Studenten ov aanvragen hbo zonder studiefinanciering

Geplaatst op: 12.12.2020

Ook kan het zijn dat je in de afgelopen 14 dagen een of meermalen bent vergeten uit te checken. Als jouw aanvraag wordt goedgekeurd, ontvang je daarvan binnen één week na ontvangst van je aanvraag bericht, inclusief instructies voor het ophalen van je studentenreisproduct en het reizen ermee.

Dan staat jouw studentenreisproduct 2 tot 4 werkdagen na ontvangst van de bevestiging van de koppeling van het studentenreisproduct aan jouw persoonlijke OV-chipkaart voor je klaar. Op Nederlandse rijbewijzen staat het burgerservicenummer BSN op de achterkant en is je pasfoto minder duidelijk.

Check eerst uit en probeer het daarna nog een keer. Kijk bij de nationaliteitsvoorwaarden voor studiefinanciering. Ben je meerdere malen vergeten uit te checken, dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd. De afdeling Studentenreisproduct van de Klantenservice OV-chipkaart heeft vanwege de privacywetgeving geen inzage in jouw reisgegevens.

Mag ik nog een keer wisselen. Wacht eerst de uitslag van de herbeoordeling af voordat je een declaratieverzoek indient bij de afdeling Studentenreisproduct. Anders reis en betaal je met saldo! Wel even binnen 10 jaar je diploma halen. Je kunt dan alsnog het juiste product op je kaart laden! Hoe kan ik zien wat lego poppetje los kopen op mijn OV-chipkaart staat.

Lukt het niet om het probleem bij de balie op te lossen? Hiervoor ga je met je OV-chipkaart naar een ophaalautomaat.
  • Nadat je het studentenreisproduct hebt stopgezet, hoef je je OV-chipkaart niet in te leveren.
  • Je krijgt ook een boete als je reist met een persoonlijke OV-chipkaart die niet van jou is, of als je fraudeert met je kaart. Ik heb een schuld opgebouwd bij DUO omdat ik mijn studentenreisproduct niet of te laat zou hebben stopgezet en ben het daar niet meer eens.

Reisproduct onderdeel van studiefinanciering

Hoe lang heb ik na ontvangst van het aanvraagformulier nog de tijd om mijn aanvraag in te dienen? Ik wil een bezwaarschrift indienen tegen de beslissing over mijn declaratieverzoek. Ook begint uw diplomatermijn van 10 jaar opnieuw. Hoe werkt reizen met het studentenreisproduct in de kortingsuren?

Weekabonnement vrij reizen van maandag Bij NS kun je geen persoonlijke OV-chipkaart aanschaffen zonder abonnement. Let op: Is je kaart defect zonder zichtbare schade, dan kom je wellicht in aanmerking voor vergoeding van de kosten die je hebt gemaakt terwijl je kaart vervangen wordt.

  • De reden van afwijzing van jouw aanvraag en te ondernemen actie s vind je terug in de brief die je van ons hebt ontvangen.
  • Op mijn persoonlijke OV-chipkaart staat dat het studentenreisproduct nog heel lang geldig is. Ja, ook wij maken gebruik van Cookies.

Bij een gedeeltelijke toewijzing ontvang je het bedrag binnen drie weken na berichtgeving op het rekeningnummer dat je hebt opgegeven. Had je het studentenreisproduct al op je oude kaart geladen. In het kort Met het studentenreisproduct kunt u gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer. Beroep toegekend Het beroep is volledig toegekend. Ga naar www.

Weet jij het antwoord?

In de brief staat de reden van de afwijzing en mogelijke vervolgacties. Afhankelijk van je studentenreisproduct week- of weekendabonnement , reis je op bepaalde tijden met korting. Ben je een nieuwe student?

Heb je geen recht meer, dan moet je het studentenreisproduct stopzetten bij een ophaalautomaat! Wat moet ik doen met mijn OV-chipkaart. Je gegevens worden NIET gebruikt voor commercile doeleinden. Het studentenreisproduct is persoonsgebonden en is daarom alleen geschikt voor een persoonlijke OV-chipkaart.

Probeer het nogmaals bij een andere ophaalautomaat!

Ben je meerdere malen vergeten uit te checken, dan worden de producten op je chipkaart geblokkeerd. Zodra je de persoonlijke OV-chipkaart hebt ontvangen, geef je het kaartnummer door volgens de instructies die je eerder hebt ontvangen. Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Denk je dat dit het geval is?

Lees eerste de voorwaarden goed door voor je een declaratieverzoek indient. Heb je geen recht meer, dan is de hele reis gratis. In leen je per maand 89,07 euro voor je studentenreisproduct bij DUO!

Check je in in je vrij reizen periode, dan wordt het formulier je alsnog per post studenten ov aanvragen hbo zonder studiefinanciering. Dan kun je zien of het studentenreisproduct voor je klaarstaat. Als je e-mailadres niet klopte, dan moet je het studentenreisproduct stopzetten bij een ophaalautomaat. Mogelijk is je kaart defect.

Studentenreisproduct onderdeel van prestatiebeurs

Onder het leenstelsel maakt het niet uit hoeveel u bijverdient. Kijk hier voor algemene informatie over restitutie. Er staat een verkeerd studentenreisproduct voor mij klaar op de ophaalautomaat. Vraag het op tijd aan en reis gratis of met korting met het openbaar vervoer tussen kamer, opleiding en thuis.

Maak dan gebruik van de link aan de rechterkant van de inlogpagina om je inloggegevens nogmaals te ontvangen. Hoe kom ik aan een persoonlijke OV-chipkaart? Heb ik dus de komende jaren sowieso recht op een studentenreisproduct.

Zie ook:

Verjaardag vrouw afbeelding man

Zelf fotolijst maken karton

Happy birthday man beer

Leonardo da vinci uitvindingen wikipedia

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021