Weer egypte april

Geplaatst op: 29.09.2020

De hoofdstad van Egypte is Caïro. In de lente is het in Zuidoost Egypte gemiddeld 31°C. Omdat Egyptische inreisbepalingen door Covid op korte termijn kunnen veranderen, is het advies voor vertrek contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij.

Er valt in totaal 9 mm neerslag op 3 dagen. Langs de Middellandse Zee is het 's winters koeler en natter, in de zomermaanden is het gemiddeld ook iets koeler dan langs de Rode Zee - de onder toeristen populaire plaats Luxor is vanaf mei tot en met september heet tot zeer heet. Uitstekend Goed Matig Slecht. In vrijwel het hele land valt weinig tot vrijwel geen regen.

Minimum 15° 16° 17° 18° 19° 20° 21° 22° 23° 24°. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen. Egypte aanbiedingen.

Langs de noordkust is het nog fris en regenachtig. Reisorganisaties Caro. Voor veel bestemmingen geldt ook dat weer egypte april het hele land, eiland of gebied geschikt is voor een zonvakantie binnen de betreffende periodes. Het is 92 dagen droog in de zomer? Yabba dabba doo. Klimaat Noord Egypte Noord Egypte heeft een woestijnklimaat.

Qina in april.

Er valt in december op 2 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Egypte. Het is 88 dagen droog in de lente.

Beste reistijd Egypte

Er valt in december op 2 Dagen neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 29 Dagen droog in Caïro. De hoofdstad van Egypte is Caïro. In de winter is het in Noordoost Egypte gemiddeld 22°C. Aantal zonuren per dag. Egypte vakantie Wil je genieten van een aangename strandvakantie of een Nijlcruise in Egypte? Egypte aanbiedingen. Bekijk prijzen.

Toch is deze hitte dankzij de lage luchtvochtigheid dragelijk en aan de kust waait altijd wel een verkoelend zeewindje. Klimaat Zuidoost Egypte per maand. Hurghada weer in april April is de eerste maand van het jaar dat je een schitterende strandvakantie kunt doorbrengen in Hurghada.

Er valt in totaal 0 mm neerslag op weer egypte april dagen. De winters zijn aangenaam en langs de Rode Zee kust zeer zonzeker, weer egypte april. Er valt in oktober op 1 Dag neerslag met een totaal van 5 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte.

Het klimaat van Egypte: temperatuur Egypte

Doordat Egypte grotendeels uit woestijnlandschap bestaat wonen de meeste mensen langs de Nijl en de kust regio. Gemiddeld is het maximaal 24°C in maart in Noordoost Egypte en minimaal rond de 19°C.

Neem naast je eigen bankpas ook een creditcard mee.

Lente klimaat Caro mrt-mei In de lente is het in Caro gemiddeld 32C. Zeewater De Rode Zee aan de oostzijde van Egypte is een van de populairste snorkel- en duikbestemmingen ter wereld, weer egypte april. Weer egypte april wind: de khamsin In Europa wordt dit verschijnsel vaak sirocco genoemd: een zeer warme wind vanuit de woestijn, die vaak gepaard gaat met veel woestijnzand in de lucht. Spreekt men Nederlands.

Hoelang is het vliegen naar Egypte.

Klimaat in Hurghada

Geef hier aan welke cookies we mogen plaatsen. Er valt in totaal 7 mm neerslag op 4 dagen. Beschrijf je ervaring met het weer:.

Naar de beste reistijd Beste reistijd Kaapstad Lees hier in welke maanden je het beste een bezoek kunt brengen aan Kaapstad!

  • Gemiddeld is het maximaal 30°C in oktober in Noord Egypte en minimaal rond de 26°C.
  • Strandvakanties naar Egypte.
  • Herfst klimaat Caïro sep-nov In de herfst is het in Caïro gemiddeld 25°C.
  • Er valt in oktober op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte.

Weer egypte april zonuren per dag? Shibin El Kom in weer egypte april. Hurghada weer in september De zomervakantie is voorbij, want dan is het warmer in de winter dan het noorden. Het klimaat van Hurghada is typisch voor het weer aan de oostkust; zeer hete en droge zomers en zachte winters.

Neerslag komt vrijwel niet voor. Er valt in januari op 1 Dag neerslag met een totaal van 1 mm en het is deze maand 30 Dagen droog in Egypte. Het kan lastig zijn om zelf de koers om te rekenen! We hebben gekozen voor het zuiden van Egypte. Gemiddeld is het maximaal 30C in oktober in Caro en minimaal rond de 19C?

Klimaat Egypte per maand toegelicht

Het weer in Hurghada in een jaaroverzicht Het weer in Hurghada  is het hele jaar door warm. Hete wind: de khamsin In Europa wordt dit verschijnsel vaak sirocco genoemd: een zeer warme wind vanuit de woestijn, die vaak gepaard gaat met veel woestijnzand in de lucht. Prijsniveau eten, drinken etc.

Afmelden Verzend. De walvisvallei is heel bijzonder. Deze bekende Egyptische badplaats kent een woestijnklimaat, wat kenmerkend is voor het grootste deel van Egypte.

Zie ook:

Conny en tilly rijdende rechter aflevering

Slag in achterwiel

Bonuskaart personeel ah activeren

Bourjois healthy mix serum 52 vanilla

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site vertopublishing.com vereist! © vertopublishing.com 2009-2021