2021

Probeer de lichte snoepjes te pakken. De kinderen moeten dan door te voelen, luisteren en ruiken erachter komen wat er in het pakje zit.

Zoek de 5 verschillen Zoek de 5 verschillen Ander spel. Die je bijvoorbeeld op 5 december binnen en buiten kan doen. Hoe werkt dat speelbord? Speel met Sinterklaas. Veel mensen zijn wel bekend met het Tangram. Wat rijmt op elaar?

Het aankleedspel. Dit zijn 20 leuke sinterklaas spelletjes ideen. Het Stoombootspel. Het pakje kan een bal zijn maar ook gewoon echt een pakje. Wat rijmt op elaar.

  • En ik leer activiteiten leiden die ik met de hele groep uitvoer. Maar al snel wordt het spel minder serieus.
  • Je kunt ze in elkaar knutselen of je kunt een bestaand spel gebruiken om ze te maken. Je kunt vrij eenvoudig zelf een dobbelsteen maken.

Kringspellen / spellen voor groepen

Lezen met mijters - werkbladen voor groep 3. Je kunt het ook spelen door iets in een plastic zak of jutezak te stoppen en de kinderen dan te laten raden wat het is. Stoomboot stunter. Eerst uitprinten.

Alle websites zijn uiteraard veilig voor kinderen!

  • Dit zijn 20 leuke sinterklaas spelletjes ideeën!
  • Sinterklaas lootjes trekken, maar ook Kerstlootjes voor de kerst.

Hij krijgt er ook de wensenlijstjes van de kinderen. Dit zwarte piet spelletje is heel leuk en ook nog eens lekker actief. Zo maken jullie er samen een verhaal van. Voor hem wordt een stapeltje pepernoten gelegd. Verkeerd verlanglijstje.

Andere leuke knutselwerkjes

En ik leer activiteiten leiden die ik met de hele groep uitvoer. Veel Sinterklaasspelletjes op Yurls. Daar wordt aan de deur geklopt.

Pak zoveel mogelijk pakjes en snoep!

Snoepgoed sorteren. Liedjes spel. Deze 6 leuke Sinterklaasspelletjes voor de pakjesavond kun je gewoon zelf maken. Dansende Piet. Daarna moeten de andere kinderen raden welk pakje er gestolen is.

Het Grote Pepernoten Spel

Linkfeestje Misschien ben je op deze pagina terecht komen naar aanleiding van het linkfeestje Sinterklaas, fijn dat je er bent! Pepernotenmemory - Fokkie en Lola. Pakjes schuiven. Lukt dat goed?

De rest van de kinderen mogen de paarden van sinterklaas zijn. Wat rijmt op elaar, sinterklaas spelletjes in de klas. Elk jaar dezelfde. Erg snel spel. Daarom is er een pepernoten bewaak piet.

Pedagogische keuzes: Ik doe de spellen met de hele klas zodat iedereen mee kan doen met alle spellen en er een gezellige sinterklaas sfeer kan ontstaan. Zoek de 5 verschillen Zoek de 5 verschillen Ander spel. Het Grote Pepernoten Spel.

Sinterklaas spellen in de speelhoek

Alles voor sinterklaas en 5 december. Zoek de verschillen. Laat de kinderen lekker aan de slag gaan met inpakpapier en plakband. Je kunt het ook spelen door iets in een plastic zak of jutezak te stoppen en de kinderen dan te laten raden wat het is.

Zoek wat mooie afbeeldingen van het sinterklaasfeest en zorg dat ze allemaal hetzelfde formaat hebben. Klik maar aan. Pepernotenmemory - Fokkie en Lola.

Je vindt hier veel mogelijkheden om lootjes te trekken.

Zie ook:

Gratis mobiel traceren via internet

De kleine hoeve 4822za breda


Grappige gedichten over koken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Elza 01.03.2021 05:00
Snoedgoed Light. Zo hebben we ook veel leuke online sinterklaas spelletjes!
Wibe 27.02.2021 16:15
Pakjes ruzie. Veel spelletjes van Sinterklaasjournaal.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021